Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
:uhm:arkadaşlar moral sıfıra indi kızım karne aldı takdir getirmiş eeee iyi işte dicenizde lakin öğretmen onur belgesi listesine kızımıda yazmış ama hazırlamayı unutmuş ayyyyy kızdım neyapsam hakkımız olan bişiy nasıl olur unuttum denilir yaaaa ne yapcam iyi boş vermi demeliyim yoksa ne ,,,,,,klava:::bişi söyleyin kızlar.
kızınızı tebrik ederim ama siz bence fazla büyütmeyin bu olayı sonuçta o listede olduğunu biliyorsunuz,artı 2.dönem var daha en azından kızınızın yanında fevri olmayın derim.
okulda idareciler bulunuyor sürekli pazartesi git al belgesini. gerekirse öğretmenini aratıp teyit ettir. eğer efendim büyütmeyim derlerse şöyle söyle " siz çok çocukla uğraştığınız için size fazla önemli gelmeyebilir ama bizim için bu çok önemli"
gerçektende fazla çocuktan bazen umursanmayabiliyo.
tebrik ederim takdir almış çocuğun.ama sonuçta öğretmenlerde yanlışlık yapabilir bunda bişey yok ki..okulun son günleri öle karmaşa oluyoki bu çok normal
a.s.tebrikler canım bu kadar büyütme bence olabilir telaştan unutmuş olabilir öğretmende...bu arada bizde aldık karnemizi hepsi 5 takdir almış oğluşum.Şeniz
daha benim kızım 2.sınıfa gidiyor takdir teşekkür yok ama kızımın karnesi hepsi 5 çok şükür rabbime allah herkesin çocugunada zihin açıklıgı versin benim kızımada
tebrik ederim.
oooo oda bişeymi bizim zamanımızda takdir belgesi bile unutulurdu:))) Allah'tan karnelerimizi unutmuyolardı. gerçi aradan 1000 yıl geçti artık:)