• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

karnım öylece kaldı çaresizim

ikoncan85

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2009
2.071
14
158
40
merhaba kızlar 1 sene önce ikiz bebeklerimi sezeryanla dünyaya getirdim hamileliğim boyunca 12 kilo aldım yani 55 iken 67 doğuma girdim zaten fizik olarak minyondum sadece biraz göğüslerim vardı. doğum yatıktan sonra 7 kilosu gitti alt tarafımda hiç birşey yok okadar zayıfki ne kalça ne basen ama gel gelelimkarnım bir türlü gitmiyor çıldırmak üzereyim artık üstelik o kadar iştahsız biriyimki hani yiyorumda veremiyorum diyeyim 2 çocukla koştur dur bütün gün offf yok yok gitmiyo ne yapmam lazım kızlar varmı göbişinden kurtulan taş anneler:sinifsinif:

sağlığın için uygunsa mekik çek,şınav çek.mekik faydalı diye biliyorum ama öncelikle dr danış bii.

hayatım koşturmayla gitmiyor maalesef karın.mekik yapman şart.her gün yapmaya gayret et bir ayda farkı hissetmeye başlarsın.

canım mutlaka karın kaslarını çalıştıracak hareketler yap, ben 2 aydır yapıyorum öyle zor şeyler değil netten -karın eritme egzersizleri falan diye aratırsan çıkıyor bişeyler

plates yapın bence ama dvd takın ebru şallı yı aynısını yapın 65 dk yani bir saat haftada 3 defa yapsanız vucudunuz fit olur duruşunuz bil değişiyo ben plates yapıyorum ve tek kelimeyle harika

bu arada doğum yapalı 4 ay oldu eski kilomdayım ve asla göbeğim kalmadı ama göbek kalıştı haata korktum ama kızken giydiğim herşey oluyor dahada hoş oluyor

canım gaz problemi de olabilir bende öyleydim bağırsaklarım rahatsızdı hep öyle birşey varmı.. ben hoşaflar filan hallettim bide çok hareket ediyorum ev okul çocuk dümdüz şimdi.. geçer merak etme sen

Back