Hanımlar,
Karnım inanılmaz derecede şiş hayatımda ilk defa böyle oldum. Adetim 3 gün gecikti testler negatif. Hiçbir adet belirtim yok. Ama Karnım nerdeyse 7 aylık hamile gibi şiş. Böyle birşey başına gelen var mı? Doktora ancak yarın akşam gidebilirim, endişeleniyorum
Hanımlar,
Karnım inanılmaz derecede şiş hayatımda ilk defa böyle oldum. Adetim 3 gün gecikti testler negatif. Hiçbir adet belirtim yok. Ama Karnım nerdeyse 7 aylık hamile gibi şiş. Böyle birşey başına gelen var mı? Doktora ancak yarın akşam gidebilirim, endişeleniyorum [/QUOTE
karaciğerle sorunu olanların karnında şişlik oluştuğunu biliyorum
Hanımlar,
Karnım inanılmaz derecede şiş hayatımda ilk defa böyle oldum. Adetim 3 gün gecikti testler negatif. Hiçbir adet belirtim yok. Ama Karnım nerdeyse 7 aylık hamile gibi şiş. Böyle birşey başına gelen var mı? Doktora ancak yarın akşam gidebilirim, endişeleniyorum [/QUOTE
karaciğerle sorunu olanların karnında şişlik oluştuğunu biliyorum
Evet gittim 2 gün önce, alttan muayene etti hiç bir sorun yok, yumurtalıkta rahimde gayet sağlıklı ama gebelikte görünmüyor dedi. Her ihtimale karşı kan testi de yaptık negatif çıktı. Ama bugün tam 8 gün oldu hala tık yok karnımın şişliği indi biraz ama Ne adet belirtisi ne ağrı sızı gayet iyiyim :):) Bu gecikme ne kadar sürcek merak içindeyim.
Kızlar ben hâla adet olmadım, bugün 10 gün oldu. Mide bulantım var ve ara ara baş ağrısı ve hala adet belirtim yok. şeffaf akıntı var bi de. Test yapmayalı 5 gün oldu bu akşam tekrar bi idrar testi yapıcam. Umudum yok ama bu anormallik insanı deli ediyo. Çarşambaya kadar olmazsam tekrar doktora gidicem.