• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karşılaştığımız Yerde ;) Bizimkisi bir Domino's hikayesi

Ayyldz

DERİN
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2012
46
4
13
.

Ekimdi , Ekimin onyedi'si.
' hiç ummazdım oldu SONBAHAR'da , hediye gibi geldin H O Ş G E L D İ N. . Seyirlik değil (iki) ömürlük olsun :KK66: '
21 mart'da nişanımız oldu , 5 Temmuzda Dini nikahımız 4 Haziranda Resmi Nikahımız ve 27 Haziranda düğünümüz oldu.
'çok şükür bin şükür seni bana verene'
DünYa sendin , sen de benim oldun zaten , çok zorlu , imtihanlı günlerden sonra şuan da onunla olan yuvamdan yazıyorum bu mutluluğumu ve tek hayalim olan 'KARŞILAŞTIĞIMIZ YERDE' bir fotoğrafımızın olmasıydı ki o da oldu çok şükür.
Bizimkisi bir Domino's aşkı :-)
çokaşığımsanaElhamdulillah
maşaAllah bize yarim maşaAllah subhanaAllah.. sana kavuşabilmek öyle güzel ki... iyiki benimsin sen AKŞAM GÖZLÜ

Son düzenleme:
canım duygulandım ya bu topik aglattı beni ama cok sevdim.Allah bir ömür mutlu etsin Rabbim mutlulugunuzu bebeklerle taclandırsın insallah masallah Sübhanallah hep mutlu olun Bir yastıkta kocayın amin.Rabbim tüm bekarlara bu duyguyu nasip etsin amin

Ne mutlu sana sevdiceğine kavuşmuşsun Allah Bir ömür boyu mutluluklar versin huzurunuz yüzünüzdeki gülümsemeniz hiççç bitmesin maşallah :nazar:

Back