• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karne Hediyesi Öneri

Koalina

Başlangıç:62.5 Güncel:60.85 Hedef:48
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2010
17.482
32.655
798
Arkadaşlar az bir zaman kaldı ve fikirlere ihtiyacım var. Tanesi en fazla 5-6 TL olacak kadar öğrencilerime karne hediyesi arıyorum.
1. sınıfı bitiriyorlar, top, ip, yazlık şapka gibi öneriler geldi ama başka neler olabilir? Lütfen fikirlerinizi esirgemeyin...

1 günlük için defter ve 1 süslü kalem ayrıca 1 minnak poşet çikolata şeker ben ev yapımı kurabiye de koymuştum bayıldılar:KK66:
Bir de not yazım yazin ne yaptigini bana anlatmak ister.misin diye

Hem keyifli hem de eğitici olur..

Benim kızım da 1. sınıfı bitiriyor bu sene. Okumak-yazmak en önemli kazanımlarıydı bu yıl için. Bence öğretmenleri olarak alabileceğiniz en güzel hediye kitap olur. Güzel birer hikaye kitabı hediye edebilirsiniz
Artık okuyup yazmaktan sıkıldılar, daha eğlenceli bir şeyler olsun istiyorum. Bu sene toplam 400 kitap okuduk, yeterli bence :D

Ayyy ben de düşündüm oğlumun arkadaşlarına bir şey alayım diye ama bulamadım

400 kitap Nasıl okudunuz ya günde iki kitaptan fazla eder bu ki

1 günlük için defter ve 1 süslü kalem ayrıca 1 minnak poşet çikolata şeker ben ev yapımı kurabiye de koymuştum bayıldılar:KK66:
Bir de not yazım yazin ne yaptigini bana anlatmak ister.misin diye

Hem keyifli hem de eğitici olur..

Çok hoş da maliyetli oluyor sınıfa alınınca ben benimkine aldım 15 tl tuttu sınıfa alınca 200 ü geçer

Ayyy ben de düşündüm oğlumun arkadaşlarına bir şey alayım diye ama bulamadım

400 kitap Nasıl okudunuz ya günde iki kitaptan fazla eder bu ki
Günde 10 kitap okuyan vardı. Genelde 3-4 kitap okudular günde. Bir kaç kişi çok geride kaldı, onlar okuyamadı ama kitaplarımız ince kolay bitiyorlar.

Artık okuyup yazmaktan sıkıldılar, daha eğlenceli bir şeyler olsun istiyorum. Bu sene toplam 400 kitap okuduk, yeterli bence :KK70:
Tabi ki tercih sizin. Benim kızım da 70-80 kitap okudu tahminen 2. dönem başından beri ama hala yeni bir kitap alınca heyecanlanıyor. Ama her çocuk bir değil tabi. Kitap istemiyorsanız sınıf fotoğrafından puzzle yaptırabilirsiniz belki. Hem oyun hem hatıra olur.

benim ve kardeşlerimin ilkokul hocası aynıydı
bizim zamanımızda da onların zamanında da puzzle almıştı öğretmenimiz
çerceveletmişti babam durur hala

Eğer yeterince okuma alışkanlığı kazandırmışsanız en güzel hediye kitaptır. Ama yok okumazlar diyorsanız bütün yaz bakıp sizi hatırlayacak bileklikler alabilirsiniz. Tabi kıza pembe erkeğe mavi verip de cinsiyetci yaklaşmayın. Unisex ,örgü, rengarek ipten hemde otantik bileklikler var. Ömürlerince saklarlar belki.

Ne tatlı öğretmensiniz.Muhtemelen benden küçüksünüz ama ellerinizden öperim. Sizin gibi okulu,eğitimi, bilgiyi çocuklarımıza sevdirecek tüm öğretmenlerimizin eğitimcilerimizin ellerinden öperim.

Top çok güzel fikirmis. Karne günü tüm.bidiklarda rengarenk toplar. Sanki bayram... asla da unutulmaz

Tepesinde tohum olan kurşun kalemler var, hem kullanır hem ekerler, tekrar okul başladığında hepsinin bitkisi, çiçeği olmuş olur, bitki yetiştirme sorumluluğu da kazanmış olurlar.
Çok mu sıkıcı bulursunuz bilemedim.

resimli magnet, not defteri vs
çıkartmalı aktivite kitapları
uzuca mal edebilirseniz (tanıdık vs) sınıfın toplu fotoğrafından baskılı tişört
puzzle
tombala, kızma birader gibi kutu oynunları

Back
X