O cizgi hemen cikmiyor hamilelikte. Vucuttaki bazi degisimler adetle de baslayabiliyor. Mesela benim de damarlarim cok belirginlesirdi adet donemimde. Bunun gibi. Gecikme olursa test yapip kontrol edin bence simdiden strese girmeyin bosunaMerhaba hanımlar ben 8 aylık evliyim ve 2 aydır çocuk sahibi olmak istiyoruz geçen ay maalesef ki nasip olmadı göğüs hassasiyeti hariç çoğu belirtilerim vardı ama o kadar idrar testine güvenmeyip yaptırdığım kan testinden sonra ikna oldum.Bu ay reglime 10 gün olduğu halde göğüs uçlarımda hafif bir ağrı var normalde de regl önces çok nadir göğüs ağrısı çekerim.Kasıklarımda hafif ama sırtımda bariz fazla ağrı var.Beni asıl heyecanlandıran linea nigra denilen göbek deliğimin altında bulunan kahverengi çizgi oldu daha önce var mıydı bilmiyorum olsa net hatırlardım diye düşünüyorum bilinen belirtiler dışında hamilelik belirtilerini söylerseniz çok sevinirim
Canım o çizgi öyle hemen Çıkmaz şuan 5 aylık hamileyim bende bile çok az belli oluyorMerhaba hanımlar ben 8 aylık evliyim ve 2 aydır çocuk sahibi olmak istiyoruz geçen ay maalesef ki nasip olmadı göğüs hassasiyeti hariç çoğu belirtilerim vardı ama o kadar idrar testine güvenmeyip yaptırdığım kan testinden sonra ikna oldum.Bu ay reglime 10 gün olduğu halde göğüs uçlarımda hafif bir ağrı var normalde de regl önces çok nadir göğüs ağrısı çekerim.Kasıklarımda hafif ama sırtımda bariz fazla ağrı var.Beni asıl heyecanlandıran linea nigra denilen göbek deliğimin altında bulunan kahverengi çizgi oldu daha önce var mıydı bilmiyorum olsa net hatırlardım diye düşünüyorum bilinen belirtiler dışında hamilelik belirtilerini söylerseniz çok sevinirim
Göğüs ucu acısı ilk belirti şişkinlik ve hassasiyet reglide de oluyor ama uç acısı bazı gebeliklerde ilk belirti olarak çıkıyor.. Göbektekini herkes söylemiş zaten o sonradan çıkıyor bazı kişilerde regl dönemindeki hormonlardan dolayı da çıkarmış özellikle esmer kişilerde.. Belirti takibi yapmak yerine ovulasyon testi veya kaset gebelik testi al Bi kaç tane iki günde bir takip yap.. Şuan 4 haftalık hamileyim bata 7 gün kala bende gölge çıkmaya başladı Bi ovulasyon Bi gebelik tedti takibi yaptım koyulaşmayı görünce kan verdim.. İki üç gün sonra başla takibe vucuttaki belirtiler psikolojik olarak yanıltıyor insanı çoğunluklaMerhaba hanımlar ben 8 aylık evliyim ve 2 aydır çocuk sahibi olmak istiyoruz geçen ay maalesef ki nasip olmadı göğüs hassasiyeti hariç çoğu belirtilerim vardı ama o kadar idrar testine güvenmeyip yaptırdığım kan testinden sonra ikna oldum.Bu ay reglime 10 gün olduğu halde göğüs uçlarımda hafif bir ağrı var normalde de regl önces çok nadir göğüs ağrısı çekerim.Kasıklarımda hafif ama sırtımda bariz fazla ağrı var.Beni asıl heyecanlandıran linea nigra denilen göbek deliğimin altında bulunan kahverengi çizgi oldu daha önce var mıydı bilmiyorum olsa net hatırlardım diye düşünüyorum bilinen belirtiler dışında hamilelik belirtilerini söylerseniz çok sevinirim
Merhaba, karnınızdaki çizgi son adetinizden kaç gün sonra oluştu ve diğer belirtileriniz nelerdi?Hanımlaaaaarr bugün açık renkli bi kan lekesi geldi kan verdim ve çok şükürr hamileymişim belirtilerim yanıltmamış Allah isteyen herkese versin
Adetimden kaç gün sonra olduğundan tam emin değilim fakat beklenen adet tarihime 1 hafta vardı.Merhaba, karnınızdaki çizgi son adetinizden kaç gün sonra oluştu ve diğer belirtileriniz nelerdi?
