Karnımda gelişimi olmadığı için bebeğin kalbi durdu neden

Ronahibnc

Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2023
4
1
30
Merhaba arkadaşlar ben üç aylık hamileydim bebeğin gelişimi olmadığı için karnımda öldü ve doktor hiçbir bilimsel açıklaması yok diyor ben Almanyada yaşıyorum lütfen bu gibi durumlar yaşayan arkadaşlar bana bilgi versin çok tedirginim yine aynı durumu yaşarsam diye

Merhaba arkadaşlar ben üç aylık hamileydim bebeğin gelişimi olmadığı için karnımda öldü ve doktor hiçbir bilimsel açıklaması yok diyor ben Almanyada yaşıyorum lütfen bu gibi durumlar yaşayan arkadaşlar bana bilgi versin çok tedirginim yine aynı durumu yaşarsam diye
Benim de ilk gebeliğim gelişim geriliğiden kürtaj oldum patoloji gitti bişi çıkmadı ve bana da Dr ilk gebeliklerde olabilir fln dedi sağlıklı gebelik değil dedi

Ben de aynı şeyi yaşadım eylül ayında. Görünürde bi sorun yoktu sperm, yumurtlama, hormonlar, rahim filmine baktırmıştık. Düşükten sınra da pıhtılaşma ve kromozom testi verdik sonuçlar daha çıkmadı çıkınca ına göre yeniden denemeye başlicaz inşallah. Size doktor herhangi bi test önerdi mi? Genelde ilk düşükte araştırmıyorlarmış.

Yok maalesef ben de şuan onu istiyorum diyorum ne gerekiyorsa yapalım diyor ki ilk olduğu için hiç bir şey yapılmaz benim en büyük sorunum almanyadayım dili çok az biliyorum ne yapacağımı bilmiyorum Almanları anlamıyorum Türk’te bir tane var kaldığım yerde😔

Bunların hepsini nerde verdiniz kadın doğumcunuza mı?
Kadın doğumcuya gidip hormonlarınıza ve ultrasonla yumurtalarınıza baktırın. Adetin 2 veya 3. Gün gitmeye çalışın hormonlara o zaman bakılıyor. Rahim filmi doktor gerek duyarsa söyler. Sperm testi için erkek üroloji bölümüne gidiyor yine gerek duyarsa yapar. Kromozom analizi ve pıhtılaşma testleri tıbbi genetik bölümünde yapılıyor. Devlet, eğitim araştırma ve şehir hastaneleri de yapr. Ama ilk düşükse yapmayı önermiyor doktorlar. Siz bilirsiniz o kısmı. Geçmiş olsun :KK43:

X