Karnım kocaman oldu, ağda işlerimi nasıl yapacağım? Yardım edebilir misiniz?

Leviosaa

Gül, güldür, güzelleştir 🪷
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2022
1.257
1.236
28
Merhaba hanımlar.
Ayıptır söylemesi karnım büyüdüğü için bikini bölgemi göremiyorum bile. Zaten batık problemim olduğu için jilet ve body scrub kullanıyorum. Ağda yaparsam çok yara berem oluyor. Şu an jilet bile kullanamıyorum. Bu süreçte tüğ dökücü krem veya hamam otu tozu kullanmak pratik olurmuş gibi geliyor. Kullanan hamileler var mı, ya da siz ne yöntemler kullandınız? Kuaföre hiç gitmedim ve ailemden birilerine de yaptırmak istemiyorum.

Kimyasal kullanmanızı tavsiye etmem tüy dökücü vs, direkt genital bölge hele bi de, zaten enfeksiyona açık halde oluyosunuz hamilelikte. El yordamıyla almaya devam ediyorum ben jiletle, en kötü bi tabureye oturup yapsanız?

Merhaba hanımlar.
Ayıptır söylemesi karnım büyüdüğü için bikini bölgemi göremiyorum bile. Zaten batık problemim olduğu için jilet ve body scrub kullanıyorum. Ağda yaparsam çok yara berem oluyor. Şu an jilet bile kullanamıyorum. Bu süreçte tüğ dökücü krem veya hamam otu tozu kullanmak pratik olurmuş gibi geliyor. Kullanan hamileler var mı, ya da siz ne yöntemler kullandınız? Kuaföre hiç gitmedim ve ailemden birilerine de yaptırmak istemiyorum.
Ağda yaparken yara bereniz nasıl oluyor ki, kağıdın üzerine sürüp yapıştırıp öyle çekiyorsanız zor olur. Ben soyulabilir ağda aldım bir de ağda makinası onunla yapıyorum kolay oluyor deneyebilirsiniz

Ağda yaparken yara bereniz nasıl oluyor ki, kağıdın üzerine sürüp yapıştırıp öyle çekiyorsanız zor olur. Ben soyulabilir ağda aldım bir de ağda makinası onunla yapıyorum kolay oluyor deneyebilirsiniz
Tüğlerim çıkarken aşırı batık ve tahriş oluyor. Cildimden kaynaklı heralde, çok afedersiniz çıban gibi sivilceler çıkıyor ağda sonrası. Sizin adınıza sevindim, inşallah ben de çözüme kavuştururum

Kimyasal kullanmanızı tavsiye etmem tüy dökücü vs, direkt genital bölge hele bi de, zaten enfeksiyona açık halde oluyosunuz hamilelikte. El yordamıyla almaya devam ediyorum ben jiletle, en kötü bi tabureye oturup yapsanız?
Haklısınız :KK43: tabureye oturmayı deneyeyim bakalım inşallah işe yarar. Normalde sarışın ve tüğsüzüm ama hamilelikte, hele ki son 2 ayda göbeğimde bile sert sert tüğlenmem oldu :KK43:

Merhaba hanımlar.
İlk gebeliğimde 36. haftaya kadar jiletle idare edip, 36. haftada kuaföre ağda yaptırmıştım. Lohusalığım boyunca idare etti o beni

ben ameliyat eldivenleri ile yapıyordum. denediniz mi hiç ? ayna ile olduğu kadar yapıyordum. baya da gidiyordu

Merhaba hanımlar.
Karın büyüdükçe ayna da koysanız o bölge tam gözükmüyor hele son bir iki ay jiletle de ağdayla da kendi başınıza yapamazsınız. İki hamile arkadaşıma 9. aylarında doğum yaklaştığından ağda yaptım. Valla kendi başlarına o bölgeyi görmeleri ve ağda sürüp çekmeleri imkansız. Mecburen yardım rica ettiler. Bir arkadaşımda biraz gebelikle gelişmiş basur da vardı, ağda sürerken de çekerken de çok dikkatli olmak lazım. Kuaföre gitmenizi veya varsa kız kardeşinize veya samimi bir arkadaşınıza ağda yaptırmanızı tavsiye ederim.

Yatağa bir şey serin sırtınızı duvara yaslayın. Bacaklarınızı açın önünüze de bir ayna koyup halledin. En açık böyle anlattım :)
Olabilir tabii ki ama çok zor yaa. Karın genital bölgeyi kapatıyor, elleriniz kavuşmuyor, ayna koysanız bile görünmüyor. O halinizle bir de çekmeye çalışacaksınız. Üstteki mesajımda da yazdım birisinden yardım almak lazım.

Ben el yordamı jilet yapiyordum. Doğumdan hemen önce hassas bölgeler için tüy dökücü krem alıp onu kullandım ve aşırı pişman oldum. Doğuma kadar aşırı kasintim oldu sonrasında. Keşke dedim agdaya gitseydim 😒

Doğum yaptınız mı bilmiyorum, benim kızkardeşim eldiven ile alırdı ben hiç denememiştim. Ben lazer yaptırdım ama tam bitmeden hamile kaldığım için doğum öncesi eldiven ile aldım, çok kolay oldu acımadı da. Markette satılan plastik eldiven kullandım ben tek kullanımlık olanlardan, kardeşim cerrahi eldiven kullanıyordu.

Olabilir tabii ki ama çok zor yaa. Karın genital bölgeyi kapatıyor, elleriniz kavuşmuyor, ayna koysanız bile görünmüyor. O halinizle bir de çekmeye çalışacaksınız. Üstteki mesajımda da yazdım birisinden yardım almak lazım.
Ne alaka? 3 gebelik geçirdim niye görünmüyormuş? Görünüyor merak etmeyin

X