- 27 Temmuz 2014
- 14.662
- 13.280
Evet yürüyüş çok ii geliyo bu zamanlar az ara ile sık sık Yani dinlenerek ben doğumdan bugün önce 3saat yürümüştüm
bende ögle yapıyım ozaman yürüyüş yapmıyordum ağrım oluyor die ama yürümek lazımmış teşşekürler :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet yürüyüş çok ii geliyo bu zamanlar az ara ile sık sık Yani dinlenerek ben doğumdan bugün önce 3saat yürümüştüm
Tek başına yürüme Ama yanında biri olsun nolur nolmazbende ögle yapıyım ozaman yürüyüş yapmıyordum ağrım oluyor die ama yürümek lazımmış teşşekürler :)
Tek başına yürüme Ama yanında biri olsun nolur nolmaz
Bana hergün Yerleri silme ve 1saat yürüyüş ödev vermişti Dr um
Ilk doğumun mu olacak
evet canim 1 saat yuruyemiyorum ki inanirmisin ciktik 20 dk yurudum catim cok agridi artik penguen gibi yuruyus yapmaya baslayinca esim hadi eve gecelim bisi olmasin dedi.
cocugu cok asagida hissediorum ya
Ben 38+6da doğum yaptım cnm hazırlıklı olmamızı lazım artık. Çatı nın ağrıması çok normal. Rabbim kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin
Ayni sorun bendede var 20 dakka yürüyüsü gecemiyorum, catim catlicak gibi agriyor, ama bende bu yaklasik 2 haftadir var dogum belirtisi olamaz diye düsünüyorum henüz, senin vaktin yine yakin sayilir, benim daha 10 haftam var :S Birde bebegin kac kilo? Bi sitede bebek agirsa cati cok agirir yaziyordu, benim randevum persembe günü o yüzden henüz bilmiyorum agirligini
Cnm Dr bana 32.haftadan sonra verdi Yer silmeyi halı felan hep sildim çömelerek. Eski kadınlar nasıl normal doğum yapıyorlar mı. Hep ev işlerinden. Şimdi herseyin kolayı olduğu için vücut gelişmiyo. Çömelirseniz rahim kaslarınız gelişir inş. O zaman o kadar ağrınız olmaz bi de yürüyüş çokkk önemli günde en az 1saat. İmkan varsa hamile pilatesi de yapın. Ben yaptım ve unutmadan Dr um bana günde 10defa nefes egzersizi vermişti derin nefes alıyosunuz ve nefesinizi tutuyosunuz içinizden 10 a kadar sayıyorsunuz sonra yavaş bırakıyorsunuz. Ben Süresi uzatmıştım yaptıkça en son 20ye kadar saymıştım. Sağolsun eşime bana eşlik ediyordu. Güzel günlrdi bazen özlüyorum.. Hamilelik te ayrı güzel bişeyAyni sorun bendede var 20 dakka yürüyüsü gecemiyorum, catim catlicak gibi agriyor, ama bende bu yaklasik 2 haftadir var dogum belirtisi olamaz diye düsünüyorum henüz, senin vaktin yine yakin sayilir, benim daha 10 haftam var :S Birde bebegin kac kilo? Bi sitede bebek agirsa cati cok agirir yaziyordu, benim randevum persembe günü o yüzden henüz bilmiyorum agirligini
Aslinda iyimis suan kilosu, her hafta 200p.tesi gittigimizde 2 kilo 250 gram di canim iri bebek dio doktor zaten sanirim ondan daha cok agriyo
tesekkür ederim bilgileriniz icin, bende uygulucam insallah..bu siralar tembelligim üstümde:) ben tembellesdikce bebekte tembellesir Allah korusun bide gec gelir iyice cekerim :)Cnm Dr bana 32.haftadan sonra verdi Yer silmeyi halı felan hep sildim çömelerek. Eski kadınlar nasıl normal doğum yapıyorlar mı. Hep ev işlerinden. Şimdi herseyin kolayı olduğu için vücut gelişmiyo. Çömelirseniz rahim kaslarınız gelişir inş. O zaman o kadar ağrınız olmaz bi de yürüyüş çokkk önemli günde en az 1saat. İmkan varsa hamile pilatesi de yapın. Ben yaptım ve unutmadan Dr um bana günde 10defa nefes egzersizi vermişti derin nefes alıyosunuz ve nefesinizi tutuyosunuz içinizden 10 a kadar sayıyorsunuz sonra yavaş bırakıyorsunuz. Ben Süresi uzatmıştım yaptıkça en son 20ye kadar saymıştım. Sağolsun eşime bana eşlik ediyordu. Güzel günlrdi bazen özlüyorum.. Hamilelik te ayrı güzel bişey
