karnım ve göbeğim şiş :(

wonder18

Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2012
11
0
16
İstanbul
arkadaşlar benim kocaman bir göbüşüm ve karnım var. hadi göbüş herkesde var ama o kadar şiş ki..
Adetim çok düzensiz 18 yaşındayım ama bazen 2 ayda bazen 4 ayda bir oluyorum hatta bir kere 8 ay olmadım.. göbeğim bu yüzden şiş olabilir mi bunu nasıl engelleyebilirim ?

cok fazla tuzlu yiyecekler tüketiyosan tuz vucutta su tutulumu yapar boylece karnın şiş bir görünüm alır ayrıca karaciğeri ilgilendiren iltihaplanmalar da karında şişlik yapar...

geçmiş olsun.aynı sorun bende de var canım. hatta bir ara hamile gibiydim resmen. adet düzensizliğinin mutlaka etkisi vardır. ama son zamanlarda biraz hareketsiz kalmışsan onun da etkisi vardır. ben de öyle oluyo en azından.ben lahana haşlayıpp suyunu içmiştim ve çok büyük faydasını görmüştüm. mevsimi geçti ama olur da marketten filan bulabilirsen bir dene derim.

Aaaa gerçekten mi ? çok teşekkür ediyorum bu bilgi için inşallah bulabilirim :/

Adet düzensizliği kesinlikle şişkinlik yapıyo vücutta, özellikle karın bölgesinde. Adet olmaya yakınlaştığımız zamanlarda karnınızın aldığı şekli düşünsenize bir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…