Karpal Tunel Sendromu ameliyati

nothinggggg

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2015
66
16
35
Arkadaslar merhaba 3ay once dogum yaptim hamilelik doneminde uyusma ile baslayip suan bilegimdeki kemigin girip cikmasi gibi hissettigim halk arasinda sinir sikismasi denilen bir hastaliga dustum.sacimi toplarken bile bilegim donup bas parmagimdan kitleniyor.ortopediye gosterdim emzirdigim icin ameliyat gerekir ama simdilik atel takarak idare et dedi.ama ne yazikki bebekle atel kullanamiyorum.bu ameliyati olan ve sonrasinda neler yasanir bilmek istiyorum.

Geçmiş olsun , annemin de sag elinde vardi doktor ameliyat dedi ama annem korkunca ilac tedavisi yapalim bakalim dedi , kontrole gittik birdaha ayni ilaci yazdi , birdaha gittik yine ilaci yazdi sonuc olarak ucuncu kontrolde sikayetleri de azalip duzelme gordu cok sukur , baska bir doktora da gorunun olmazsa ameliyat kolaymis ayakta operasyon gibi birseymis yatis yaptirmayiz bile demisti doktor

Ben duruşma katibiyim, elleri ve bileği fazla kullanmadan dolayı bu sıkıntıyı yaşayan çok insan var çevremde. Mümkün mertebe o bileği rahat bırakacaksın, operasyonu da korkulacak birşey değil. Evet bir kesik var sonuçta ama büyük bir operasyon gibi düşünme. Nasıl ki dişçiye gitmek de bir nevi ameliyat ama kaale alınmaz fazla, o da öyle bişey =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…