Karnımda ki kahverengi çizgi?

gulamber

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2023
8
2
1
24
Merhaba hanımlar ben 8 aylık evliyim ve 2 aydır çocuk sahibi olmak istiyoruz geçen ay maalesef ki nasip olmadı göğüs hassasiyeti hariç çoğu belirtilerim vardı ama o kadar idrar testine güvenmeyip yaptırdığım kan testinden sonra ikna oldum.Bu ay reglime 10 gün olduğu halde göğüs uçlarımda hafif bir ağrı var normalde de regl önces çok nadir göğüs ağrısı çekerim.Kasıklarımda hafif ama sırtımda bariz fazla ağrı var.Beni asıl heyecanlandıran linea nigra denilen göbek deliğimin altında bulunan kahverengi çizgi oldu daha önce var mıydı bilmiyorum olsa net hatırlardım diye düşünüyorum bilinen belirtiler dışında hamilelik belirtilerini söylerseniz çok sevinirim

O cizgi hemen cikmiyor hamilelikte. Vucuttaki bazi degisimler adetle de baslayabiliyor. Mesela benim de damarlarim cok belirginlesirdi adet donemimde. Bunun gibi. Gecikme olursa test yapip kontrol edin bence simdiden strese girmeyin bosuna

Ben hiç göğüs ağrısı cekmezdim göğüs ağrım oldu ve 6 gün kala mavi damarlar oluşmuştu göğsümde

uzun süre kendimde belirti aradım belirti aramayı kesince hamile kaldım. benimde göbeğimdeki çizgi belirginleşti erkenden ama inan ilk belirtileri anlaman o kadar zor ki neredeyse imkansız

Canım o çizgi öyle hemen Çıkmaz şuan 5 aylık hamileyim bende bile çok az belli oluyor

Göğüs ucu acısı ilk belirti şişkinlik ve hassasiyet reglide de oluyor ama uç acısı bazı gebeliklerde ilk belirti olarak çıkıyor.. Göbektekini herkes söylemiş zaten o sonradan çıkıyor bazı kişilerde regl dönemindeki hormonlardan dolayı da çıkarmış özellikle esmer kişilerde.. Belirti takibi yapmak yerine ovulasyon testi veya kaset gebelik testi al Bi kaç tane iki günde bir takip yap.. Şuan 4 haftalık hamileyim bata 7 gün kala bende gölge çıkmaya başladı Bi ovulasyon Bi gebelik tedti takibi yaptım koyulaşmayı görünce kan verdim.. İki üç gün sonra başla takibe vucuttaki belirtiler psikolojik olarak yanıltıyor insanı çoğunlukla

Hanımlaaaaarr bugün açık renkli bi kan lekesi geldi kan verdim ve çok şükürr hamileymişim belirtilerim yanıltmamış Allah isteyen herkese versin

Hanımlaaaaarr bugün açık renkli bi kan lekesi geldi kan verdim ve çok şükürr hamileymişim belirtilerim yanıltmamış Allah isteyen herkese versin
Merhaba, karnınızdaki çizgi son adetinizden kaç gün sonra oluştu ve diğer belirtileriniz nelerdi?

Merhaba, karnınızdaki çizgi son adetinizden kaç gün sonra oluştu ve diğer belirtileriniz nelerdi?
Adetimden kaç gün sonra olduğundan tam emin değilim fakat beklenen adet tarihime 1 hafta vardı.
Onun dışında normalde belki yılda 2 regl dönemimde gördüğüm nadir olan meme ağrısı şişliği ve hassasiyetim de vardı.Ona ek olarak normalde regl olmadan 1 hafta önce başlayan ve ara ara olan kasık ağrım hamile kaldığım ay 10 gün öncesinden başlayıp sürekli olma haline geldi.

Tam yorum yazacaktım bunu okudum tebrik ediyorum Allah kucağına almayı nasip etsin hayırlısı olsun Şuan 13 haftalık hamileyim kimse bana inanmamıştı adetime 5-6 gün kala o çizgi hafiften çıkmıştı ama kaşığımdan başlamıştı herkes inceleme kendimi demişti ama benim içime anne olduğum doğmuştu çok şükür hamileymişim. Biz anneler hissediyoruz ilk rahme düştüğü andan itibaren

Bende nerdeyse doğuma kadar sol kasık ağrısı alt karın ağrısı olmuştu. İlk aylar ve son aylar mide bulantısı yaşamıştım. Hatta hamileliğimin başında o zaman bilmiyordum çiğ tavuk görünce tiksinmistim ne alakaysa o kahverengi çizgi bende ilerleyen aylarda çıkmıştı öyle hemen olmuyor sanırım. henüz çok yeni evlisiniz hiç dert edip stres yapmayın bı sağlık sorunu yoksa inşallah nasip olacaktir

Kesinlikle öyle valla ben de burda ki yorumları görünce biraz karamsarlığa düşmüştüm ama neyse artık Allah isteyen herkese nasip etsin biz hamişlerin de bebeklerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Kesnlikle valla canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…