KARNİM COK ŞİŞ

blacknadwhte

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2025
3
0
1
30
Merhaba, öncelikle anne olmak isteyen herkese rabbim anneliği nasip etsin. 29 ocakta adet gördüm ovulasyonumu da adetimden sonra değerlendirdik. Takip ettiğim çizelgeye göre 35 günde adet olduğum için 6 Mart'ta adet olmam gerekiyordu. 24 şubattan beri karnım şiş ve ara ara bulantılarım oluyordu. Adetimden 2 gün önce kan testi yaptırdım fakat sonuç negatif..Tamam hamile değilim derken adet günümde sabah tekrar kustum sonrasında tuvalete gittim ve kahve akıntılı, sulu az bir kanamam olmuş gibiydi. Sonradan biraz daha kırmızı gelmeye başladı. İkinci günde aynı şekilde oldu. Toplam 2 pedi doldurmayacak şekilde..üçüncü gün hiç kanamam olmadı. İdrar testi yaptım sabah sonuç negatif...4. gün akşama doğru çok az daha geldi kahve kırmızı şeklinde ama çok az..benim anlamadığım hala ve hala karnım çok şiş, göbeğimi içime çekemiyorum resmen ve beni rahatsız ediyor. Hamile değilsem ne olabilir? ARANIZDA BUNU YAŞAYAN VAR MI? fikirlerinize ihtiyacım var

Testleri tekrarla hatta doktora git canım.

Sendeki belirtiler bende de vardı ilk gebeliğimde ilk aylarda aşırı gaz yapmıştı bana ama o şekilde lekelenme olmadı hatırlamıyorum

Testleri tekrarla hatta doktora git canım.

Sendeki belirtiler bende de vardı ilk gebeliğimde ilk aylarda aşırı gaz yapmıştı bana ama o şekilde lekelenme olmadı hatırlamıyorum
Tabi gideceğim ama ne zman gitmem gerektiğini bilmiyorum. Hemen yarın gitsem kan testinde çıkar mı? bir de hatirliyorsaniz eğer karnımin çevresi yanıyor sanki çok sıcak..elimi koydugumda ya da baska bir şey koydugumda ferahliyor gibi hissediyorum sizde nasil bir his vardı..

Ayyyyy vallahi benimde öyleydi Bi 5 günlük gecikme var sanırım bence çıkar canım.

Rabbim gönlüne göre versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…