karşı apartmandaki komşumun iç çamaşırlarını özellikle görünecek şekilde en öne asması :)

Karşı apartmandaki komşunuz erkek olsaydı ve kadın iç çamaşırları değil de erkek iç çamaşırları assaydı bu kadar dikkatinizi çeker miydi acaba? Aa ne teşhirci komşu kesin ıslak donlarıyla kadınları ayartmaya çalışıyor der miydiniz?
neyı ima etmek ıstıyorsunuz sız allah aşkına

ılk yorumu okursanız kon buraya tasındı tabıkı benım derdım degıl sadece ılgımı cektıgı ıcın buraya yazdım bazı yorumlar gerkcekten cok rahatsız edıcı yaaa

Derdiniz değilse burası yeri değil
Zira burası bir derdim var köşesi

kotu dusunmek ıstemıyorum belkıde farkında degıl

Bir şey soracağım. Hemen hemen çoğu yorumunuzda komşunuza karşı bir ima var. Sanki kocanıza göz dikmiş yada mahallenin aşüfte melahat ablası gibi davranıyorsunuz. Konu başlığınız da öyle. Neden ?? Kötü düşünseniz ne diyeceksiniz ? Kısacası sorum şu: sizin zihniyetinize göre kadının amacı nedir ?
Cidden sadece anlamak için soruyorum

yazdıgıma pısman oldum yapılan yorumlarda ne ithamlar yapılmıs pes dogrusu

Sizin en azından size yapılan iyhamlara karşı savunma hakkınız var
Sizde konuyu açtığınızdan beri o komşuya ne ithamlarda bulunmuşsunuz ama onun savunma hakkı bilr uok
Ne demişler... Sana yapılmasını istemediğin şeyleri başkasına yapma

neyı ima etmek ıstıyorsunuz sız allah aşkına
İma derken gayet açık bir soru sordum. İma falan yok. Ama sanırım sizin de verecek cevabınız yok çünkü kadınları yargılamak yaftalamak daha kolay. Hadi erkekler yapıyor bunu da kadın kadına neden yapıyor anlamıyorum.

bır daha konu acmam zaten bu da son olsunn saldırgan uslupla yapılan yorumlardan nefret edıyorum
Evet genelde pişman olunuyor, eleştirilince. Bunu kabullenecekseniz açmalısınız konuyu, sinirlenip üslubunuzu bozacaksanız ya da kendinizi çok üzecekseniz, yorumları aşırı ciddiye alacaksanız açmamalısınız konu. Klavye cesareti ile bazen çok acımasız yaklaşanlar olabiliyor, gerek yok gerilmeye. Normalde karşınızda konuşamayacak kişiler burada ego tatmini yapabiliyor, Tam aksi de olabiliyor; yapılan yorum canınızı acıtır ancak ufkunuzu da sonrasında düşündüğünüzde açabilir. Yani her eleştiride can yakma amacıyla olmuyor. Söylediğim şeyler hakaretvari yorumlar için geçerli.

Edep ya hu

Ne denir ki baska ic camasiri one asilmaz ben de asmam esim de asmaz gorgu kuralidir bu yazili degildir tabi

Ama komsunuza anormal gelmiyor ki ayip gelmiyor ki asiyor onemsemiyor demek ki kendi bilecegi is

Kimse dona bakil da hallenmez diye dusunenler olabilir o da onlarin tercihi

Evet genelde pişman olunuyor, eleştirilince. Bunu kabullenecekseniz açmalısınız konuyu, sinirlenip üslubunuzu bozacaksanız ya da kendinizi çok üzecekseniz, yorumları aşırı ciddiye alacaksanız açmamalısınız konu. Klavye cesareti ile bazen çok acımasız yaklaşanlar olabiliyor, gerek yok gerilmeye. Normalde karşınızda konuşamayacak kişiler burada ego tatmini yapabiliyor, Tam aksi de olabiliyor; yapılan yorum canınızı acıtır ancak ufkunuzu da sonrasında düşündüğünüzde açabilir. Yani her eleştiride can yakma amacıyla olmuyor. Söylediğim şeyler hakaretvari yorumlar için geçerli.
yazınızın ıcınde bır bölüm var dıyorsunuzki ''NORMALDE KARSINIZDA KONUSAMAYACAK KİŞİLER BURADA EGO TATMİNİ YAPIYOR''

yazınızın ıcınde bır bölüm var dıyorsunuzki ''NORMALDE KARSINIZDA KONUSAMAYACAK KİŞİLER BURADA EGO TATMİNİ YAPIYOR''