Tam yorum yazacaktım bunu okudum tebrik ediyorum Allah kucağına almayı nasip etsin hayırlısı olsunHanımlaaaaarr bugün açık renkli bi kan lekesi geldi kan verdim ve çok şükürr hamileymişim belirtilerim yanıltmamış Allah isteyen herkese versin
Bende nerdeyse doğuma kadar sol kasık ağrısı alt karın ağrısı olmuştu. İlk aylar ve son aylar mide bulantısı yaşamıştım. Hatta hamileliğimin başında o zaman bilmiyordum çiğ tavuk görünce tiksinmistim ne alakaysaMerhaba hanımlar ben 8 aylık evliyim ve 2 aydır çocuk sahibi olmak istiyoruz geçen ay maalesef ki nasip olmadı göğüs hassasiyeti hariç çoğu belirtilerim vardı ama o kadar idrar testine güvenmeyip yaptırdığım kan testinden sonra ikna oldum.Bu ay reglime 10 gün olduğu halde göğüs uçlarımda hafif bir ağrı var normalde de regl önces çok nadir göğüs ağrısı çekerim.Kasıklarımda hafif ama sırtımda bariz fazla ağrı var.Beni asıl heyecanlandıran linea nigra denilen göbek deliğimin altında bulunan kahverengi çizgi oldu daha önce var mıydı bilmiyorum olsa net hatırlardım diye düşünüyorum bilinen belirtiler dışında hamilelik belirtilerini söylerseniz çok sevinirim
Tam yorum yazacaktım bunu okudum tebrik ediyorum Allah kucağına almayı nasip etsin hayırlısı olsunŞuan 13 haftalık hamileyim kimse bana inanmamıştı adetime 5-6 gün kala o çizgi hafiften çıkmıştı ama kaşığımdan başlamıştı herkes inceleme kendimi demişti ama benim içime anne olduğum doğmuştu çok şükür hamileymişim. Biz anneler hissediyoruz ilk rahme düştüğü andan itibaren
Tam yorum yazacaktım bunu okudum tebrik ediyorum Allah kucağına almayı nasip etsin hayırlısı olsunŞuan 13 haftalık hamileyim kimse bana inanmamıştı adetime 5-6 gün kala o çizgi hafiften çıkmıştı ama kaşığımdan başlamıştı herkes inceleme kendimi demişti ama benim içime anne olduğum doğmuştu çok şükür hamileymişim. Biz anneler hissediyoruz ilk rahme düştüğü andan itibaren
Canım ben hamileyim çok şükürKendinizi dinlemeyin. Evliliğinizin tadını çıkarın.
Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsinCanım ben hamileyim çok şükür
Kesnlikle valla canımTam yorum yazacaktım bunu okudum tebrik ediyorum Allah kucağına almayı nasip etsin hayırlısı olsunŞuan 13 haftalık hamileyim kimse bana inanmamıştı adetime 5-6 gün kala o çizgi hafiften çıkmıştı ama kaşığımdan başlamıştı herkes inceleme kendimi demişti ama benim içime anne olduğum doğmuştu çok şükür hamileymişim. Biz anneler hissediyoruz ilk rahme düştüğü andan itibaren
Amin canım Rabbim isteyen herkese versinHayırlı olsun Allah tamamına erdirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?