• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karşılaştığınız ünlüler kim..paylaşalım....

çawrexsx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2008
147
2
96
45
İstanbul
hayatınızda şu ana kadar karşılaşıp birebir konuştuğunuz.ünlüler varmı varsa kim bunlar paylaşalımmı ne dersiniz.....
ben başlıyım ilk olarak

barış manço
m.ali erbil
mirkelam
cem yılmaz
güllü
hamdi alkan
özkan uğur
nadide sultan
orhan gencebay
....aklıma gelenler bunlar..çoğuyla yolda yürüken karşılaşmışımdır.kaydirigubbakcemile2:icecream:

çawreş maşallah canım ya, sen yolda yürürken kolunu sallasan ünlüye mi çarpıyon kız...istanbulda yaşamanın farkı desene...

benim şimdi aklıma ilk gelen arka sokaklardaki ali ( alp) yazlıktan komşumuz...

canım valla bende ankarada oturduğum için...
abdullah gül..
tayyip erdoğan...
deniz baykal...
rahmetli ecevit.
vs vs vs......
şarkıcı takımın dan da bir sürü birileri tabii yolda deilde konserlerinde gördüm...
tarkan
mustafa sandal
alişan
ibo
zara
ve o kadar çokki...

bende teomanla dıdımde tost yemıstım tesaıdufenn sabahh 6 da tost yemege cıkmıstım oda bı barda cıkıyoduu dıdımm mesur tostcusunda

en son çağla şıkel'le emre altuğ görmüştüm o zaman nişanlılardı brunch'ta..
sinan çetin(sinan abiiiiii diye bağırdık erkek arkadaşımla ,hala utanıyorum kaydirigubbakcemile3)'i bebek'sahilinde yürüyordu çocuğu ve köpeğiyle..
memati ve polat'ı istiklal'de cafe'de
oyuncu dolunay soysert ve kocasını(reklamlardalar şu ara) ortaköy'de..
rıdvan'ı alışveriş merkezinde,esra eron ve şu hıncal uluç'un sevgilisi vardı bi manken yine alışveriş merkezinde..
tuğba xxxx soyadını bilmiyorum "o şimdi asker"i söyleyen kadını yolda..(keşke görmeseydim bööğğ)
yaprak dökümü'nde komşu kadın nehir mi neyir mi onu bu yaz cunda'da..
ata ve beyaz'ı gösterilerinde..
acun(çok tatlı)'u abbas güçlü'nün ünide yaptığı programda..
sertap erener,kenan doğulu(çok tatlı),deniz arcak,murat kekilli ünide söyleşide..

fenerbahçe cumhuriyet'inin başkanını aziz başkanı yine söyleşide..
tuncay,rüştü,hakan şükür,şansal büyükağa ve erman toroloğunu yine söyleşide.
sunay akın'ı ve radyocu nihat sırdar'ı söyleşide..

teoman(kendini bişey sanıyor),
ebru gündeş,
feridun düzağaç,
kıraç,
demet akalın,
göksel,
seferat,
şebnem ferah,
nev,
kargo grubu
vega
gece yolcuları
grup 84
bunları konserlerinde..

berna öztürk ve yunus günce dj olarak takılıyorlardı partilerde..

ve Abdüllatif şener'i memleketime gittiğimde şenliklerde gördüm..sohbet etme şansım oldu harika biri.. mesleğimle ilgili sorularım vardı cevapladı..öyle içtendi ki anlatamam. bi de böyle o dönem akp'deydi 2006 yazıydı galiba.. tanışma esnasında öptü beni yanımızdakiler şok hani öpmüyorlar falan ya bayanları,çok geyiğini yapmıştık.. çok severim o adamı hala..bana ceviz vermişti bir avuç,çocuğum sanki o zaman yaş 22 -tatlicadiarzu-

hatırlayabildiklerim bunlar..gamyoncuiremsu

ünlülerle karşılaşmak pek zor değil,özellikle de kışın..
gittikleri yerler,mekanlar belli zaten.. denk gelmemek mümkün değil..

