karnım burnumda bıde tasınma ısı cıktı yaw

cachymyn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2007
158
3
40
kızlar 1 hafta ıcınde tasınmamız gerekıyor elım ayağıma dolandı napcamı bılmıyorum karnımdan rahatta haraket edemıyorum zaten.naklıye fırmalarından haberdar yada tasınmıs tecrubelı arkadaslar yardım edın akıl verın nerden baslıcam been:KK43:((

Canim Biliyosun Bende Taşindim çok Zor Oluyo Ben çok Sikinti çektim.tüm Eşyalarimi Kendim Topladim Adamlar Sadece Taşidilar.ama Senin Yapacak Zamanin Yokmuş Madem Normal Taşima Fiyatindan Biraz Fazla Olarak Bütün Eşyalarini Tabak çanağini Toplayan Nakliyatçilar Var.onlardan Tutarsan Rahat Edersin Canim.allah Yardimcin Olsun Bilirim çok Zor...

Elifin dediği gibi rahat oluyor gibi gözüküyor ama inan daha yorucu birincisi adamlar cam eşyalarını nasıl olduğu belli olmayan kağıtlara kendi elleri ile sarıyorlar ve eve gelip gayet dağınık bir şekilde açıp bırakıyorlar sen hem onları kullanmak için tekrar yıkamak zorunda kalıyorsun hem de o dağınıklığı toplamak. ikincisi adamların belli bir düzenleri yok ellerine ne geçerse onu koyuyorlar kutuya böylece sen yeni evinde ne nerede telaşına düşüyorsun. Ablam bu şekilde taşındığı için biliyorum. Ben geçen yıl taşındım hamile değildim ama çalışıyordum ve o dönem çok yoğundum. Ama buna rağmen eşyalarımı kendim topladım. temiz kağıtlara sardım ve her kutunun üzerine ne olduğunu yazdım. inan yeni evime yerleşmem 3 saatimi aldı çünkü herşeyim o kadar düzenliydiki. sende oturduğun yerden eşinle birlikte böyle toparlanabilirsen senin için çok iyi olur. Tabi bu benim düşüncem. Seninle aramızda sadece 3 gün var o nedenle karnının ne kadar büyüdüğünü ve hareketlerinin ne kadar kısıtlandığını biliyorum ama ya öncesinde yada sonrasında biraz yorulacaksın malesef. Bence sonraki karışıklıktansa önce biraz yorul derim ben. Kolay gelsin.

evet bencede yeliz haklı. sen bugünden başlayarak karton kutulara eşyalarını oturduğun yerden yavaş yavaş yerleştirmeye başla. kartonların üstüne de yaz ne olduklarını. taşınınca da yardım etmeye gelenlere tarif edersin ve aynı gün mis gibi biter. işin sırrı iyi organizasyon yapmakta. son ana bıralmaz ve yardmcı olacak bir iki kişi bulursan göz açıp kapayıncay akadar taşınmış olursun

ay kararsız kaldım genelde tasıma fırmalarından memnun olduklarını duydum ama bılemıyorum o kadar esyayı nasıl toplarım hıc gozum yemıyor wallahı

alah kolaylık versin canım
keşke şu firmalar bayan olsaydı bayanlar daha iyi iş yaparlar erkeklere nazaran

tatar iyi fikir! tutacaksın iki bayan! bi günde herşeyi kutulatacaksın ! diğerleirni zaten hamallar taşır ! bayan eli değmeden olmaz. sen d ehamileisn yapamazsın. ya bacı görümce akraba ya da iki kadın tutacaksın bi günde hallolacak

tatar iyi fikir! tutacaksın iki bayan! bi günde herşeyi kutulatacaksın ! diğerleirni zaten hamallar taşır ! bayan eli değmeden olmaz. sen d ehamileisn yapamazsın. ya bacı görümce akraba ya da iki kadın tutacaksın bi günde hallolacak

valla iyi fikir gel ortak olalalım:)))) bi firket kuralım

ben eşimle klendim topladım AMA SİZLER BİLİYOSUNUZ CANIM ÇIKTI.ASLINDA EV TEMİZ OLUNCA YERLEŞMEK SORUN OLMUYOR.BENDE EŞYALARIMI KENDİM TOPLADIM TÜM KOLİLERİN ÜSTÜNE DE YAZDIM.GERİ AÇARKEN GERÇEKTEN KOLAY OLDU...AMA BU İŞİ YAPAN ÇOK İYİ ŞİRKETLER VAR BEN EVİ 300 YTL YE TAŞITTIM EĞER 700 YTL VERSEYDİM HERŞEYİ ONLAR YAPACAKLARDI VE ÇOK TEMİZLERDİ.TABİ O KADAR PARAYA DA DEĞER Mİ ORASI DA VAR.EĞER KENDİN YAPACAKSAN SALONDAKİ KIRILACAKLARINI KOLİLEMEKLE BAŞLA CANIM.MÜHİM OLAN BU EVDEN ÇIKMAN.EŞYALARIN ORAYA GİDİNCE ER YADA GEÇ MUTLAKA YERLEŞİRSİN...AMA SANA YARDIM EDECEK BİRİLERİNİ MUTLAKA BULMAN LAZIM CANIM TEK BAŞINA ÇOK ZOR....

