Karnım atıyor..

Valla bnde hamile olduktan snra dikkat ettim pit pit atio once bebegimin kalp atisi sandim ama megersem hissedilmezmis ama bn yinede bebegimin kalp atisi gibi dusunup mutlu oluyrm ;)

Valla bnde hamile olduktan snra dikkat ettim pit pit atio once bebegimin kalp atisi sandim ama megersem hissedilmezmis ama bn yinede bebegimin kalp atisi gibi dusunup mutlu oluyrm :KK66:
Ay Allah bagislasin yani sende de oluyo muydu benim daha hamis oldugum belli degil:()

Ay Allah bagislasin yani sende de oluyo muydu benim daha hamis oldugum belli degil:KK43:)
Yani bn hamile degilken hic dikkat etmedim ama hamileyken dikkat ettim atiyor ama o baska bir sey canm bebegin kalp atisiyla filan alakasi yok hem sen hamileysen bile daha kese bile olusmamistir ama Allahim gonlune gore versin insallah :)

Yani bn hamile degilken hic dikkat etmedim ama hamileyken dikkat ettim atiyor ama o baska bir sey canm bebegin kalp atisiyla filan alakasi yok hem sen hamileysen bile daha kese bile olusmamistir ama Allahim gonlune gore versin insallah :)
Amin insallah cumlemizin :) ben zaten hamilelikten mi onu dusunmedim neden atiyor onu merak ettim:)

Allah sana nasip etmis darisi isteyenlere insallah icindede bana:)
[Q)OTE="kardelennnnnnnnnnnnnnnnnn, post: 47746815, member: 593331"]Aminn inşallah :nazar::KK200: bende 5 yıldır yolunu gözlüyorum ama Rabbim biliyo dogru zamanı anlıyorum seni yani:KK19:[/QUOTE]

Gaz vardır bağırsak hareketleri.. Gebelik istediğinden kendini dinliyor sundur aslında önceleri de vardır ama yeni farketmiş sindir.. 18. Haftamda tam olarak bebek hareketlerini hissetmeye başladım. Allah gönlüne göre versin

Gaz sanscisinda sadece ses duyulur. Atmanin ona bagli oldugunu dusunmuyoeum.benmde karnim atiyor. Hatta yuzustu yattigimdada atiyor ayrica elini gobek deligine koyup biraz bastirirsan atislarin daha kuvvetli duyarsin. Bu atis herkeste olur cunku gobek bolgesiinde atardamar bulunur
Himm ama son 2 3 gundur var da o yuzden afedersiniz gaz falan etkiler mi

Son düzenleme:
Back
X