Ağda yaparken yara bereniz nasıl oluyor ki, kağıdın üzerine sürüp yapıştırıp öyle çekiyorsanız zor olur. Ben soyulabilir ağda aldım bir de ağda makinası onunla yapıyorum kolay oluyor deneyebilirsinizMerhaba hanımlar.
Ayıptır söylemesi karnım büyüdüğü için bikini bölgemi göremiyorum bile. Zaten batık problemim olduğu için jilet ve body scrub kullanıyorum. Ağda yaparsam çok yara berem oluyor. Şu an jilet bile kullanamıyorum. Bu süreçte tüğ dökücü krem veya hamam otu tozu kullanmak pratik olurmuş gibi geliyor. Kullanan hamileler var mı, ya da siz ne yöntemler kullandınız? Kuaföre hiç gitmedim ve ailemden birilerine de yaptırmak istemiyorum.
Tüğlerim çıkarken aşırı batık ve tahriş oluyor. Cildimden kaynaklı heralde, çok afedersiniz çıban gibi sivilceler çıkıyor ağda sonrası. Sizin adınıza sevindim, inşallah ben de çözüme kavuştururumAğda yaparken yara bereniz nasıl oluyor ki, kağıdın üzerine sürüp yapıştırıp öyle çekiyorsanız zor olur. Ben soyulabilir ağda aldım bir de ağda makinası onunla yapıyorum kolay oluyor deneyebilirsiniz
HaklısınızKimyasal kullanmanızı tavsiye etmem tüy dökücü vs, direkt genital bölge hele bi de, zaten enfeksiyona açık halde oluyosunuz hamilelikte. El yordamıyla almaya devam ediyorum ben jiletle, en kötü bi tabureye oturup yapsanız?
Çok teşekkür ederim, uzanınca karnım da biraz da olsa inik oluyor aslında, doğru bir taktikBen yatıp ellerimi yandan uzatıyodum bazı kısımlarda.
İlk gebeliğimde 36. haftaya kadar jiletle idare edip, 36. haftada kuaföre ağda yaptırmıştım. Lohusalığım boyunca idare etti o beniMerhaba hanımlar.
Ayıptır söylemesi karnım büyüdüğü için bikini bölgemi göremiyorum bile. Zaten batık problemim olduğu için jilet ve body scrub kullanıyorum. Ağda yaparsam çok yara berem oluyor. Şu an jilet bile kullanamıyorum. Bu süreçte tüğ dökücü krem veya hamam otu tozu kullanmak pratik olurmuş gibi geliyor. Kullanan hamileler var mı, ya da siz ne yöntemler kullandınız? Kuaföre hiç gitmedim ve ailemden birilerine de yaptırmak istemiyorum.
Karın büyüdükçe ayna da koysanız o bölge tam gözükmüyor hele son bir iki ay jiletle de ağdayla da kendi başınıza yapamazsınız. İki hamile arkadaşıma 9. aylarında doğum yaklaştığından ağda yaptım. Valla kendi başlarına o bölgeyi görmeleri ve ağda sürüp çekmeleri imkansız. Mecburen yardım rica ettiler. Bir arkadaşımda biraz gebelikle gelişmiş basur da vardı, ağda sürerken de çekerken de çok dikkatli olmak lazım. Kuaföre gitmenizi veya varsa kız kardeşinize veya samimi bir arkadaşınıza ağda yaptırmanızı tavsiye ederim.Merhaba hanımlar.
Olabilir tabii ki ama çok zor yaa. Karın genital bölgeyi kapatıyor, elleriniz kavuşmuyor, ayna koysanız bile görünmüyor. O halinizle bir de çekmeye çalışacaksınız. Üstteki mesajımda da yazdım birisinden yardım almak lazım.Yatağa bir şey serin sırtınızı duvara yaslayın. Bacaklarınızı açın önünüze de bir ayna koyup halledin. En açık böyle anlattım :)
Ne alaka? 3 gebelik geçirdim niye görünmüyormuş? Görünüyor merak etmeyinOlabilir tabii ki ama çok zor yaa. Karın genital bölgeyi kapatıyor, elleriniz kavuşmuyor, ayna koysanız bile görünmüyor. O halinizle bir de çekmeye çalışacaksınız. Üstteki mesajımda da yazdım birisinden yardım almak lazım.