karnım büyümüyor :(

Sipsivri bir göbüşe hazır ol canım genel görüş o yönde çünkü benim kuzu da erkek sipsivriydi karnım beş metre öteden ben erkeğim diyodu:))) bu arada ben de 20 kilo aldım normal doğum yaptım hepsini de geri verdim şimdi amaç evlilik öncesi kiloma dönmek. Dikkat et son iki ay çok kilo alınıyor

benimde öyle olacak görünüyo yanlarımda kalçamda falan hiçbişey yok önde bi göbek sadece. son aylarda vücut bide su topluyo baya şişiyosun. aman o sağlıklı olsunda 50 kilo olsun problem değil kilo verilir :)

bide tespitlerime göre zayıf olanlar daha çok kilo alıyo hamilelikte ben 2 kilo 300 gr almışım şimdiye kadar doktorum dikkatli ol dedi

Aynen canım saglikla sıhhatle doğsun kilo hiç problem değil sen yine de dikkat et ama ha bi de benim gördüğüm zayıf olanlar daha çabuk eski haline dönüyo çok kilo almıyorlar benim çevremde çok var öyle en azından

elimden geldiğinde düzenli ve sağlıklı beslenmeye çalışıyorum zaten çok iştahım da yok inşallah 10 kilo civarında bi kiloyla atlatırım yoksa doğuma yuvarlanarak gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…