kas segirmesi canım vicudun hereketsiz kalan çeşitli yerlerinde kaslar segiriyor Magnezyum: En yoğun olarak kalp, böbrek, beyin ve karaciğer gibi metabolizmalarda olduğu için, magnezyum vücudun enerji üretiminde çok önemli bir rol oynamaktadır. Dolayısıyla magnezyum yetersizliği birçok enzim sistemini etkiler ve metabolik sonuçları ortaya çıkarır. Halsizlik, iştahsızlık, huzursuzluk, uyku bozuklukları gibi genel belirtiler, öğrenme kapasitenin azalması, dalgınlık, hafıza zayıflığı ile beyin fonksiyonlarının etkilenmesi, kas seğirmeleri, titremeleri ve kalp çarpıntısı gibi problemler yaşanabilir. Yaşça daha küçük bebeklerde ise havale nedeni olabilmektedir alıntı yaptım arkadaşlar kas segirmesi internetten de araştırabilirsiniz dogum ile alakası yok
Konunun üzerinden yıllar geçmiş ama yinede yazayım. Bu Son Olsun
arkadaşımız kas segirmesi magnezyum eksikliği yazmış dediğine sonuna kadar katılıyorum ama 28 yaşıma kadar hiç mi magnezyum eksikliğim olmadı die kendime sormadan edemiyorum.6 aylık bebeğim var 1 haftadır bu durumdayım ve yanlız olmadığımı öğrendim arkadaşlar bence bunun altında başka bir neden var şahsi düşüncem
Aynı durumu bende yaşıyorum 3 yaşında kızım var doğumdan bu yana karnımda bebek varmış gibi hareketlenmeler oluyor ama dikkatimi çekti özellikle adet günüme yakın başlıyor bu hareketlilik