İlköğretim Yorum ve Soruları karnemiz

• Konu Sahibi Konu Sahibi alyazma
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
A

alyazma

Ziyaretçi
:uhm:arkadaşlar moral sıfıra indi kızım karne aldı takdir getirmiş eeee iyi işte dicenizde lakin öğretmen onur belgesi listesine kızımıda yazmış ama hazırlamayı unutmuş ayyyyy kızdım neyapsam hakkımız olan bişiy nasıl olur unuttum denilir yaaaa ne yapcam iyi boş vermi demeliyim yoksa ne ,,,,,,klava:::bişi söyleyin kızlar.

alyazma kızın taktir almış. tebrik ederim. bende sabırsızlıkla bekliyorum. taktiri geçtim 2 yada 3 olmasın ona dua etcem.

kızınızı tebrik ederim ama siz bence fazla büyütmeyin bu olayı sonuçta o listede olduğunu biliyorsunuz,artı 2.dönem var daha en azından kızınızın yanında fevri olmayın derim.

CANIM BENİM İLGİ GÖSTERDİN SAĞOL DARISI SENİNKİLERE:teselli:

canım tbr ederim ne güzel bende bekliyom oglumu bakalım nasıl karnemiz
evet ögretmen kabahatli ama sen biliyonki kızın iyi bidahakine hatırlat

Tebrik Ederim Canimm Bende Akşam Olmasini Sabirsizlikla Bekliyorum Ilk Karnemizzz Inşallah Güzel Bir Karne Olurrr

okulda idareciler bulunuyor sürekli pazartesi git al belgesini. gerekirse öğretmenini aratıp teyit ettir. eğer efendim büyütmeyim derlerse şöyle söyle " siz çok çocukla uğraştığınız için size fazla önemli gelmeyebilir ama bizim için bu çok önemli"
gerçektende fazla çocuktan bazen umursanmayabiliyo.

klava:kızlaaaaar aldım okulda4saat uğraştım çocuğumun hakkını aldım karışıklık olmuş nasıl bi karışıklık saaa anlamadım 4 saat başım ağrıdı yaaa:mymeka:Çok üzgünüm çoook

tebrik ederim takdir almış çocuğun.ama sonuçta öğretmenlerde yanlışlık yapabilir bunda bişey yok ki..okulun son günleri öle karmaşa oluyoki bu çok normal

a.s.tebrikler canım bu kadar büyütme bence olabilir telaştan unutmuş olabilir öğretmende...bu arada bizde aldık karnemizi hepsi 5 takdir almış oğluşum.Şeniz

daha benim kızım 2.sınıfa gidiyor takdir teşekkür yok ama kızımın karnesi hepsi 5 çok şükür rabbime allah herkesin çocugunada zihin açıklıgı versin benim kızımada

tebrik ederim.
oooo oda bişeymi bizim zamanımızda takdir belgesi bile unutulurdu:))) Allah'tan karnelerimizi unutmuyolardı. gerçi aradan 1000 yıl geçti artık:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…