Karnım içten gıdıklanıyor..

Dream00

🌸9. Takım Mezunu🌸 Güven, tek kullanımlıktır...
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2014
8.562
34.210
748
Slm arkadaşlar bu ilk gebeliğim ve dün gece yatırken karnımın gıdıklanmasından uyuyamadım bir tuhaf bişey hissettim sonra bu bebek mi oluyor acaba şimdiden tşkler

Tşkler cvp için gercekten çok tuhaf bişey :)

ayyy bebeğin seni gıdıklıyor demeeek :D çok komik...

Ilk sıralarda korktum acıkcası :)) ama hosuma gitmeye basladi :))

Slm arkadaşlar bu ilk gebeliğim ve dün gece yatırken karnımın gıdıklanmasından uyuyamadım bir tuhaf bişey hissettim sonra bu bebek mi oluyor acaba şimdiden tşkler
evet :)
ayyy sonunda bunu söyleyen birini duydum. ben söylediğimde çevremdekiler inanmamıştı pisikolojık olabilir demişlerdi. ama ben çok sık bu şekilde uyanıyordum. daha 2 ayım dolmadan başlamıştı

Valla bende tam emin olamaştım ama böyle olmuyordu hiç bebektir diye düşündüm bi arada değişik bişey hissettim o biraz daha farklıydı gıdıklama değildi :))

ilk başlarda çok tatlı oluyor zaman geçtıkçe acıtıyolarr yaaa...ama yınede tatlılar

Bitek benmi böyle hissediyorum demiştim ama yalnız değilmişim çok değişik bi duygu :)) eşim moralim bozuk olduğunda kızım anneni gıdıkla da gülsün derdi ilk zamanlarımda şimdi 18. Haftamdayım galiba kızım babasının sözünden çıkmayacak çok fena gıdıklıyooorrrr :))))

hihi ufak ayacıklarıyla minik pıt pıtlar yapıyor annesine :):) Bebekk ben burdayım diyor :)

Kaçıncı haftada hissettiniz bunları ben 16.hafyadayım ama çok nadir dediğin gibi ufak gıdıklanmalar var ama çok hissedemiyorum henüz:(

iki gundur kasigimda baski var cok agir surekli tuvalete gidiyorum. icten hafif iki uckez gidiklandim gibi oldu. gazdan karnim cok gergin suan gaz hareketleri mi bebek mi kafam karisti benimde :-)

iki gundur kasigimda baski var cok agir surekli tuvalete gidiyorum. icten hafif iki uckez gidiklandim gibi oldu. gazdan karnim cok gergin suan gaz hareketleri mi bebek mi kafam karisti benimde :-)
Merhaba bayaa olmuş siz yazalı ama acaba gebelik o zaman mı oluştu bende yumurtlama günüm geçti ancak bu gidiklanma hissi beni bitirdi çok şaşkınım gebelik olabilir mj acaba yazarsanız çok sevinirim

Back
X