Karmayım fenayım

rory

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2008
42
1
Merhaba
Ben 28 yaşındayım karma bir cildim var. Sorunum uzun zamandır kendime vakit ayıramadım ve acayip tiklerimin sonucu. Yüzümde sivilceler yaralar lekeler izler yani ne ararsanız var. Şimdi artık birşeyler yapmak istiyorum ve nerden nasıl başlayacağımı bilemiyorum . Bana yardımcı olup önerilerde bulunursanız çook memnun olurum.
Teşekkürler.

yüzünü sabah akşam iyice temizliyor musun? yüz yıkama jeli ve tonikle başla derim ben. sonra sivilceler için body shop ya da clinique ürünlerine bakabilirsin, özellikle leke ve sivilce için body shop ın tea tree oil serisi mükemmel.

bence dermotologa git
cildin bu haldeyken kozmetige sakın bulaşma
en iyi markalar dahi olsa
dermotolojik ürünler önerecektr doktorun
hem yara hem sivilce diyosun
daha da beter edersin yüzünü
benden tavsiye

Bence de eğer cidden yara ve izler varsa önce bir doktora görün belki farklı tedaviler verir. Bu yaşlarda oluşan izler malesef kalıcı olabiliyor. Sivilcelerle oynamıyoruz mesela bu yaşlarda özellikle öyle 17 yaşındaki gibi değil cilt artık.. :bbo: bende 28 yaşında ve karma ciltliyim. 30 yaşından sonra cilt senden sürekli bir şeyler bekler beslenmek için ve doğru şeyleri verirsen ancak iyi sonuç alabilirsin..
Doktorun yönlendirmesi daha iyi sonuç verecektir bence..
Kolay gelsin canım..

Evet dediğiniz gibi bir dermatologa gitmem en iyisi. Yoksa durumum vahim gerçekten. Alnımda 2 tane yara var ve bu yaralar 2 aydır geçmiyor. Oynuyorum da biraz tik oldu bende nerdeyse sivilce çıksada oynasam diye bakıyorum. Birde psikologa mı gitsem acaba? he he

delikafadulden
Bende sivilcelerimle hep oynarım :eek: çok kötü bir alışkanlık amaçok şükür ki benim cildimde iz kalmıyor yada ben artık uzman oldum.. Ama ne olursa olsun çok sakıncalı bi şey iz kalması en iyi sonuçlardan biri aslında.. Mikrop kapıp çok kötü yarala haline gelebilirler. Ben kızaırp iltihaplanan sivilcelere kil maskesi sürerim sadece sivilcenin üzerine.. Bir süre sonra kuruyor.. Bu da oynamadan geçirmenin bi yoludur, deneyebilirsiniz... a.s.

X