inşallah inşallah :) allah herkese sağlıklı ve hayırlı bir evlat ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah davul gibi de olsan değer bence ya bundan büyük mutluluk olabilir mi :)iki hamileliğimde 6. aydan sonra kocaman büyüyen bir göbekle yaşamanın ne kadar büyük zorluk olduğunu çok çok iyi yaşadım. nefes alamazsınız, sağdan sola rahat rahat dönemezsiniz yatakta. hiç acele etmeyin yakında kocaman bir göbek gelir :) Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
inşallah inşallah :) allah herkese sağlıklı ve hayırlı bir evlat ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah davul gibi de olsan değer bence ya bundan büyük mutluluk olabilir mi :)iki hamileliğimde 6. aydan sonra kocaman büyüyen bir göbekle yaşamanın ne kadar büyük zorluk olduğunu çok çok iyi yaşadım. nefes alamazsınız, sağdan sola rahat rahat dönemezsiniz yatakta. hiç acele etmeyin yakında kocaman bir göbek gelir :) Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
ağız tadıyla keyifle yaşarım inşallah fazla şişmeden :)Her anı öyle güzel ki canım hiç için karar mısın tadını çıkarın ama yine de bu günlerinin
Hadi bakalım kız geçti benim içimden :)) sağlıkla gelsinde insallhçok güzelmiş :) benimkinin cinsiyeti inşallah yarın belli olacak bende hem kız erkek için isim bakıyorum :)))
inşallah :) yarın allah nasip ederse öğrenicem sölerim o zaman :)Hadi bakalım kız geçti benim içimden :)) sağlıkla gelsinde insallh
canım hayırlısıyla almışsın kucağına çok şükür. en önemlisi onların sağlığı tabiki. ben önceden hamile kalırsam fil gibi olurum acayip yerim diyodum ama hiç iştahım yok kesildi en başından beri normal yiyorum sadece ama korkuyorum çatlak oluşmasına çok yatkın bi tenim var
bende özellikle et yemeği bırqkmıstım hiçbirşey yeniyordum.7kg verdim ilk aylarda sonrada son ayımda 2 kg geri aldım.öyle doğum yaptım doğumdan sonra taburcu olunca 5 kg daha verdimbu arada resmi gördüm de baya büyümüş karnın canım kaç kilo aldın toplamda?
normal doğum yaptın sanırım. çabucak vermişsin bence ne mutlu sana :)) bulantın falan var mıydı ilk aylarda yoksa iştahsızlıktan mı kilo verdin canım?bende özellikle et yemeği bırqkmıstım hiçbirşey yeniyordum.7kg verdim ilk aylarda sonrada son ayımda 2 kg geri aldım.öyle doğum yaptım doğumdan sonra taburcu olunca 5 kg daha verdim
Nırmal doğumq girdim 9-10 cm açilmam varsı ama sezeryana aldım strese girmiş bebek kalp atışlarımız düştü baygınlık geçirdim gibi bişey oldu hemen sezeryana aldılar.iştahsızlık ve bulanti hepsi biraradanormal doğum yaptın sanırım. çabucak vermişsin bence ne mutlu sana :)) bulantın falan var mıydı ilk aylarda yoksa iştahsızlıktan mı kilo verdin canım?
çok şükür atlatmışsın canım bende çok korkuyorum vala doğumdanNırmal doğumq girdim 9-10 cm açilmam varsı ama sezeryana aldım strese girmiş bebek kalp atışlarımız düştü baygınlık geçirdim gibi bişey oldu hemen sezeryana aldılar.iştahsızlık ve bulanti hepsi birarada
erkekmiş :)Hadi bakalım kız geçti benim içimden :)) sağlıkla gelsinde insallh
maşallah valla diyecek bişey bulamadım :)Valla kızlar tam 22 kilo aldım hepsini de verdim üstelik sezeryanla :))
Tutmadı desene :))))) hadi hayırlı olsunerkekmiş :)
Hiç korkma canım o kadar yeraiz ki o am zaten kendi acını anlamıyorsun tek düşüncem kızımdı neye benziyor 1-2saate kavusucaz hep saateydi gözüm bide elimde teelfon dk dk burdakı ekim 2012 annelerine yazdımçok şükür atlatmışsın canım bende çok korkuyorum vala doğumdan
teşekkür ederim :)) gören herkes erkek diyodu zaten :))) allahım sağlıkla kucağıma almayı büyütmeyi nasip etsin benim ve bütün hamişlerimizin tabiki :)Tutmadı desene :))))) hadi hayırlı olsun
Bu sene hep erkek benim kız kardeşiminde oğlu oldu hamile olanlarda hep erkek ya .allah sağlıklı bir şekilde kucagına almayı nasip etsinerkekmiş :)
teknolojik anne :))) sanırım bende öyle olucam ıkınıyorum şuan falan diye yazarım heraldeHiç korkma canım o kadar yeraiz ki o am zaten kendi acını anlamıyorsun tek düşüncem kızımdı neye benziyor 1-2saate kavusucaz hep saateydi gözüm bide elimde teelfon dk dk burdakı ekim 2012 annelerine yazdım
amin canım hepimizinkini inşallahBu sene hep erkek benim kız kardeşiminde oğlu oldu hamile olanlarda hep erkek ya .allah sağlıklı bir şekilde kucagına almayı nasip etsin