• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karnımda kızım ilk defa bugün hıçkırdı :)))))))

joyjoyjoy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2012
142
3
46
Aydın
Ne yalan söyliyim arkadaşlar önce bir korktum :)) Bu sabah kızım bir başka hareketli maşallah.. Karnımın girdiği şekilleri görseniz inanamazsınız. Videoya çektim. Akşam babamıza izleticem :)) Sonra işim gücüm bitti oturdum. Bi süre sonra karnımda ritmik oynamalar oldu. Biraz izledim. Ay noluyo böyle dedim ama nasıl olduysa hıçkırık geldi aklıma :)) ee biraz internetten araştırdım ki öyleymiş :)) Çok tuhaf bir duygu. Ama çok güzel. Aranızda bunu yaşayanlar var mı? Acaba doktorumuzu arayıp sorsam mı dedim ama internetten okuduklarım içimi rahatlattı. Acaba yine de arasam mı??

Ne yalan söyliyim arkadaşlar önce bir korktum :)) Bu sabah kızım bir başka hareketli maşallah.. Karnımın girdiği şekilleri görseniz inanamazsınız. Videoya çektim. Akşam babamıza izleticem :)) Sonra işim gücüm bitti oturdum. Bi süre sonra karnımda ritmik oynamalar oldu. Biraz izledim. Ay noluyo böyle dedim ama nasıl olduysa hıçkırık geldi aklıma :)) ee biraz internetten araştırdım ki öyleymiş :)) Çok tuhaf bir duygu. Ama çok güzel. Aranızda bunu yaşayanlar var mı? Acaba doktorumuzu arayıp sorsam mı dedim ama internetten okuduklarım içimi rahatlattı. Acaba yine de arasam mı??

slmm canim ben 3 ay once dogum yaptim ilk bebeis olunca hersey ilginc geliyor:1::1:hickiriktir ritmik olduysa hatta yarim saat bile surdugu oluyor cok guzel bi duygu ALLAH sag salim kucagina almayi nasip etsin hamileliginin tadini cikar:21::21::21::21:

İyi dilekleriniz için çooooooooook teşekkür ederim. Allahım sizinkine de sağlık, güzel ve uzun bir hayat nasip etsin inşallaaaah :) gerçekten de önce korkuyla gelip, sonra heyecana dönüşen çok güzel bir duyguydu :)) keşke bi daha olsa :))))))))))

İyi dilekleriniz için çooooooooook teşekkür ederim. Allahım sizinkine de sağlık, güzel ve uzun bir hayat nasip etsin inşallaaaah :) gerçekten de önce korkuyla gelip, sonra heyecana dönüşen çok güzel bir duyguydu :)) keşke bi daha olsa :))))))))))

cok saol canim:16:daha cok olur merak etme seni uykularindan bile uyandirir:1::1:

selam, ben siteye yeni üye olanlardanım:) ilk hıçrığını hissettiğimde çok etkilendim:) tabi önce biraz korktum çünkü seri atışlardı:) inşallah hepimiz bebeişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız arkadaşlar..

Ne kadar güzel bi duygudur diye düşünüyorum da rabbim bana da o duyguları yaşatır inş...

İlk hareketleri, hıçkırıklar harika bir duygu hissetmek. Orada icinde büyüdüğünü biliyorsun ama hissetmek cok başka gercekten de. Mutluluğunu cok iyi anlıyor ve paylaşıyorum.

Back