- 26 Eylül 2010
- 17.482
- 32.655
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Artık okuyup yazmaktan sıkıldılar, daha eğlenceli bir şeyler olsun istiyorum. Bu sene toplam 400 kitap okuduk, yeterli benceBenim kızım da 1. sınıfı bitiriyor bu sene. Okumak-yazmak en önemli kazanımlarıydı bu yıl için. Bence öğretmenleri olarak alabileceğiniz en güzel hediye kitap olur. Güzel birer hikaye kitabı hediye edebilirsiniz
1 günlük için defter ve 1 süslü kalem ayrıca 1 minnak poşet çikolata şeker ben ev yapımı kurabiye de koymuştum bayıldılar
Bir de not yazım yazin ne yaptigini bana anlatmak ister.misin diye
Hem keyifli hem de eğitici olur..
Günde 10 kitap okuyan vardı. Genelde 3-4 kitap okudular günde. Bir kaç kişi çok geride kaldı, onlar okuyamadı ama kitaplarımız ince kolay bitiyorlar.Ayyy ben de düşündüm oğlumun arkadaşlarına bir şey alayım diye ama bulamadım
400 kitap Nasıl okudunuz ya günde iki kitaptan fazla eder bu ki
Tabi ki tercih sizin. Benim kızım da 70-80 kitap okudu tahminen 2. dönem başından beri ama hala yeni bir kitap alınca heyecanlanıyor. Ama her çocuk bir değil tabi. Kitap istemiyorsanız sınıf fotoğrafından puzzle yaptırabilirsiniz belki. Hem oyun hem hatıra olur.Artık okuyup yazmaktan sıkıldılar, daha eğlenceli bir şeyler olsun istiyorum. Bu sene toplam 400 kitap okuduk, yeterli bence![]()
Hayır kalemler 1 tlÇok hoş da maliyetli oluyor sınıfa alınınca ben benimkine aldım 15 tl tuttu sınıfa alınca 200 ü geçer