Doğuma Hazırlık Karnım küçüldü :(

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Su_perisiiii

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2017
812
659
Hayırlı sabahlar,

Bugün yataktan kaltığımda fark ettimki karnım birden küçülmüş. Dün daha büyüktü bene, böyle birşey yaşayan varmı? Dün biraz kendimi fazla yormuşdum ve ağırda taşıdım bununla alakalı olabilir mi? Yoksa benmi kuruntu yapıyorum. Hiç bir şikayetim yok şuan sadece biraz fazla akıntım var gibi.

Canim suyun felan gelmis olabilir mi?
Diger ihtimalde bebis pozisyonunu degistirmistir, sirtins dogru gitmistir, sende kuculmus hissediyo olabilirsin.
Tabiki dr.aramam ve gitmem lazim.

Canim suyun felan gelmis olabilir mi?
Diger ihtimalde bebis pozisyonunu degistirmistir, sirtins dogru gitmistir, sende kuculmus hissediyo olabilirsin.
Tabiki dr.aramam ve gitmem lazim.

Tekmeleri gayet iyi hissediyorum şuan ama sabah kalktığımda iç çamaşırım tamamen ıslanmışdı. Şuan karnımda hafif ağrılar var sadece onun dışında birşey hissetmiyorum. Gitmeyi düşünmüyorsum ama galiba gitsem iyi olur.

Tekmeleri gayet iyi hissediyorum şuan ama sabah kalktığımda iç çamaşırım tamamen ıslanmışdı. Şuan karnımda hafif ağrılar var sadece onun dışında birşey hissetmiyorum. Gitmeyi düşünmüyorsum ama galiba gitsem iyi olur.

Canim suyuna bir baktir. Ben yurtdisindayim burda ultrason degilde her muayene de metreyle karnimi olcuyolardi. Bana da sacma geliyodu acikcasi. Sordum bir gun neden karnimi olcuyorsunuz diye, su kacarsa felan karnin kuculur sen anlamazsin demisti.
O yuzden sen gene de bir baktir doktora, icin rahat olur hem. Tedbir bizden takdir allahtan.

yaa neden ağır kaldırıyorsun

lüften hemen dr git inşallah bebiş iyidir

Napıyım yardım edecek kimse yok eşimde genellikle işde oluyor geç geliyor ehh bu durumda herşey bana kalıyor yapmasamda içim rahat etmiyor. Dinlene dinlene taşıdım ama çok yorulmuşum yinede ama sonrasında pişman oldum keşke yapmasaydım :KK43: birazdan gideceğim...

Canim suyuna bir baktir. Ben yurtdisindayim burda ultrason degilde her muayene de metreyle karnimi olcuyolardi. Bana da sacma geliyodu acikcasi. Sordum bir gun neden karnimi olcuyorsunuz diye, su kacarsa felan karnin kuculur sen anlamazsin demisti.
O yuzden sen gene de bir baktir doktora, icin rahat olur hem. Tedbir bizden takdir allahtan.

Evet en iyisi bi doktora görünmek birazdan giderim.

Doktora gitmenizde fayda var.
Fazla akındı ve karnınızda küçülme hissiyatı suyun gelmiş olması demektir.
Vakit kaybetmeyin derim.

Napıyım yardım edecek kimse yok eşimde genellikle işde oluyor geç geliyor ehh bu durumda herşey bana kalıyor yapmasamda içim rahat etmiyor. Dinlene dinlene taşıdım ama çok yorulmuşum yinede ama sonrasında pişman oldum keşke yapmasaydım :KK43: birazdan gideceğim...

lütfen canım git ihmal etme ,
bizede haber ver

Zannetmiyorum daha 27. Haftalığım :KK43:
Siz yinede bi doktora gidin iciniz rahat etsin.o haftalarda benimde oluyordu.aksamlari davul gibi karnim,sabah kalktigimda küçüktü.herhalde yemek yiyince karnim daha da sisiyo falan diye düşünürdüm.ama siz sabah ic camasirim sırılsıklam olmus diyosunuz.o yuzden bugun bi doktora gorunseniz iyi olur

Siz yinede bi doktora gidin iciniz rahat etsin.o haftalarda benimde oluyordu.aksamlari davul gibi karnim,sabah kalktigimda küçüktü.herhalde yemek yiyince karnim daha da sisiyo falan diye düşünürdüm.ama siz sabah ic camasirim sırılsıklam olmus diyosunuz.o yuzden bugun bi doktora gorunseniz iyi olur

Evet içim rahat etsin birazdan gideceğim.

Canim sabah kalktiysan midendeki şişlik gitmistir. Gaz vardir o çıkmıştır. Bende bazen sabah kalkiyordum karnim küçük yani demekki yediklerim şişkinlik yapmis diyordum. Su gelmesi öyle hissetmeyevgin birşey degilmis.

X