karnımdaki kırışıklardan nasıl kurtulabilirim???

I

ikizannesi_84

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi ikizannesi_84
merhabalar dört ay önce doum yaptım 75 kilodan 57 kiloya düştüm erimez dediğim göbeğim bile eridi biraz kaldı ama sorunum şu ikiz bebek dünyaya getirdğim için hamileyken karnım normalden iki katı fazla büyüdü derim ço esnediği içinde karnımda fazlasıyla kırışıklıklar ve çil oluştu bunları nasıl giderebilirim lütfen yardımcı olun karnım yaşlı karnı gibi oldu kırışıklık ve çiller yoksa kalıcı mı kendimi çok kötü hissediyorum :çok üzgünüm::Saruboceq:senağlama

merhabalar dört ay önce doum yaptım 75 kilodan 57 kiloya düştüm erimez dediğim göbeğim bile eridi biraz kaldı ama sorunum şu ikiz bebek dünyaya getirdğim için hamileyken karnım normalden iki katı fazla büyüdü derim ço esnediği içinde karnımda fazlasıyla kırışıklıklar ve çil oluştu bunları nasıl giderebilirim lütfen yardımcı olun karnım yaşlı karnı gibi oldu kırışıklık ve çiller yoksa kalıcı mı kendimi çok kötü hissediyorum :çok üzgünüm::Saruboceq:senağlama

Canım sanırım onlar çatlak kırışıklık değil ve bildiğim kadarıyla çatlağın tedavisi yokk. Piyasada bazı kremler var fakat ne kadar işe yaradığı tartışılır çoğu kesim hiç memnun olmadığını belirtmiş ama yinede bi araştır istersen. :uhm: Bende 5 ay önce doğum yaptım karımda hafif çatlaklar var aktardan susam ve kayısı yağı aldım onları karıştırdım masaj yaparak sürüyorum faydası oluyo diye duymuştum :nazar: Bide karnına kese yapmak iyi gelir diyolardı gamyoncuiremsu istersen bunları bi dene belki işe yarar. Hergün düzenli olarak mekik çekmeyi ihmal etme ki karnın toparlansın sıkılaşsın canım... kaydirigubbakcemile3

canım nasıl bukadar kilo verebildin emzirmiyor musun.diyet mi yaptın süper ya 57 ye inmişsin mekik ve sporla sıkılaşırsın bence

keske dogum yapar yapmaz karin korsesi giyseydin ise yariyormu bilmiyorum ama cogu kisiden bunu duydum bana soranlar oldu korsen varmi dogumdan sonra sende giy karnin duzelmesi icin dendi.onu bi dene canim allah anali babali buyutsun bu arada. a.s.

evet bende 4. günümde korse giydim göbeğim yok denecek kadar az

ah su ikizler:içelim: benim ikizler de 7 aylık benim karnım egilince kırısıyor gibi e sarktı tabi ben de 70 kilodan 56 ya düstüm.karnımız genişledi genişledi sonra söndü kırısık gibi di mi.ben de gıcıgım ona.catlak da var.sanırım mekik cekmemiz lazım bi de madecassol diye bi krem var her gün sabah aksam sürmek iyi geliyormus catlaga ben de denedim bi süre gercekten etkili sanırım 7 milyon civarı.şimdi üşendiğimden sürmüyorum denemekte fayda var yerimseniben

ah su ikizler:içelim: benim ikizler de 7 aylık benim karnım egilince kırısıyor gibi e sarktı tabi ben de 70 kilodan 56 ya düstüm.karnımız genişledi genişledi sonra söndü kırısık gibi di mi.ben de gıcıgım ona.catlak da var.sanırım mekik cekmemiz lazım bi de madecassol diye bi krem var her gün sabah aksam sürmek iyi geliyormus catlaga ben de denedim bi süre gercekten etkili sanırım 7 milyon civarı.şimdi üşendiğimden sürmüyorum denemekte fayda var yerimseniben
Merhaba çok uzun zaman olmuş ama umarım yazdıklarımı gorursunuz.. doğum yaptım 8 ay oldu karnımda çatlağım çok az ve ince görünmüyorlar bile .. ayaktayken gobegimde sorun yok dogum yapmamışım gibi ama egilince ve karnımı içine çekince göbek deliğinin üst bölgesi kırışıyor geçiyor mu bu durum acana sizin ki nasıl oldu toparladı mi ?

X