canım maşşalah sen beni geçmişsin hata uçmuşsun.elini sallasan ünlüye çarpıyor galiba....kaydirigubbakcemile3

aslında konserler,gösteriler ve söyleşilerde gördüklerimi üniversitedeki aktif hayatıma borçluyum elfida gibi kaydirigubbakcemile5

bi de dikkatliyimdir,ne bileyim gözüm açıktır etrafta kim var kim yok ilgimi çeker..

bak yazmayı unutup aklıma şimdi gelenler var:)

ali poyrazoğlu'nu görmüştüm pembe kemik gözlükleri ve taytımsı şeyiyle kaydirigubbakcemile3(sanırsam gay)yeşilköy sahilinde..

cihangir'de bir cafe de(5.kat cafenin adı) dizilerde oynayan adlarını bilmediğimiz ama yüzlerini tanıdığımız birilerini görmüştüm bkm kadrosundan ve nurgül yeşilçay'ı

orhan ölmez ve ali güveni görmüştük ali güven'e yapışmış bırakmamıştı arkadaşım,o zaman popülerdi biz de daha saftiriktik -tatlicadiarzu-

bi de en son babalar duyar'da oynayan renkli saçlı pembe saçlı bir kız vardı onu görmüştüm sanırım alışveriş merkezinde..

24 yılcık hayatım var çok mu bu ünlüler..
diyorum ya biraz gezince bi de onların takıldığı semtlerde geziyorsan denk geliyor..
ayy sektör değiştiricem menajer olucam :icecream:

aslında konserler,gösteriler ve söyleşilerde gördüklerimi üniversitedeki aktif hayatıma borçluyum elfida gibi kaydirigubbakcemile5

bi de dikkatliyimdir,ne bileyim gözüm açıktır etrafta kim var kim yok ilgimi çeker..

bak yazmayı unutup aklıma şimdi gelenler var:)

ali poyrazoğlu'nu görmüştüm pembe kemik gözlükleri ve taytımsı şeyiyle kaydirigubbakcemile3(sanırsam gay)yeşilköy sahilinde..

cihangir'de bir cafe de(5.kat cafenin adı) dizilerde oynayan adlarını bilmediğimiz ama yüzlerini tanıdığımız birilerini görmüştüm bkm kadrosundan ve nurgül yeşilçay'ı

orhan ölmez ve ali güveni görmüştük ali güven'e yapışmış bırakmamıştı arkadaşım,o zaman popülerdi biz de daha saftiriktik -tatlicadiarzu-

bi de en son babalar duyar'da oynayan renkli saçlı pembe saçlı bir kız vardı onu görmüştüm sanırım alışveriş merkezinde..

24 yılcık hayatım var çok mu bu ünlüler..
diyorum ya biraz gezince bi de onların takıldığı semtlerde geziyorsan denk geliyor..
ayy sektör değiştiricem menajer olucam :icecream:

bu kadar ünlüyle karşılaşmışsın bence menejer olmayı hakediyorsun...
haa benim de aklıma gelenler var..

ali poyrazoğlu
aysel gürel(beşiktaş pazarında alışveriş yaparken görmüştüm)
daha çok var ama pat diye aklıma gelmiyor.......
gelince paylaşırım kıslarrrrhihoyyyt

başta hayatımın anlamı ŞEBNEM FERAH olmak üzere....
Emre Aydın
Teoman
Şebnem Dönmez
Hayko Cepkin
Vural Çelik(Avrupa yakasının Kubi si )
Gazanfer Özcan
Ali Poyrazoğlu
Levent Üzümcü (Avrupa yakasının Cem i)
Gripin üyeleri
Vega üyeleri
Sertab Erener
Ata Demirer
Beyaz
Metin Serezli
Deniz Seki
Nihat Kahveci
Beşiktaşın futbolcuları..(Antremanlarda çok muhabbetimiz oldu hele ki şuan ki teknik direktörümüz Ertuğrul Sağlam ve eşi İlknur hanım çok tatlı insanlar)
Koray Candemir
Feridun Düzağaç
Kıraç
Cem Davran
Hande Ataizi
Yunus Günce
Ceyhun Yılmaz(ki akrabam olur :jeyyar:)
Barış Manço
Kibariye
İsmail YK (bizim oraya konsere geldi evin dibi olduğu için dinlemek zorunda kaldık)
Duman grubu
Bülent Ortaçgil
Barış Akarsu.....
Ve bodrum tatillerinde şuan adını hatırlayamadığım bi sürü insan =)))))))))))

