karnımda garip hareketler,kasılmamı bebek hareketimi?lütfen yardım

CuteMom

Dünya vazgeçenleri değil,azmedenleri hatırlar
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2008
45.779
24.642
kısalar ilk bebeğin hareket ettini şöyle anlamıştım
karnımda küçük bi balon şişip sonuyor gibi oluyordu
sonra bu tekrar oluyormuyduı, olmuyormuydu bilmiyorum ama 3 gündür dikkat ediyorum yaşadım his şöyle
küçük bi balon şişiyo sonüyo ,bazende içimde bişi yürüyormuş gibi hissediyorum ama bu tekme veya dönme hareketi değil..
nette araştırdım kasılmalarda toplanma hissi oluyormuş acıkcası toplanıyormu toplanmıyormu bilmiyorum derken şimdi yine oldu küçük bi balon hafif yukarı çıktı gibi tuhaf bi his dile dökemiyorum elimi koydumda bazen çok küçük hareket gibi hissetsemde genelde çok kısa sürdünden elimi götürene kadar duruyor olay bitiyor..
lütfen tecrübelerinizi paylaşırmısınız

canim kac haftalik bebegin?. ilk kibirdamlaar pit pit diye bir sey ,seyirme gibi oluyor. bide ilik ilik bir seyin kibirdagini hissetim 3 hamileligimde de.

Son düzenleme:
25 haftalgim canım. Ben tekme Tokat hissediyorum Bahadır ama En'de ilk böyle balon sisiyo gibi hissetmiştim ama da sonra devam haftalarda oldumu bilmiyom uç gündür dikkatimi çekti

bende de ilk balon şişiyor gibi olmuştu özellikle uykumda hissedip uyanıyordum elimin altında karnım kabarıp duruyordu. 3 4 ayımda hissetmiştim hep sağ tarafımda oluyodu şimdi 35 haftalık olduk bebek hala hep sağ tarafta kıpırdıyo.4. ayımdada ilk minik tekmeciği hissetmiştim. çok güzel bir duyguydu.

X