Allah razı olsun normal doğumla dünyaya geldi Oğlum, elhamdülillahAslinda iyimis suan kilosu, her hafta 200
tesekkür ederim bilgileriniz icin, bende uygulucam insallah..bu siralar tembelligim üstümde:) ben tembellesdikce bebekte tembellesir Allah korusun bide gec gelir iyice cekerim :)
Sizin 38. haftada normal dogummuydu? Kilosu falan yerindemiydi bebeginizin? Allah bagislasin evladinizi bu arada
Ilk cocuk oldugu icin bende kilolu olmasini istemiyorum, eltim 3950 dogurdu ilk cocuguydu kizdi, o yüzden banada sürekli birde erkek oldugu icin daha agir olur 4 kiloyu gecer dedikce endiseleniyorum, o öyle dogdu diye benimde öyle olucak diye birsey yok biliyorum ama insan ister istemez o ihtimalide düsünüyor, esimde bende 4 kilo üzerinde dogmusuz, fakat ben 3. cocuguyum annemin haliyle cocuk sirasina göre kilo alimi artmis, kaynanamda ise gebelik sekeri cikmis o yüzden öyle kilolu dogurmustur diye tahmin ediyorum bi yandanda kendimi teselli ediyorum:)Allah razı olsun normal doğumla dünyaya geldi Oğlum, elhamdülillah
2850gr doğdu Sağlığı yerindeydi çok şükür. Ben hep dua ettim çok kilolu doğup doğumdan sonra azalacağına normal doğsun doğumdan sonra alsın kilo diye. Bide hergün bir tane fatiha suresi okuyup fatıma annemize hediye ediyorum. Kolay normal doğum olsun diye
Cnm Dr bana 32.haftadan sonra verdi Yer silmeyi halı felan hep sildim çömelerek. Eski kadınlar nasıl normal doğum yapıyorlar mı. Hep ev işlerinden. Şimdi herseyin kolayı olduğu için vücut gelişmiyo. Çömelirseniz rahim kaslarınız gelişir inş. O zaman o kadar ağrınız olmaz bi de yürüyüş çokkk önemli günde en az 1saat. İmkan varsa hamile pilatesi de yapın. Ben yaptım ve unutmadan Dr um bana günde 10defa nefes egzersizi vermişti derin nefes alıyosunuz ve nefesinizi tutuyosunuz içinizden 10 a kadar sayıyorsunuz sonra yavaş bırakıyorsunuz. Ben Süresi uzatmıştım yaptıkça en son 20ye kadar saymıştım. Sağolsun eşime bana eşlik ediyordu. Güzel günlrdi bazen özlüyorum.. Hamilelik te ayrı güzel bişey
Ama hamile pilatesi cnm ebru şallı nın var onu yap çok iyi geliyo. Rabbim yardımcınız olsun. Bide doğum sırasında dua etmek istediğiniz şeyleri bi kağıda yazın çünkü sancı zamanı hiçbişey aklınıza gelmiyor tecrübe banada dua edin hatta Rabbim hemen ev almayı nasip etsin kayınvalidemlerin evinde oturuyoruz çünkü düşünün kendime bile dua edemedim ben şimdi ki aklım olsa kağıda yazardımpilatesim var ay bende evde yapiyim ozaman :)
sagol canim ya bilgiler icin bende basliyim yapmaya bunlari evet cok guzel bazen bitsin artik melegimi gormek istiyorum diorum bazen bitmesin istiyorumm :)
karma karisik duygular
Ama hamile pilatesi cnm ebru şallı nın var onu yap çok iyi geliyo. Rabbim yardımcınız olsun. Bide doğum sırasında dua etmek istediğiniz şeyleri bi kağıda yazın çünkü sancı zamanı hiçbişey aklınıza gelmiyor tecrübe banada dua edin hatta Rabbim hemen ev almayı nasip etsin kayınvalidemlerin evinde oturuyoruz çünkü düşünün kendime bile dua edemedim ben şimdi ki aklım olsa kağıda yazardım
Allah razı olsun aynen zor oluyo altlı üstlü oturuyoruz eşim de anca ev alırsak çıkarız diyo ondan dolayı yaz kağıda sen beni de yaz