karnımdaki kıpırtılar

balbocee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2009
102
2
116
39
İzmir
arkadaşlar aranızda böyle bişey yaşayan var mı bilmiyorum ama 8 aylık bir bebeğim var sezeryanla doğum yaptım;son bi kaç zamandır karnımda kıpırtılar hissediyorum barsak hareketleri dedim kendi kendime ama karnımın üst tarafındada hissediyorum zaman zaman bunu doğumdan hemen sonrada bi ara yaşamıştım hatta sanırım doğumdan sonra 3. gündü karnımda bir kıpırtı ve geziyordu resmen eşimde şahit olmuştu hareketi dışarıdan da görünüyordu....şimdiki öyle değil gerçi sadece kıpırtı hissediyorum.adetlerim düzenli bebeğimide emziriyorum benimle aynı durumu yaşayan var mı ya da fikri olan???

Reactions: mh1
7 ay önce sezeryanla doğum yaptım. Bende de ara ara oluyor. Sanki bebek hareketi gibi ama mide hizasında çok yukarda. Hatta henüz regl olmadığım için gebelik testi bile yaptım. Bebek yok kıpırtı var. Sebebi ne olabilir öğrenizrseniz bana da özelden mail atın

ben de de oluyor valla,ben de sezeryanlıyım,ve bebek var falan sandım,sebebi ne bilmiyorum

arkadaşlar bende sezeryenle doğum yaptım 12ay önce bendede arada karnımda bişeyler kıpraşıyo:) sanki karnımda bebek verda o hareket ediyormuş gibi..
nedendir acaba birtek bende olmuyormuş.

benım bildiğim kadarıyla rahım toparlnıp eskı halıne gelıyor ve o dönemde oluyor o hareketler.ama sızın sureler çok uzun geldı bana.

Ayni sey bende de olmustu, karnima bakinca bile bariz belliydi yer degistiriyordu, ben de hamileyim sandim, hatta kac aylik oldu ki bu kadar buyudu de geziniyo diye sasirdim. Gebelik testi yaptim bebek yoktu. Gaz oldugunu dusunmustum

benimde bebeğim 6 aylık oldu ve aynı şey bendede var ya bebek kıpırtısı gibi aynı adette olmuyorum emziriyorum hamile olmamın imkanı yok canım diyorum ne zaman kaldım büyüdüde kıpırdıyacak diyorum kendi kendime bende sezeryanlıyım bu arada :44:

Bir tek bende oldugunu düşünüyordum.Emziriyorum sezeryanla dogurdugum 17 aylık ogluşum var ve adet görmedim.Her kıpırtıda korkup test yapıyorum.Demekki herkeste oluyor ama nedeni ni çok merak ettim Şİmdi:44:

inanamadım okuyunca ben bir tek bende oluyor sanıyordum. doğumdan sonra başladı bendede. resmen birşey hareket ediyor içimde kıpır kıpır. doktora sorsam kesin birşey söylemiyecek. öğrenen olursa paylaşsın lütfen.

bendede olmuştu hattta panikledim dr rahmimin kendini toparladığını söledi emzirirken salgılanan hormonlar artırırmış

hava, gaz vs dicem ama 8 ay nasil kalir o hava orda dimi ? enteresan.. doktor onerileri bolume yazin , jinekologlar illa ki birsey yazar..

ilk zamanlar olan hareketler rahim yerine yerleşmeye çalıştığı için oluyormuş ben sormuştum doktora, ilerki zamanlarda olanlarda muhtemelen gaz kaynaklıdır, bende de ara sıra oluyo ama önemsemiyorum,
buarada emziriyorum ve hiç adet olmadım diye güvenmeyin sakın benim yakınımda iki kişi var bu şekilde hamile kalan aklınızda bulunsun önleminizi alın derim

Kızım 2 yaşında bana hiç gaz hareketi gibi gelmiyor. Sanki bebek var gibi :/ geçen ay da vardı, reglim de 2 gün gecikince çok korktum hamile miyim diye düzenli regl olmama rağmen, şükür sonrasında regl oldum. Bu ay yine hissetmeye başladım. göbeğimin altında seyrimeler oluyor, içeriden de bebek tekmesi gibi hissediyorum. Ben de sezaryenle doğum yaptım. Sebebi ne ola ki?

aynı durum bendede mevcut kızım 7 yaşında bendede sezeryandan sonra başladı bende hala devam ediyor bu durum sebebini bende çok merak ediyorum şimdi

Reactions: mh1
Bebeğim 6 aylık ben de hissediyorum bu kipirtilari hatta korktum test yapacaktım ki vazgeçtim herkeste olduğunu görünce demekki normal bu arada ben de sezeryanliyim

Hepimizde ayni korku :) ama korkularima bile ortak buldugum sevindim. Ben kizima hamile kaldigimda geri donulmez yoldaydim. Aynen bende regl olmama ragmen yuh ne ara bu kadar buyudu de kipirdiyor die dusunmustum. Soguk terler attim testte yaptim kafayi yicektim bi ara dusunmekten. Kizim su an 22 aylik halaaaa devam edio. Kurufasulye yemiyorum sirf gaz yaptigi ve hissi bebek varmis gibi oldugu icin. Bende rahmin toparlandigi dusuncesindeyim ama net ve emin degilim. Bu hissi yasamak istemiyorum keske bi formulu olsa

Doğumdan sonra ki ilk hafta yaşamıştım bende aynı sorunu, hatta yattığım yerden sıçramıştım ne oluyor diye :) İnsan kendini çok tuhaf hissediyor.

Bu konu açılalı baya olmuş ama ben de sezeryan oldum 5 ay oldu aynı sorun bende de var. Kıpırdanma var karnimda nedenini öğrenen var mı acaba?

Bende 2012 de sezeryanla dogum yaptim 6 aydir karnimda kipirti var duzenli adet oluyorum 3 kere hamilelik testi yapim negatif cikti artik kafayi yiycem bagirsak hareketi diyorlar ama daha once hic olmamisti 26 yasindayim hicmi bagirsagim calismadi niye daha once hissetmedim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…