Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet erkekCinsiyeti erkek mi?
Hahahaha20 haftalık oldum benim bile böyle değil maşallah
Resim çekilmek için bekliyorum herhalde doğumdan bir gün önce çekicem![]()
aynen öyle sağlıkla alalım inşallah kucaklarımızaHahahahateşekkür ederim değişiyormuş demek ki kadından kadına bebeklerimiz iyi olsunda
![]()
Bu takintiyi hic anlayamiyorum. Gobeginiz gayet normal, hatta fazla bileEki Görüntüle 3431110 Kızlar bu göbek takıntısı bi bende mi var ilk gebeliğim ve sürekli karnım bi var bi yok son hali böyle normal mi sizce deneyimli anneler buraya![]()
Benimkine göre büyük gibi bileEki Görüntüle 3431110 Kızlar bu göbek takıntısı bi bende mi var ilk gebeliğim ve sürekli karnım bi var bi yok son hali böyle normal mi sizce deneyimli anneler buraya![]()
Benim de erkekCinsiyeti erkek mi?
Evet göbeğe bakıp yorumluyormuş eskiler.Benim de erkekErkek karnı bu demişlerdi de inanmamıştım göbekten cinsiyet mi anlaşılırmış diye.
28 hafta oldum bukadar bile karnım çıkmadıEki Görüntüle 3431110 Kızlar bu göbek takıntısı bi bende mi var ilk gebeliğim ve sürekli karnım bi var bi yok son hali böyle normal mi sizce deneyimli anneler buraya![]()
Seni 9. Ay buraya bekliyorum tüm takıntın geçmiş olurEki Görüntüle 3431110 Kızlar bu göbek takıntısı bi bende mi var ilk gebeliğim ve sürekli karnım bi var bi yok son hali böyle normal mi sizce deneyimli anneler buraya![]()
Kesinlikle gelicem nasipse inşallah son aylarda güncel göbek resmi atarımSeni 9. Ay buraya bekliyorum tüm takıntın geçmiş olur![]()