karnımın pıt pıt atması( yaşayan var mı) 10 hafta bitimi

h4z4l

Yaraları Allah sarar
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2018
155
51
34
arkadaşlar merhaba 11. Haftaya girmek üzereyim ve ben bebeğimin kalp atışı olduğunu düşündüğüm karnımda pıt pıt atmalar görüyorum.karında değil kasıkla göbek arası tam bebeğin olması gereken nokta yani, bazen çok şiddetli oluyor bazen hiç gözükmüyor. Gözükmediği zamanlar yer değiştiğini düşünüyorum. Doktorum yer değişir demişti bebiş.hissetmek yok sadece gözle görülür hareket yani. Diyebilirsiniz hissetmen imkansız zaten hissetmiyorum yani bakınca görüyorum. Şiddetli atımlarda elimi koyduğumda atımını hissedebiliyorum hareket değilde kalp atması.Aranızda bunu yaşayan var mı , ya da yaşadığım şey düşündüğüm şey mi fikirlerinizi bekliyorum.

Karın kısmından geçen damarı hissediyorsunuz büyük ihtimalle.
Şuan 2-3 cm olan birşeyin malesef milimlik kalbini “dışardan” görmeniz mümkün değil.

Karın kısmından geçen damarı hissediyorsunuz büyük ihtimalle.
Şuan 2-3 cm olan birşeyin malesef milimlik kalbini “dışardan” görmeniz mümkün değil.
Teşekkür ediyorum cvpladığınız için.Mantıken evet haklısınız ama Peki bu damarsa ozaman neden ara ara görüyorum ya da daha önce neden görmüyordum.

Teşekkür ediyorum cvpladığınız için.Mantıken evet haklısınız ama Peki bu damarsa ozaman neden ara ara görüyorum ya da daha önce neden görmüyordum.
Sebebini bilmiyorum ama bende her zaman hissetmiyorum. Bazende çok denk geliyor.

İç karnınız artık o damara denk geliyor ve kendi nabzınız. Aynı anda hem kalbinize hemde o kısma elinizi koyun aynı şekilde attığını farkedeceksiniz. Sağ salim kucağınıza alırsınız inşaallah

Teşekkür ediyorum amin inşallah hepimiz alırız

Yuksek ihtimalle gobeginizin atmasini goruyorsunuz, kalp dinleme cihazi almistim onunla bile cok derinden ve 17. Haftada duyuluyordu ses ama o vakte kadar bende gobegimin attigini gorup bebegin kalp atisi saniyodum:)

Yuksek ihtimalle gobeginizin atmasini goruyorsunuz, kalp dinleme cihazi almistim onunla bile cok derinden ve 17. Haftada duyuluyordu ses ama o vakte kadar bende gobegimin attigini gorup bebegin kalp atisi saniyodum:)
Yalnız değilmişim çok sevindim :) teşekkür ederim cvpladığınız için

Hamile olmadan öncede atıyordu aslında ama şuan orda bir canlının olduğunu bilip dikkat ettiğiniz için yeni farkediyorsunuz haliyle:) kalp atışını geçtim tekmesini bile duyamazsınız çünkü kemik yapısı o kadar kuvvetli değil henüz :)

Ben pıt pıt seğirme gibi hareket hissederdim.
Doktorum imkansız derdi ama kendi açıklamam, rahmin büyümesi herhalde diyordum.
Siz de o büyümek için kasılma çalışmalarını görüyorsunuzdur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…