Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Karnıma lipo yaptırsam, popoya yağları enjekte ettirsem olur mu? kızlaaarr acil yardım
Hemde şahane oluyor. Ben Tayfun Türkaslan a gittim. Çok araştırdım, yazılarını okudum, izledim çok da gezdim. En sonunda Tayfun beye karar verdim. Sonuçtan memnunum. Baya yazısı var.
Aklımda olan bir işlemi sormuşsun Bende lipo yaptırmayı düşünüyorum karın ve yan bel bölgemden.Alınan yağlarıda popoya enjekte ettirmek istiyorum Yaptırırsam eğer muhakkak yazarım canım
Aklımda olan bir işlemi sormuşsun Bende lipo yaptırmayı düşünüyorum karın ve yan bel bölgemden.Alınan yağlarıda popoya enjekte ettirmek istiyorum Yaptırırsam eğer muhakkak yazarım canım
konusunda uzman ve yılların tecrübesi olan estetik cerrah İsmail Büyükçayır'ın kliniğine gidebilirsiniz. web sitesini ziyaret edip hakkında bilgi alabilir ve arayarak randevu alabilirsiniz. Estetik ile ilgili her konuda açık ve net cevaplar alabilirsiniz. Ben hem göğüs dikleşt,rme hemde karın gerdirme ameliyatı oldum 2008 senesinde. memnun kaldım ve kesinlikle tavsiye ediyorum.