Karşı komşum

bazen benim kimseyle konuşasım gelmiyo,bir köşeye cekilirim
belki o da öyle zamanlardan birindedir..

Yaklaşık iki yıldır şuan oturduğum evdeyim çok büyük bir site kimseyle komşuluğum yok, istememde, ama karşı komşu başka ister istemez karşılaşıyorsun. Benim karşı komşumda daha birkez merhaba demedi, açıkçası ben ondan bekledim bir hoşgeldin deseydi bende merhabamı esirgemezdim, şimdi karşılaşınca bakmıyoruz birbirimize çok tuhaf oluyor.,kendi tercihi bir hoşgeldin hayırlı olsun demediyse bende muhatap olmak için çabalamam....

Kızlar ben bi sitede oturuyorum sorunum karşı komşum üst komşum falan iyiler hayırlı olsuna geldiler onda sorun yok neyse ama karşı komşum çok tuhaf bi kere kapımı çslmadı merhaba diyorum cevap vermiyo çok tuhaf biri sorunu ne acaba sizinde var mı bole komşularınız
Onlar size selam vermiyorsa siz de vermeyin,benim oturduğum yerde de var böyle insanlar aynı asansörde çıkıyor ben dersem merhaba,iyi akşamlar vs ağızlarının ucuyla bile söylemiyorlar selam bile vermiyorlar,artık bende vermiyorum onlara.

Çalıştığım için karşı komşumu arada görüyorum selamlaşırız o kadar ama ben fazla takılmıyorum bu komşuluk ilişkilerine çünkü zaman kötü büyükşehirdeyseniz siz de daha da insan çekingen olabiliyor kimseye güven olamıyor fazla takılmayın boşverin herkesin kendi ayıbı diyin :KK69:

Bizim üst katta kendi öz amcam oturuyor adama günaydın dediğimde cevap vermiyordu bende kestim bişey demiyorum artık 3-4 yıl olmuştur. İnsanlar ne kadar garip yahu

herkes birbiriyle konuşmak zorunda deil ki selamını almadıysa selam vermezsiniz olur biter bunda dert edecek sorgulayacak bişi yok ki :)

bende komşularımdan bıkıp siteye taşındım ilk zamanlar eski komşumdan dilim yandığı için hiç komşum olsun istemiyordum. zaten şuan 2 tane komşum var. belki o komşunda öyledir.

Kızlar ben bi sitede oturuyorum sorunum karşı komşum üst komşum falan iyiler hayırlı olsuna geldiler onda sorun yok neyse ama karşı komşum çok tuhaf bi kere kapımı çslmadı merhaba diyorum cevap vermiyo çok tuhaf biri sorunu ne acaba sizinde var mı bole komşularınız
bizde de vardı burnu kaf dağında hatunun sanki çok lazım :KK14:umursama yokmuş gibi davran görmemezlikten gel

böyle insanlara sinir oluyorum..sohbetmi edeceksin sanki bir GÜNAYDIN ,SELAM diyeceksin altı üstü...söylemiyorsa söylemesin ,sizde yüzüne bile bakmayın,derdi ne ise içinde kalsın :)

Bende karşı komşumla kapıda karşılaştık iyi akşamlar dedim karısı da kendi de cevap vermedi.
Bir daha da demedim :)

Ben varim oyle :) sadece selam veririm kimseye gitmem evime de davet etmem annemin komsularindan biktigim icin heralde komsuluk iliskisi sevmem.

benimde öyle bir komşum vardı..bir yıl boyunca ne selam ne bir şey..beni görmezden geliyordu..bebeği oldu..komşular altın alalım dedi..hepimiz para topladık bebek görmeye gittik..tabi benide gördü..arkamdan çok utanıyorum ben bu kadına selam vermiyordum birde bana altınla bebek görmeye gelmiş..tabi ben yine gördüğümde nasıl olsa beni görmüyor diye..çıkarken beni durdurup..teşekkür etti..bu sefer kendisi beni herseferinde durdurup hal hatır sormaya başladı..bende anlamadım bu insanları..oysa ben bebek görmeye gitmek dahi istemedim..diğer komşular ikna ettiler..

Hiç bir komsumun adını bile bilmem cok nadir karsılastıgımızda merhaba merhaba o kadar
Köpeğim var diye sanırım tasındıgımızda hosgeldine bile gelen olmadı. Her apartman toplantısında da dedikodumuz yapılır.
Yüzümüze söylemeye biile tenezzul edilmez.
Ne görüşcem ben simdi bunlarla. Eksik kalsın.

bizim binada bi ben çalışan bayanım ve yeni evlendim bi karşı komşum hayırlı olsun dedi diğer 4 hanede tık yok kimseyi tanımıyorum bile umrumdada değil kendileri bilir :)

yapacak bir şey yok

Bizim binada da var oyleleri 3.5 senedir sadece karsi komsuyla muhabbetimiz oldu
Diger 2 daire yok gibi :KK69:

X