karnım büyümüyor :(

inşallah inşallah :) allah herkese sağlıklı ve hayırlı bir evlat ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah davul gibi de olsan değer bence ya bundan büyük mutluluk olabilir mi :)

inşallah inşallah :) allah herkese sağlıklı ve hayırlı bir evlat ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah davul gibi de olsan değer bence ya bundan büyük mutluluk olabilir mi :)

bu arada resmi gördüm de baya büyümüş karnın canım kaç kilo aldın toplamda?
bende özellikle et yemeği bırqkmıstım hiçbirşey yeniyordum.7kg verdim ilk aylarda sonrada son ayımda 2 kg geri aldım.öyle doğum yaptım doğumdan sonra taburcu olunca 5 kg daha verdim

bende özellikle et yemeği bırqkmıstım hiçbirşey yeniyordum.7kg verdim ilk aylarda sonrada son ayımda 2 kg geri aldım.öyle doğum yaptım doğumdan sonra taburcu olunca 5 kg daha verdim
normal doğum yaptın sanırım. çabucak vermişsin bence ne mutlu sana :)) bulantın falan var mıydı ilk aylarda yoksa iştahsızlıktan mı kilo verdin canım?

normal doğum yaptın sanırım. çabucak vermişsin bence ne mutlu sana :)) bulantın falan var mıydı ilk aylarda yoksa iştahsızlıktan mı kilo verdin canım?
Nırmal doğumq girdim 9-10 cm açilmam varsı ama sezeryana aldım strese girmiş bebek kalp atışlarımız düştü baygınlık geçirdim gibi bişey oldu hemen sezeryana aldılar.iştahsızlık ve bulanti hepsi birarada

çok şükür atlatmışsın canım bende çok korkuyorum vala doğumdan

Benimde hamile olduğumu kimse anlamıyordu. :)
Dert etmeyin bunları, beslenmenize bakın. Psikolojinize bakın. :)

çok şükür atlatmışsın canım bende çok korkuyorum vala doğumdan
Hiç korkma canım o kadar yeraiz ki o am zaten kendi acını anlamıyorsun tek düşüncem kızımdı neye benziyor 1-2saate kavusucaz hep saateydi gözüm bide elimde teelfon dk dk burdakı ekim 2012 annelerine yazdım

Hiç korkma canım o kadar yeraiz ki o am zaten kendi acını anlamıyorsun tek düşüncem kızımdı neye benziyor 1-2saate kavusucaz hep saateydi gözüm bide elimde teelfon dk dk burdakı ekim 2012 annelerine yazdım
teknolojik anne :))) sanırım bende öyle olucam ıkınıyorum şuan falan diye yazarım heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…