Karpuz kokulu parfüm

MeriSu

Oh Papatya!
Kayıtlı Üye
5 Mart 2009
562
35
318

Bu kokuyu kullanan var mı arkadaşlar?
Netten gördüm, kokusu nasıldır acaba yaa?
Meyveli kokulara bayılıyorum, bulursam alıcam hihoyyyt

Canım aynı kokunun başka markasını aldım.Şişesi kutusu her şeyi aynı.Hatta 5 çeşidi mi ne vardı aynısı bunların.Ben de karpuzlusuna bayıldım aldım.Yalnız ben aldığımn yerde testerını denedim çok kalıcıydı o .Aldığım orda sürdüğüm gibi değil.Milleti cezbedip satmak için testerı kalıcı yapıyolar kurnazlar.Ama al canım tavsiye ederim,insanı baydıran bazı şekerli kokular gibi değil .

hangi marka acabaa? kaydirigubbakcemile3

ben bunun kavunlusunu aldım elimden aldı arkadaşlarım çok güzell kalıcıda vallaaa...

cnm ya meyve kokularını hiç sevmiyorum sanki yeni meyve yemissinde üzerine kokusu sinmiş gibi belkide amaç öyle :)bikere aldım oda parfümü diye kullandım vallaa...

ben resimleri göremiyorum kızlar
hangi markanın parfümü bu
bende çilek kavun karpuz kokulu parfüm sakız gibi ürünleri çok severim ama resmi göremiyorum

Karpuz değil ama bana kavun kokusunu anımsatan bir parfüm var
İSSEY MİYAKE L'EAU D'İSSEY bence harika bir kokusu var =)

angie çileklisini almıştım tam kokusu ;ama ben hiç kalıcı bulmumıştım esmerlerde meyve,pudra,fresh kokulur pek kalmaz ona bağlamıştım yine de sen bilirsin

Bnm resmini koyduğum angie... ben beyaz tenliyim gider mi bana acaba ya?

ben bunun aynısını almıştım canım.angie karpuzlu ve mükemmel bir kokusu var meyveli sakızlar olur ya aynı onun gibi kokuyor.bi çok kişi parfümümün çok güzel koktuğunu söylemişti hatta yerimseniben

canim meyvali bi parfum ariosan ben bunu 15 sene once kullanmistim cok guzeldi ve kaliciydi

acikcasi sarisini hic begenmemistim pembe ve kirmizi bilmiorum ama en begendigim en meyvemsi siyah kutulu mavi siseli olandi canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…