Karşı komşum

Size selam vermeseler bile siz onlari her gördügünüzde selam verin ,onlarda bu sekilde sizi taniyip unutmazlar gün gelir onlar size selam vermeye baslarlar ,samimiyet olmasa dahi selam alip vermek güzeldir ,gönül isterki her selama karsilik alinsin ama insanlarin icini bilemezsiniz.

Benim de annemin apartmanında vardı öyle bir karşı komşu. Eşi gayet güler yüzlü selam sabah verirdi. Kadın selama da karşılık vermezdi. Annem taktı kafaya.' Neden bir Allahin selami verilmez ne kadar ayıp' diye dert etti. Sonra öğrendik ki kocası kadına yillarca şiddet uygulamış. Yani insan görünümlü hayvanmis. Kadin artık hastalanmis psikolojik rahatsizmis. Annem bunu duydu bu sefer buna üzüldü. ' kadının gunahini aldım aslında neler olmuş' diye bunu dert etmişti.

burdan çıkardığım 2 sonuç oldu.
1) hiç bir şey göründüğü gibi değildir
2) annem her şeyi kendine dert etmeyi çok seviyormuş :)

Kızlar ben bi sitede oturuyorum sorunum karşı komşum üst komşum falan iyiler hayırlı olsuna geldiler onda sorun yok neyse ama karşı komşum çok tuhaf bi kere kapımı çslmadı merhaba diyorum cevap vermiyo çok tuhaf biri sorunu ne acaba sizinde var mı bole komşularınız
bizim öyle komşularımız var mı bilmem ama ben tam olarak öyle bir insanım:) hiç sevmem komşuluk ilişkisi, karşı komşum yok ama yan komşumla her karşılaştığımda muhabbet sohbet beklentisi içinde olmasını istemediğim için de yakınlık kurmadım, sadece başımla selam veriyorum görünce

Siz üzerinize düşeni yapmışsınız selam vermekle boşverin kendi bilir.

Kızlar ben bi sitede oturuyorum sorunum karşı komşum üst komşum falan iyiler hayırlı olsuna geldiler onda sorun yok neyse ama karşı komşum çok tuhaf bi kere kapımı çslmadı merhaba diyorum cevap vermiyo çok tuhaf biri sorunu ne acaba sizinde var mı bole komşularınız
bizim de bir katta 3 daire var.karşı komşumuz taşındı.diğer dairedekiler de aynı senin komşuların gibi canım.eczacı olmalarına rağmen güler yüz yok.selam yok asansöre ble beni görmesine rağmen binip gidiyorlar hiç sormuyor ya da beklemiyorlar.karı koca ikisi de tuhaf.ben takmıyorum sende takma bence.

canımm benım tek derdin bu olsun ya bosver ama illa tek oldu diyorsan acık acık sor bir sıkıntı var mı diye
5 aylık evlisin evlılığın tadını çıkar kuzum :))
bu arada eylül gelinlerine arada uğra

Benim oturduğum apt. 20 aileden 10 u böyle. Selamın sabah sizlar. 2.5 senedir burdayım 3 komşu geldi hayırlı olsun.a senin 1 tane ye sorun yok bence

Bizim öyle bir komşu vardı, selam verirdim arkasını dönerdi. Bir gün komşulardan biri tanışmaya diye gitmiş, bizim kimseye ihtiyacımız yok çok şükür demiş kadın :KK57:

Belki de sadece sizden hoşlanmamış ve samimi olmak istemiyordur...

bazı insanların birbirine enerjisi tutmaz.Sizinkide öyle olmuş işte.Üzerinde durmayın derim

Bizde 7 ay oldu tasinali 3 daire var katimizda sabahları merhaba merhaba .. Samimi olmak istemiyorum. Ötesi yok yani. Annemin evindeyken komsularimiz aileden gibilerdi orada kaldi onlar. Hoş olmuyor tabi selam verince karsi tarafdan cvp gelmemesi. Sizde vermeyin selam sabah bundan sonra. Kafaniza da takmayin

bence çekingen komşudur, olur ya utancından duymamazlıktan gelir falan. ama ilginç yani

X