- 11 Ocak 2013
- 993
- 231
- 33
- Konu Sahibi esraylmz03
bazen benim kimseyle konuşasım gelmiyo,bir köşeye cekilirim
belki o da öyle zamanlardan birindedir..
belki o da öyle zamanlardan birindedir..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onlar size selam vermiyorsa siz de vermeyin,benim oturduğum yerde de var böyle insanlar aynı asansörde çıkıyor ben dersem merhaba,iyi akşamlar vs ağızlarının ucuyla bile söylemiyorlar selam bile vermiyorlar,artık bende vermiyorum onlara.Kızlar ben bi sitede oturuyorum sorunum karşı komşum üst komşum falan iyiler hayırlı olsuna geldiler onda sorun yok neyse ama karşı komşum çok tuhaf bi kere kapımı çslmadı merhaba diyorum cevap vermiyo çok tuhaf biri sorunu ne acaba sizinde var mı bole komşularınız
bizde de vardı burnu kaf dağında hatunun sanki çok lazım umursama yokmuş gibi davran görmemezlikten gelKızlar ben bi sitede oturuyorum sorunum karşı komşum üst komşum falan iyiler hayırlı olsuna geldiler onda sorun yok neyse ama karşı komşum çok tuhaf bi kere kapımı çslmadı merhaba diyorum cevap vermiyo çok tuhaf biri sorunu ne acaba sizinde var mı bole komşularınız
SİZİNLE İLGİLİ DEĞİLDİREşi yine normal cevap veriyor ama kadın çok tuhaf hani bişeyde yapmadım niye bole anlamadım
Kızlar ben bi sitede oturuyorum sorunum karşı komşum üst komşum falan iyiler hayırlı olsuna geldiler onda sorun yok neyse ama karşı komşum çok tuhaf bi kere kapımı çslmadı merhaba diyorum cevap vermiyo çok tuhaf biri sorunu ne acaba sizinde var mı bole komşularınız