Bendede aynı şey oldu her iki gebeligimde 20 haftada büyüdü ama çok küçüktü doguma girdigimde kimse inanmamisti 9 aylık olduguma bende uzuluyordum ama içim genismis bebisim 3350 gr dogdu o minicik karıma rağmen boş ver buyumesin birak ilk gebelik heralde keyfini çıkar istediğini yemerhaba anneler ve anne adayları aranıza yeni katıldım. 17 haftalık hamileyim ama karnım hiç yok denecek gibi sadece 2 kilo aldım en son 2 hafta önce tartılmıştım. aslında güzel bir durum ama insan karnı çıksın istiyo :) yememden hiç kesmiyorum herşeyi yiyorum ama hamile olduğum hiç belli değil ben söleyince insanlar şaşırıyo. aranızda böyle olup da sonradan karnı çıkan ya da ufak bi karınla doğum yapan arkadaşlar var mı? ne zaman çıktı karnınız?
evet ilk gebeliğim çok şişmemek iyi bişey tabiki ama insan hevesleniyo biraz büyüsün belli olsun istiyo sanırım benimde içim geniş :) bebeğinin kilosu da iyiymiş maşallah allah sağlıklı uzun ömürler versin darısı da benim bebişin başına inş :)Bendede aynı şey oldu her iki gebeligimde 20 haftada büyüdü ama çok küçüktü doguma girdigimde kimse inanmamisti 9 aylık olduguma bende uzuluyordum ama içim genismis bebisim 3350 gr dogdu o minicik karıma rağmen boş ver buyumesin birak ilk gebelik heralde keyfini çıkar istediğini ye
birden çıkabilir diyosun yani:))) benim de kimse inanmıyo şuan annem falan hamileyken maşallahı varmış karnının eğer ona çektiysem yandım zaten :))) senin ne zaman büyümeye başladı karnın?Canım kızımda 4 aylikti hic yoktu karnım millet inanmiyodu hamile olduguma sonrasını anlatamam oturdugum yerde karnimda tabak duruyodu o derece büyüdü :)))) henüz erken bekle bakalım herkes ayni degil
3 hafta sonra anlaşılacak o zaman inş :)) hayırlısıyla sağ salim bi geçirseydim bu dönemi :)) bu arada elvin in anlamı ne?Canim 20.haftada felan farkediliyodu artik.bi zahmet yani :))) ama karni geniş derler bizde gerçekten şanslı olurlar hem kilolu olur bebekleri hem karınları olmaz fazla :))) belki de oylesindir
canım bnmde öyleydi 24. haftadan sonra kocaman oldu hatta 8 aylıkken falan arkadasım kızım bu cocuk 6 kg dogcak heralde diyordumerhaba anneler ve anne adayları aranıza yeni katıldım. 17 haftalık hamileyim ama karnım hiç yok denecek gibi sadece 2 kilo aldım en son 2 hafta önce tartılmıştım. aslında güzel bir durum ama insan karnı çıksın istiyo :) yememden hiç kesmiyorum herşeyi yiyorum ama hamile olduğum hiç belli değil ben söleyince insanlar şaşırıyo. aranızda böyle olup da sonradan karnı çıkan ya da ufak bi karınla doğum yapan arkadaşlar var mı? ne zaman çıktı karnınız?
Merak etme canım karnında cıkar önemli olan kontrolde dr saglıgı yerinde diyosa sıkıntı yok demektir.benim cıkmaya bassladı erkenden hareketlrm kısıtlanıyo buda zor yani.merhaba anneler ve anne adayları aranıza yeni katıldım. 17 haftalık hamileyim ama karnım hiç yok denecek gibi sadece 2 kilo aldım en son 2 hafta önce tartılmıştım. aslında güzel bir durum ama insan karnı çıksın istiyo :) yememden hiç kesmiyorum herşeyi yiyorum ama hamile olduğum hiç belli değil ben söleyince insanlar şaşırıyo. aranızda böyle olup da sonradan karnı çıkan ya da ufak bi karınla doğum yapan arkadaşlar var mı? ne zaman çıktı karnınız?
Cennet çiçeği demek canım :)3 hafta sonra anlaşılacak o zaman inş :)) hayırlısıyla sağ salim bi geçirseydim bu dönemi :)) bu arada elvin in anlamı ne?
çok güzelmiş :) benimkinin cinsiyeti inşallah yarın belli olacak bende hem kız erkek için isim bakıyorum :)))Cennet çiçeği demek canım :)
canım hayırlısıyla almışsın kucağına çok şükür. en önemlisi onların sağlığı tabiki. ben önceden hamile kalırsam fil gibi olurum acayip yerim diyodum ama hiç iştahım yok kesildi en başından beri normal yiyorum sadece ama korkuyorum çatlak oluşmasına çok yatkın bi tenim varBen kılo vermiştim yanı karnimin cıkması gereken zamanda dahada zayıflamıstım iyikide zatıflamısıö sonradan cok cıktı 7.5aylıktıö doğuma girdiğimde kocaman karnim vardı kı kızım cok kucuktu zamanında doğsaydı halimi düşünemiyorum
inşallah canım tek isteğim o zaten. allah herkese sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.Bazılarının iç Karnı geniş oluyormuş ama bence sizin de erkenmiş biraz bebiş sağlıkla büyüsün de kucağınıza alın inşallah :)
bu arada resmi gördüm de baya büyümüş karnın canım kaç kilo aldın toplamda?Ben kılo vermiştim yanı karnimin cıkması gereken zamanda dahada zayıflamıstım iyikide zatıflamısıö sonradan cok cıktı 7.5aylıktıö doğuma girdiğimde kocaman karnim vardı kı kızım cok kucuktu zamanında doğsaydı halimi düşünemiyorum
içim ferahladı mı desem karardı mı desem bilemedimKonu başlığını görünce bi tebessüm geldi yüzüme kendimi hatırladım:) 20. Haftaya kadar hiç kilo alalamadım karnımda hiç yoktu bende senin gibi üzülüyordum. Dokuzuncu ayıma girdiğimde ise gören ikiz zannediyoduyani merak etme canım göbüşün çıkacak kocaman olacak ayakkabılarını bile bağlayamayacaksın tek başına
Her anı öyle güzel ki canım hiç için karar mısın tadını çıkarın ama yine de bu günlerinin:)))
içim ferahladı mı desem karardı mı desem bilemedimanlaşılan o ki tadını çıkarmalıyım bu zamanın :) 1 ay sonra yazıcam tekrar bakalım bi değişiklik var mı yok mu :) kendimi hiç öyle hayal edemiyorum ya çok tuhaf geliyo :)