karnım neden şişmiyor ?

pinartemur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2009
55
0
arkadaşlar bugün 17+4 fakat karnımda hala bi şişme yok birde tırnaklanma gibi bir his oluyor karnımda :)) sizdede aynı oldumu ?

canım ben hiç hamilelik yaşamadım ama bazılarının karnı belli olmuyor.mesela annem kimse doğurana kadar hamile olduğunu anlamazmış.hatta komik bi hikayesi var.eskiden söylemek ayıpmış bilirsiniz belki

bi gün amcam gelmiş evde bir çocuk bu kimin demiş annemlerde komşunun birazdan gelir demişler gülerek akşama yine geliyo bebek hala bizde ''ne vicdansız analar var hala burdamı bu bebek''sonra bizimkiler patlatmış kahkayı o senin yeğenin diyekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

böyle işte canım bence üzülmeni gerektirecek bi durum yok doğumdan sonra fit bi vücudun olacak sevinkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
bu işlerede gerek kalmayacak

canım bekli rahmin iç karnın geniştir ondandır tatlım doktoruna sor bi sorun yoksa ne mutlu sana nazzın dediği gibi hamişlik seni çok yıpratmıycak demektirrr

bencede iç karnın geniştir benim komşumunda öyleydi birgün bi baktım doğum yapmış arabadan iniyor hayrola dedim ee hamileydim doğum yaptım dedi ama dedim göbeğin aynı benim göbeğim gibiydi nasıl hamileydin dedim iç karnım çok genişmiş sadece şişkinlik gibi gebelik yaşadım dedi.
ama bu durum seni üzüyorsa doktorun aydınlatır seni canım.

arkadaşlar bugün 17+4 fakat karnımda hala bi şişme yok birde tırnaklanma gibi bir his oluyor karnımda :)) sizdede aynı oldumu ?

canım sende benim gibisindir.ben ilk hamileligimde altıncı ayda anca dışardan görülmeye başlanmıştı ...şuan yine hamileyim ve yine aynı göbegim çok belli degil kimse anlamıyo.bazen ben diyom hamileyim diye....karnı büyümelenin çocugu salıklımı diyolar.ne kadar saçma bi soruya işte....herşey yolunda gayet saglıklı lar.valla ilk gebeligimde kızıma uzun boylu dogurdum yani o göbekle....

o tırnaklanmada büyük olasılıkla bebek hareketleridir canım.....telaşlanma yani canım....
ne güzel sevin işte erkenden karnımızda çatlak derdimiz olmuyo..benim kaçak bile çatlagım yok..doguma gidirkende 7-8 aylık gibi gittim.sonradan büyüyo karın....

canım uzulme karnın ıcerı dogru buyuyordur ıc karnın genıstır. bebegın saglıklıysa hıc takma kafana onemlı olan onun saglıgı...

benim bir arkadaşımda öyleydi son aylarında bile minicikti karnı iç karnımı ne büyükmüş öle bişey demişti seninde öyledir

benimde doğuma kadar belli olmadı canım.
şöle diğer gebeler gibi karnım çıkmadı hiç..
hatta dr. gitmiştim.kendi dr.um izindeydi. 6-7 aylık hamileydim..
dr. ne için geldin .gebeyim dedim
sen hamilemiisin demişti..
onun için takma bebeğin sağlığıyla alakası yok
yapı meselesi bu..
ayrıca iki oğlumda çok sağlıklı bak ..

senin iç karnın geniş oduğundan canım meraklanmak küçük bebeğin bir kaç hafta sonra belli olmaya başlar

X