Sebze Yemekleri Karnabahar kızartması- Kızılay Maden Suyu Sponsorluğunda

cimcimegfb

Nami deger #cimcimegfb
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2013
18.040
40.754
Merhaba arkadaşlar
Uzun bir aradan sonra kış aylarinin evimizdeki vazgeçilmez lezzeti Karnıbahar kizartmasi ile huzurunuzdayim.
Azra910 arkadasla tarifimiz ayni olacak ama karnibaharin evimizde baska turlusu yenmiyorhamileliğim biraz yorucu geçtiği içinde baska bir tarif hazırlaya bilirmiyim emin olamadığım için artik kanka olacak tarifler . Bu yuzden arkadasimdan ozur diliyorum .
" yarismaya katılmasaydin olmazmiydi diyen olacaklara cevabimda yarisma bagimlilik yapiyir arkadaslar uzun zamandir zaten katilamiyordum . Bugun yapmisken ha katilayim dedim "
Neysem baya bir uzun giristen sonra tarifime geceyim
Malzemeler;
Karnibahar
Maden suyu
Yumurta
Un
Karabiber
Tuz

Sunum;
Yogurt
Sarimsak
Karabiber

*Karnibaharlarimizi çiçeklerine ayirip hasliyoruz ( az bisey)

*Diger yandan maden suyu ve yumurtamizi cirpiyoruz
*Diger malzemelerimizide ekleyip boza kivaminda sos elde ediyoruz
*Karnibaharimizi sosumuza batirip kizartmaya basliyoruz

Kızgın yağda , Düşük ısıda kızartırsanız, çok daha çıtır olacaktır.

Sunum

Son düzenleme:
Ozur dilemene gerek yok canim
Nasip kismet :)

Ellerine sağlık cimcimem.Senin tarifin de başarılı olmuş.Ben de yapıyorum ama sodayla hiç denemedim.Bir dahaki sefere sodayla deneyeyim.Başarılar dilerim.

Bi kac seferdir bu sekilde yapiyorum hosuma gidiyor ins sende begenirsin.
Hahaha yarismanin dger amacida bu degil mi ? Birimiz soda ile birimiz sade sekilde yaparak değişik tadlari sergilememiz

Cimcime canım ellerime sağlık ... dönmüşsün sahalara ..

Bende severim çok karnabahar kızartma ama malum diyet haşla haşla ye modunda ablan :)

Başarılar canım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…