Bende genelde alışveriş merkezlerinde yada restaurantlarda birde havaalanında çok görürüm ünlüleri aklıma gelenler;

Tarkan,Yonca Evcimik,Kenan İmirzalıoğlu,Fatih Ürek,Nükhet Duru,Cem Yılmaz,Ata Demirer,Tolga Çevik,Yılmaz Erdoğan,Demet Akbağ,Hamiyet,Levent Kırca,Müge Anlı,Pakize Suda,İbrahim Tatlıses,Alişan,Ulaş Ay,Nurseli İdiz,Teoman,Alp Kırşan,Kaya Çilingiroğlu ve Feraye,Sibel Can,Suat Suna..Birde arkadaş çevremde tanıştığım Seren Serengil ve Nefise Karatay var...Dahada vardırda aklıma gelenler bunlar çok gezen çok görür misali birde İstanbul da yaşamanın vermiş olduğu bi durum..

gökhan özen.ceylan,sibelim,murat göğebakan,kutsi,özcan deniz (acayip yakışıklı),onur şan,seda sayan,sevcan orhan,turgay başyayla,ikbal gürpınar,süheyl behzat uygur,izzet yıldızhan,kıvırcık ali,.aklıma gelenler bunlar şimdilik

bende dağhan külegeç(efe),pelin karahan(aslı),ibrahim kendirci(deniz),ferit aktuğ(metin),didem inselel(gönül),kerim çakıroğlu(yönetmen)(aslında dizinin bi bölümünde oynadığım için bütün set ekibini gördüm:)alişan,yaşar,tan,kutsi,izel,gülben ergen,cüneyt tek,gece yolcuları,uğur arslan,haluk levent,berdan mardini,atilla taş,yeni türkü,davut güloğlu,emre altuğ,feridun düzağaç,funda arar,nev,rafet el roman ,badem,hülya polat,bedirhan gökçe,kadir topbaş,emre kınay,kenan pars,bülent polat...vs daha varda aklıma bu kadar geldi:D

düğünümde solist nalandı konuklar arasında serdar ortaç,sadettin saran vardı.hakan altun eşimin çok yakın arkadaşıdır görüşürüz arada.

deniz seki
seda sayan
beyazıt öztürk
hakan altun
petek dinçöz
seren serengil
fatma girik (yazlık komşumuz olur çok tatlıdır çoook)
hülya avşar
ibrahim tatlıses
orhan gencebay
gökhan özen(muhabbetimiz uydu)
nurgül yeşilçay
ceylan(uyuz)
lara
esra ceyhan
oktay kaynarca
m.ali erbil(nerdeyse kanka olcaz)
kibariye
fatih ürek
ismail türüt
asena
asuman crause
eva maya
belkıs akkale
nüket duru(çok cana yakın)
muazzez ersoy
altay(çok sigara içer)
cenk eren
süheyl-behzat uygur
m.ali alabora
umut akyürek
bulut aras
bulut hakkı
derya baykal
ebru cündübeyoğlu(çok alçak gönüllüdür)
yıldız tilbe(kaçığım benim)
berdan mardini(kızımla çok ii muhabbetler)
oya aydoğan
tuluğ çizgen
yılmaz morgül
gönül yazar
seçkin piriler(çok havalı) :(
sinan çetin(çok tatlı yaaa)
cem özer
emre kınay
hülya polat
cüneyt tek
yıldız kaplan
yalçın menteş
özlem savaş
özlem yıldız(bacakları iğrenç)
emel müftüoğlu
hatice
tuğba ekinci

daha var ama aklıma gelimio..kocam saolsun fox ta çalışıyo da :)))))))

Son düzenleme:
Back