- 2 Ekim 2014
- 8.630
- 6.513
- 37
- Konu Sahibi esraylmz03
hiçç bulaşamayın bence....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bizim öyle komşularımız var mı bilmem ama ben tam olarak öyle bir insanım:) hiç sevmem komşuluk ilişkisi, karşı komşum yok ama yan komşumla her karşılaştığımda muhabbet sohbet beklentisi içinde olmasını istemediğim için de yakınlık kurmadım, sadece başımla selam veriyorum görünceKızlar ben bi sitede oturuyorum sorunum karşı komşum üst komşum falan iyiler hayırlı olsuna geldiler onda sorun yok neyse ama karşı komşum çok tuhaf bi kere kapımı çslmadı merhaba diyorum cevap vermiyo çok tuhaf biri sorunu ne acaba sizinde var mı bole komşularınız
bizim de bir katta 3 daire var.karşı komşumuz taşındı.diğer dairedekiler de aynı senin komşuların gibi canım.eczacı olmalarına rağmen güler yüz yok.selam yok asansöre ble beni görmesine rağmen binip gidiyorlar hiç sormuyor ya da beklemiyorlar.karı koca ikisi de tuhaf.ben takmıyorum sende takma bence.Kızlar ben bi sitede oturuyorum sorunum karşı komşum üst komşum falan iyiler hayırlı olsuna geldiler onda sorun yok neyse ama karşı komşum çok tuhaf bi kere kapımı çslmadı merhaba diyorum cevap vermiyo çok tuhaf biri sorunu ne acaba sizinde var mı bole komşularınız
Kızlar ben bi sitede oturuyorum sorunum karşı komşum üst komşum falan iyiler hayırlı olsuna geldiler onda sorun yok neyse ama karşı komşum çok tuhaf bi kere kapımı çslmadı merhaba diyorum cevap vermiyo çok tuhaf biri sorunu ne acaba sizinde var mı bole komşularınız
Benim oturduğum apt. 20 aileden 10 u böyle. Selamın sabah sizlar. 2.5 senedir burdayım 3 komşu geldi hayırlı olsun.a senin 1 tane ye sorun yok benceKızlar ben bi sitede oturuyorum sorunum karşı komşum üst komşum falan iyiler hayırlı olsuna geldiler onda sorun yok neyse ama karşı komşum çok tuhaf bi kere kapımı çslmadı merhaba diyorum cevap vermiyo çok tuhaf biri sorunu ne acaba sizinde var mı bole komşularınız
Belki de sadece sizden hoşlanmamış ve samimi olmak istemiyordur...Kızlar ben bi sitede oturuyorum sorunum karşı komşum üst komşum falan iyiler hayırlı olsuna geldiler onda sorun yok neyse ama karşı komşum çok tuhaf bi kere kapımı çslmadı merhaba diyorum cevap vermiyo çok tuhaf biri sorunu ne acaba sizinde var mı bole komşularınız