canım sorma ya,aynı dertten bende muzdarıbım,valla kızlar mahvoldum ya bende en kısa surede tasınmalıyım ve ınanın istedıgım gıbı ev bulamıyorum,ay çıldırıcam valla,sıfır ev çok zor ve esyama gore bulamıyorum artı o kadar agırlaştımkı artık çok çabuk yoruluyorum.ALLAH yardımcımız olsun.

walla bızde jet hızıyla karar verıp o hızla ev bulduk bı hafta ıcındede tasınmamız lazım bakalım kızlar ya mıdeme kramplar gırıyor cok takıom o nası olcak bu nası olcak dıye kocamda bunaldı benden en sonunda:KK43:naklıyecıler toplıcak evı ben sadece esyalarımızı toparlıcam ama hersey buyuyo gozumde

canım sorma ya,aynı dertten bende muzdarıbım,valla kızlar mahvoldum ya bende en kısa surede tasınmalıyım ve ınanın istedıgım gıbı ev bulamıyorum,ay çıldırıcam valla,sıfır ev çok zor ve esyama gore bulamıyorum artı o kadar agırlaştımkı artık çok çabuk yoruluyorum.ALLAH yardımcımız olsun.

canancım sen nerde oturuosun nereden ev arıyosun??

Sadece yatak odandaki çamaşırlarını topla gerisini onlar halleder. Herşeyi güzelce tek tek sarıp götürüyolar. Ama yeni evine gidince herşeyi heryere atacaklar o zaman iş başlıyor zaten.

Ben oturup ağlamıştım :) Gözünü korkutmak istemem ama böyle işte...

Cnm Allah yardımcın olsun. Normal insana bile 1 hafta da taşınmak zorken hamileler için çok daha zordur. Eşyalarını yerleştirirken kendini çok yorma, eğilip kalkarken dikkat et canım. Bu arada annen, kızkardeşin ne bileyim sana yardım edecek görümcen falan yok mu yakınında?

Allah kolaylık versin canım eğer başka şehirde değillerse yakınlarından destek al firmalar bir çok eşyana zarar verebilirler

kızlar 1 hafta ıcınde tasınmamız gerekıyor elım ayağıma dolandı napcamı bılmıyorum karnımdan rahatta haraket edemıyorum zaten.naklıye fırmalarından haberdar yada tasınmıs tecrubelı arkadaslar yardım edın akıl verın nerden baslıcam been:KK43:((

of yaa. aynı sıkıntı içindeyim... günlerdir uyku tutmadı... sinirlerim boşaldı... kiralar korkunç... daireler desen beş para etmez... sokakları, emlakçıları karış karış dolaştık... şirinevler, yenibosna, sefaköy .. sonunda şirinevlerde hem eşimin işyerine hem benim işime yakın sıfır bi daire bulduk... kirası da korkunç 650ytl... çaremiz kalmadı.. avcılardan şirinevlere taşınıcaz bi kaç güne kadar... ben de bir kaç nakliyatçı firma aradım.. avcılarda şirinevlere en uygun 450 ytl dediler... ben kırılacak eşyaları ve de gardrobu topladım.. geri kalanını kendileri yapıyomuş... henüz taşınma işi gerçekleşmediği için düzgün çalışıcaklar mı bilmiyorum... allah kolaylık versin hepimize

canımben evlendikten sonra çanakkale ye yerleştim ,çanakkale de oturuyorum,evi tuttuk,ama var ya inanılmaz çabuk yoruluyorum,ıkı kazak katlayınca belim tutuluyor.ailem burda yok,eşimin ailesi zaten hamileliğimi ogrendıklerıden berı kapımı çalmıyorlar,zaten onların yuzunden taşınıyorum,aynı aprtmandaydık,nıhayet taşınıyorum ama çok agırlaştım aratık.evı kadın temızlıyor fakat uerleştırme işine kımse bulaşmasa daha ıyı olur çunku kendı duzenım var.fakat bu esnada çarşı ışlerıde çıkıyor.offff çok zor ya,ALLAH yardımcımız olsun.bırde perdeler uymuyor ne perde sececek haldeyım nede o paraları şu ana verebılırım.

X