Karnımda gelişimi olmadığı için bebeğin kalbi durdu neden

Ronahibnc

Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2023
2
1
30
Merhaba arkadaşlar ben üç aylık hamileydim bebeğin gelişimi olmadığı için karnımda öldü ve doktor hiçbir bilimsel açıklaması yok diyor ben Almanyada yaşıyorum lütfen bu gibi durumlar yaşayan arkadaşlar bana bilgi versin çok tedirginim yine aynı durumu yaşarsam diye

Merhaba arkadaşlar ben üç aylık hamileydim bebeğin gelişimi olmadığı için karnımda öldü ve doktor hiçbir bilimsel açıklaması yok diyor ben Almanyada yaşıyorum lütfen bu gibi durumlar yaşayan arkadaşlar bana bilgi versin çok tedirginim yine aynı durumu yaşarsam diye
Benim de ilk gebeliğim gelişim geriliğiden kürtaj oldum patoloji gitti bişi çıkmadı ve bana da Dr ilk gebeliklerde olabilir fln dedi sağlıklı gebelik değil dedi

Ben de aynı şeyi yaşadım eylül ayında. Görünürde bi sorun yoktu sperm, yumurtlama, hormonlar, rahim filmine baktırmıştık. Düşükten sınra da pıhtılaşma ve kromozom testi verdik sonuçlar daha çıkmadı çıkınca ına göre yeniden denemeye başlicaz inşallah. Size doktor herhangi bi test önerdi mi? Genelde ilk düşükte araştırmıyorlarmış.

X