Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamilemisin biraz daha açıklayıcı yazsanKizlar iyi aksamlar ... Karnim pit pit pit atıyor bu neden olur ?
Hamile değilim galiba ya yani istiyoruz da daha var bat9.. Ama karnim pit pit pit kalp gibi atiyor cok degisik :)Hamilemisin biraz daha açıklayıcı yazsan![]()
Karnin degilde kasiksa orda nabiz atiyor diyo duymustumHamile değilim galiba ya yani istiyoruz da daha var bat9.. Ama karnim pit pit pit kalp gibi atiyor cok degisik :)
Ay Allah bagislasin yani sende de oluyo muydu benim daha hamis oldugum belli degilValla bnde hamile olduktan snra dikkat ettim pit pit atio once bebegimin kalp atisi sandim ama megersem hissedilmezmis ama bn yinede bebegimin kalp atisi gibi dusunup mutlu oluyrm![]()
Insallah canimm ama bildigin karnim :)hatta bazen tsortun ustunden belli oluyoKarnin degilde kasiksa orda nabiz atiyor diyo duymustum
Ama insallah hamilesindir
Yani bn hamile degilken hic dikkat etmedim ama hamileyken dikkat ettim atiyor ama o baska bir sey canm bebegin kalp atisiyla filan alakasi yok hem sen hamileysen bile daha kese bile olusmamistir ama Allahim gonlune gore versin insallah :)Ay Allah bagislasin yani sende de oluyo muydu benim daha hamis oldugum belli degil)
İlginç benimki bile atmıyo dahaHamile değilim galiba ya yani istiyoruz da daha var bat9.. Ama karnim pit pit pit kalp gibi atiyor cok degisik :)
Amin insallah cumlemizin :) ben zaten hamilelikten mi onu dusunmedim neden atiyor onu merak ettim:)Yani bn hamile degilken hic dikkat etmedim ama hamileyken dikkat ettim atiyor ama o baska bir sey canm bebegin kalp atisiyla filan alakasi yok hem sen hamileysen bile daha kese bile olusmamistir ama Allahim gonlune gore versin insallah :)
Ayy insallah .. Psikoloji mi kaldi ki :) Allah bagislasin seninkini canimmm :)İlginç benimki bile atmıyo dahainşallah en kısa zamanda gelir bebişin
sanırım psikolojik
![]()
İnsallah:) herseyi bebise yorar oldum.. Gunler de geçmiyor yaaBir yerde okumuştum bağırsak hareketlerinden de olabilir diye ama inşallah bebiş habercisidir
Aminn inşallahAyy insallah .. Psikoloji mi kaldi ki :) Allah bagislasin seninkini canimmm :)
Kizlar iyi aksamlar ... Karnim pit pit pit atıyor bu neden olur ?
Himm ama son 2 3 gundur var da o yuzden afedersiniz gaz falan etkiler mi
Atar damar war arkdaşm gerçekten çok ilginçsin yanii :)) damarın atıyor herkezde war bu yahuuKizlar iyi aksamlar ... Karnim pit pit pit atıyor bu neden olur ?