• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

karnım davul gibi geçmiyor

mutluolmak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Herkese merhaba;
Bugün sabah kalktım.Böyle karnım şiş.Normalde yurtta kalıyorum.Perşembe eve geldim.Eve geldim böyle kokulu kokulu gaz çıkartmaya başladım.Yurdumu yeni değiştirdim sayılır 2 hafta oldu.Yeni geçtiğim yurtta da tuvalet alafranga yani klozet.İlk iki gün büyük abdestimi yapamadım.Sonra işte zor zoruna yaptım.İçimde taşlaşmış resmen.Özellikle bugün karnımın şişliği beni çok rahatsız etti.Karnımdan kilo aldım zannettim resmen oturuyorum rahatsız ediyor kalkıyorum rahatsız ediyor.Afededersiniz kokulu kokulu kaç gündür gaz çıkarıyorum.İçimdeki gaz bitmek bilmedi bana önerebileceğiniz bitkisel bir çay tarifi var mıdır.Valla çok rahatsız ediyor.İlk defa başıma böyle bişey geliyor.Öpüyorum hepinizi.

GAZ SÖKTÜRÜCÜ ŞİFALI BİTKİLER

Anason, Kimyon, Kişniş, Rezene, Civanperçemi, Nane, Oğul otu, Papatya, Pelin otu, Kakule, Kedi otu

Gaz Söktürücü Çay;

Anason Tohumu

Kimyon Tohumu

Kişniş Tohumu

Rezene Tohumu

Kullanımı:

Bütün bitkilerden bir çay kaşığı bir bardak kaynamış suyun içerisinde 10 dk demlendirilir. Yemeklerden yarım saat kadar önce içildiğinde sindirim salgılarını ve de iştahı arttırarak, gaz oluşumunu önler. Eğer yemek sonrasında gaz sıkıntısı çekiliyorsa hemen bir bardak tatlandırılmamış çay içilmelidir. Gazın dışarı atılmasına da yardımcı olur. Hiçbir yan etkisi olmayan bu çay bebeklere bile içirilebilir. Bebekler için kullanımı; günde 2-3 defa 4-5 damla şeklinde kullanılır.
alıntı

GAZ SÖKTÜRÜCÜ ŞİFALI BİTKİLER

Anason, Kimyon, Kişniş, Rezene, Civanperçemi, Nane, Oğul otu, Papatya, Pelin otu, Kakule, Kedi otu

Gaz Söktürücü Çay;

Anason Tohumu

Kimyon Tohumu

Kişniş Tohumu

Rezene Tohumu

Kullanımı:

Bütün bitkilerden bir çay kaşığı bir bardak kaynamış suyun içerisinde 10 dk demlendirilir. Yemeklerden yarım saat kadar önce içildiğinde sindirim salgılarını ve de iştahı arttırarak, gaz oluşumunu önler. Eğer yemek sonrasında gaz sıkıntısı çekiliyorsa hemen bir bardak tatlandırılmamış çay içilmelidir. Gazın dışarı atılmasına da yardımcı olur. Hiçbir yan etkisi olmayan bu çay bebeklere bile içirilebilir. Bebekler için kullanımı; günde 2-3 defa 4-5 damla şeklinde kullanılır.
alıntı
teşekkür ederim bernysita acaba bu gaz söktürücü çay tarifini nereden buldun paylaşır mısın?

rica ederim..tıbbi şifalı bitkiler diye bi site var orda buldum yardımı olr diyede yazdm ama papatya çayı grçktn rahatlatıcı bi çay bnde işe yarıyodu snde dene istersen..

Back
X