Karnımdan Gelen Acayip Ses

POWERHACK

Powerhack
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2014
14.662
13.280
Selam kızlar yaklaşık 3 geceden beri var ilk emin olamadım sonradan kesin emin oldum karnıma elini çok hafif bastırıyorum 2 dk sonra kemik Gacırtısı gibi ses geliyor parmak çıtlatırız ya bir an korktum ama bu hep oluyor genelde takur takur ses ama elimi kordugumda elimle hissediyorum başka şekilde hissetmiyorum ve duymuyorum neden olabilir acaba

Ben bu durumu ilk kez duyuyorum, acaba bebeğin kemik gelişimi ile ilgili mi bu konuda b fikrim yok maalesef. bence doktorla görüş ve bence lütfen böyle yapma farkında olmadan zarar verebilirsin. Allah korusun.
Bu arada dikkat ettim de profilinizden alıntı yaptım:hamileliğimin 24. haftası içindeyim...Bebeğinizin gelişimininde, bu dönemde kazanılan ağırlığının çoğu kas ve kemik kütlesi ve büyüyen organ ve dokulardaki kilo artışlarıdır. Sonuçta, bebeğinizin hareketle ilgili bir çok kası doğumdan önce, geri kalan diğer kasları ise doğduğu gün gelişimini tamamlayacaktır. Bebeğiniz büyüdükçe hareket alanı daralıyor." diyor.

evet canim yok bastirmiyorum sadece elimi hafif koydugumda oda bazen ama surekli olan bisi degil.
doktoruma sorucam 30unda gidicem seker yuklemesi icin gidicem gerci ondan da emin degilim daha :)
. 23+5 im bugun belkide kemiklerinin sesi dir kotu dusunmek istemiyorum zaten yapimda yok hep olumlu dusunen biriyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…