- 18 Haziran 2024
- 483
- 16
- 13
- 26
- Konu Sahibi lutfenyardi
-
Adette gecıkme oldumu? olduysa test al yapKarin yanlarım midemin altı kalp gibi üç dört kez aynı ritimde atıp duruyor hissediyorum bazen de diğer tarafım aynı atıyor. Göbek deliğimin üstünde kaburgalarımın asagisinda atıyor. 4 ay önce saçma bi ilişki yaşadığım için ondan korkuyorum. Rahim iç kısmımda da sanki atmalar oluyor ? Aort damarı diyeceksiniz ama o damar göbek deliğinin hizasından başlıyor googlede öyle gösteriyor benim ki karnımın üst yanları hemen kaburgalarımın hizasında aşağıya doğru
Beş kez kan testi verdim. İlişkiden iki buçuk ay sonra üç ay sonra ve sonuncusu da iki gün önce yani ilişkiden dört ay sonraya denk geliyor negatif çıktı. Ultrason ile de altı kez baktırdım son baktırmam da iki gün öncen yani ilişkiden dört buçuk ay sonrasına denk geliyor. Fakat bu hareketler nedenAdette gecıkme oldumu? olduysa test al yap
Önce dahiliye ardından genel cerrahiye gitmelisin mutlaka ultrason ile karnından bakarlarKarin yanlarım midemin altı kalp gibi üç dört kez aynı ritimde atıp duruyor hissediyorum bazen de diğer tarafım aynı atıyor. Göbek deliğimin üstünde kaburgalarımın asagisinda atıyor. 4 ay önce saçma bi ilişki yaşadığım için ondan korkuyorum. Rahim iç kısmımda da sanki atmalar oluyor ? Aort damarı diyeceksiniz ama o damar göbek deliğinin hizasından başlıyor googlede öyle gösteriyor benim ki karnımın üst yanları hemen kaburgalarımın hizasında aşağıya doğru
Üç gün önce baktırdım karnıma bir şey yok dedi doktorÖnce dahiliye ardından genel cerrahiye gitmelisin mutlaka ultrason ile karnından bakarlar
Artık bu aşamayı da geçtim hamileliğe inandım hareketi bile kendime inandırdım. Gaz hareketi veya damar hareketini kendime başka şekilde yutturuyorumHamile değilsin orası kesin
Valla hamileyim ama daha rahim atması göbek de atma hiç yasamadim 4 ay da anca döllenme oldu demekki yani canım bunu 1 aydır nerdeyse senle konuşuyoruz daha önce çift rahime takmıştın Allah'tan onu atlattık hamile vs değilsin 4 aylık bir bebek kanda idrarda ultrason da gözükmeme ihtimali yok tamamen psikolojik 4 aydan bahsediyorsun yani artık kendini de bizleride sal bacım vallaKarin yanlarım midemin altı kalp gibi üç dört kez aynı ritimde atıp duruyor hissediyorum bazen de diğer tarafım aynı atıyor. Göbek deliğimin üstünde kaburgalarımın asagisinda atıyor. 4 ay önce saçma bi ilişki yaşadığım için ondan korkuyorum. Rahim iç kısmımda da sanki atmalar oluyor ? Aort damarı diyeceksiniz ama o damar göbek deliğinin hizasından başlıyor googlede öyle gösteriyor benim ki karnımın üst yanları hemen kaburgalarımın hizasında aşağıya doğru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?