Yorum yapanlardan biri bendim üstüme aldım ama...
Cidden ben çamaşır işinden anlamam
Çamaşırla ilgili her şeyden nefret ederim: yıkama kurutma katlama ütüleme
Dolayısıyla pek bilmem bu işleri
O yüzden merakımdan soruyorum. Eleştirmiyorum yanlış anlamayın
Şimdi ben evlenince çamaşırlarımı öne assam unutup yada dalgınlıkla, sizin gibi bir komşum olsa, komşumun gözünde nasıl bir kadın olurum ?

Bu konu beni aşar çünkü kim ne asmış diye bakan biri değilim, sadece bahçeye düşen çamaşır olursa ne olduğunu görüyorum o kadar. Onun dışında ister içe asarım ister dışa kime ne bakmayıversinler, bakan da görmezden gelsin.

Burada kasti bisey oldugunu sanmiyorum,bilmiyordur arkaya asmasi gerektigini.adab i muaseret.
One.asanlar kotudur kesin altinda bisey vardir diyemeyiz.
Farkinda degildir diyelim.muhabbetiniz olsa uyar diyecegim de,bosver der etme herseyi

Yorum yapanlardan biri bendim üstüme aldım ama...
Cidden ben çamaşır işinden anlamam
Çamaşırla ilgili her şeyden nefret ederim: yıkama kurutma katlama ütüleme
Dolayısıyla pek bilmem bu işleri
O yüzden merakımdan soruyorum. Eleştirmiyorum yanlış anlamayın
Şimdi ben evlenince çamaşırlarımı öne assam unutup yada dalgınlıkla, sizin gibi bir komşum olsa, komşumun gözünde nasıl bir kadın olurum ?
benım yorumlarımın bır tanesınde soyle kadın boyle kadın dıye bır yorum gecıyormu allah askına ıyı bakarmısın sadece ılk yazdıgım sanırım teshır edıyor yazmıstım daha sonrasında haksızlık ettıgımı dusunerek belkıde farkında degıl yazdım

benım yorumlarımız bır tanesınde soyle kadın boyle kadın dıye bır yorum gecıyormu allah askına ıyı bakarmısın sadece ılk yazdıgım sanırım teshır edıyor yazmıstım daha sonrasında haksızlık ettıgımı dusunerek belkıde farkında degıl yazdım

Biri kocanıza asılıyor tarzı yorum yaptığında, bu hiç aklıma gelmemişti demişsiniz... Kadına ne gözle baktığınız belli. Daha açık yazmaya gerek var mı ?

Biri kocanıza asılıyor tarzı yorum yaptığında, bu hiç aklıma gelmemişti demişsiniz... Kadına ne gözle baktığınız belli. Daha açık yazmaya gerek var mı ?
bu hıc aklıma gelmemıstı yazısını bunu onaylıyorum olarak anlıyorsunuz sıze dıyecek bır sozum gercekten yok

Hahaha çok komiksiniz yahu okuyunca güldüm yorumları :-)
Konu sahibi seni neden ilgilendiriyor ki bu durum ister en dışa asar ister en içe asar siz başkalarının balkonuna bakmasanıza . Çevremde sizin konunuzu dillendirerek anlatıp ben edepliyim içe asarım onlar edepsiz sergiler diyenler oldu onlar geldi aklıma hemen bizde size böyle mi demeliyiz rahatlamak mı amacınız yoksa kocanıza asılıyor desek olabilir mi diyeceksiniz?
Gün geçmiyor ki bdv de ilginç konu olmasın.

Ben hala anlamadım bu konu niye açıldı? Kadının tekinin iç çamaşırını dışarıya doğru astığını gördünüz aa ne garip gidip konu mu açayım dediniz ? Peki bizden ne tarz bir yorum bekliyorsunuz edepsiz ahlaksız falan mı ?
Ya kusura bakmayın belki sert söylüyoruz ama gayet kısa aslında söylediğimizin özü : Sizi ilgilendirmiyor.

Görgü kuralı olarak iç çamaşırları görünmeyecek biçimde içe asılır evet ama bu gördü kuralları çamaşırlar ile sınırlı değil elbet. Günümüzde kaç kişi bu görgü kurallarını bilip uyguluyor da işimiz donlara kaldı? Rahat bırakın insanları.

X