Karnımda Birsey geziyor

melekk67

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2015
121
32
33
merhaba anneler hamileler ben 17 haftalık hamileyim vs karnımda biraeyler geZiyir sanki solucan gibi acaba bebeğimin hareketleri mi

olabilir 17. haftada hissetmeye başlayabilirsin ama gaz hareketi de olabilir. ikisini ayırt etmek zor 20. haftada netleşir.

Canım ama konuşunca hareket ediyor Birsey bazen hiç etmiyor insalh gaz degilfir
bebegının hareketlerı canım o daha kucuk oldugu ıcın sadece rahmıne degebıldıgı zaman hıssedıyosun bı ıkı hafta sonra daha net hıssetceksın

Canım cok sagol ara bazen cok az oluyor bazı günler daha cok bu normal mi
normal canım henuz kucuk oldugu rahmıne çarpamıyo kolunu bacagını bazen hıc hıssetmeyebılırsın bıle az daha buyuyunce daha cok hıssetceksın

Canım ama konuşunca hareket ediyor Birsey bazen hiç etmiyor insalh gaz degilfir
şu an sesleri duyamaz ki ama sen konuşunca karnının sarsılmasından hareket ediyodur. ben 14. haftada hissettim her hamilelik farklı oluyo bir iki haftaya çok daha net hissedersin hareketlerini :)

O hereketleri ozlemisim cok guzeldir keyfini cikarin ilerleyen haftalarda daha yogun hissedeceksiniz hatta sonlara dogru disardan belli olacak hatta caninizi acitacak ama yinede muhtesemdir ben ilk 17. Haftada hissetmistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…