karna bastırma ?

cigdem_06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2008
18
0
Allah herkese saglıklı evlatlar versin inşallah.. :Saruboceq:

Son düzenleme:
canım ben de bi gün otobüse binip kimse yer vermedii için ayakta kalmıştım. otobüs ani fren yapınca karnımı demire çarptım ve akşama kadar karnım acımıştı. 6 aylıktı o zaman. ama çok şükür bişey olmadı. bebekler sıvı içinde muhafazaa edildiği için zarar görmüyolar kolay kolay ama yine de korumak lazım. ama bebek hareketinde bir anormallik yoksa ya da kanama fian yoksa bişeyolmamıştır. ama çok için rahat etsin istiyorsan doktora git

Sagol canim, ben de saatlerdir araştırıyordum nette, bir dr da senin gibi söylüyordu, senin de sayende biraz rahatladım, tsk ederim, Ne kadar dikkat etsek de bos bi anına geliyor insanın.. Hamile oldugunu belli eden kıyafetler tercih etmek gerekiyor galiba.. En azından bayanlar halden anlayıp yer veriyor.(hepsi olmasada)
Allah meleklerimizi korusun insallah..

göbeği iyice şişirmek lazım canım. yoksa yer vermiyolar. ama bana hala yer veren oluyo doğum sonrası şişkoluğu var bende ama bazen işe yarıyo

sanırım bi çocuk karnına çarpmış bunu sormuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…