• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi karmin doğal renklendirici

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

semprex

Guru
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2009
247
8
296
İstanbul
arkadaşlar benim oğlum yoğurda ağzını sürmüyor kendim yapıyorum ev yoğurdu yemiyor bu akşam markete gittim ve meyveli yoğurtlara baktım ve iki tane vardı s,,,, ve d,,,, karşılaştırdım s, içinde karmin vardı d, yazmıyordu bende doğal renklendirici yazıyordu bende d.aldım eve getirdim yedirdim yedi bir güzel yedi valla ama içim rahat etmedi internetde araştırdım bu karmin bir böcekmiş suyunu sıkıp doğal renklendirici olarak kullanıyorlarmış s,,,,,, nini internet sayfasına girdim açıklamışlar içeriklerini karmin için doğada az bulunan bir renklendirici demişler ama böcek yazmıyor gooogle yazarsanız çıkıyor arkadaşlar bu gıda terörüne bir son verilmeli colanın içeriğindeki böcek miş yani bu evinize sokmayın çocuklarımızı zehirlemeliyim yararı olsun diye bin pişmanım verdiiğime şimdi yine yoğurt mayalayacağım meyve suyu sıkıp içine dolapte bekletip bir de öyledeneyeceğim inşallah yer bin pişmanım paylaşmak istedimbaşka bir niyetim yok,,,,

Back