- 20 Mart 2017
- 812
- 659
-
- Konu Sahibi Su_perisiiii
Canim suyun felan gelmis olabilir mi?
Diger ihtimalde bebis pozisyonunu degistirmistir, sirtins dogru gitmistir, sende kuculmus hissediyo olabilirsin.
Tabiki dr.aramam ve gitmem lazim.
Tekmeleri gayet iyi hissediyorum şuan ama sabah kalktığımda iç çamaşırım tamamen ıslanmışdı. Şuan karnımda hafif ağrılar var sadece onun dışında birşey hissetmiyorum. Gitmeyi düşünmüyorsum ama galiba gitsem iyi olur.
yaa neden ağır kaldırıyorsun
lüften hemen dr git inşallah bebiş iyidir
Canim suyuna bir baktir. Ben yurtdisindayim burda ultrason degilde her muayene de metreyle karnimi olcuyolardi. Bana da sacma geliyodu acikcasi. Sordum bir gun neden karnimi olcuyorsunuz diye, su kacarsa felan karnin kuculur sen anlamazsin demisti.
O yuzden sen gene de bir baktir doktora, icin rahat olur hem. Tedbir bizden takdir allahtan.
Napıyım yardım edecek kimse yok eşimde genellikle işde oluyor geç geliyor ehh bu durumda herşey bana kalıyor yapmasamda içim rahat etmiyor. Dinlene dinlene taşıdım ama çok yorulmuşum yinede ama sonrasında pişman oldum keşke yapmasaydımbirazdan gideceğim...
lütfen canım git ihmal etme ,
bizede haber ver
Kac haftalik hamilesiniz?bebek dogum kanalina girmis olabilir bu yuzden de kuculebilir.son aylarda daha cok olur
Siz yinede bi doktora gidin iciniz rahat etsin.o haftalarda benimde oluyordu.aksamlari davul gibi karnim,sabah kalktigimda küçüktü.herhalde yemek yiyince karnim daha da sisiyo falan diye düşünürdüm.ama siz sabah ic camasirim sırılsıklam olmus diyosunuz.o yuzden bugun bi doktora gorunseniz iyi olurZannetmiyorum daha 27. Haftalığım
Siz yinede bi doktora gidin iciniz rahat etsin.o haftalarda benimde oluyordu.aksamlari davul gibi karnim,sabah kalktigimda küçüktü.herhalde yemek yiyince karnim daha da sisiyo falan diye düşünürdüm.ama siz sabah ic camasirim sırılsıklam olmus diyosunuz.o yuzden bugun bi doktora gorunseniz iyi olur
Gittiniz mi doktora merak ettim nasıl bebeğiniz..
Sevindim :) rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinEvet gittim bi sorun yokmuş :)
Sevindim :) rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
bende 36 haftalığım
Evet gittim bi sorun yokmuş :)