• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nikah Karmaşık Nikah İşlemleri :)

nlyvz

Evladımın Varlığıyla Değerliyim (06.11.2014)
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2013
5.593
3.483
178
Herkese selamlar;

Şimdi biz düğün için nikah işlemlerine başlamaya karar verdik.Ancak bizim durum şöyle ki; nişanlımla aynı şehirdeyiz ama farklı ilçelerdeyiz.Ben Osmangazi ilçesindeyim O YIldırım ilçesinde işin garibi nikah salonunda olacak salon' da Nilüfer ilçesinde.Yıldırım Nikah dairesini arayarak nereye başvuracağımızı sorduk, düğün salonuna yakın Nilüfer ilçesi olduğundan oranın belediyesine başvuracakmışız.Nikah memuru salona geleceği için de 166 TL ödeyecekmişiz.3 Adet resim+kimlikler+sağlık raporları ile istediğiniz yerden başvurabilirsiniz dediler.

Böyle bir durumda olan ya da bilgi almak isteyenler olursa diye yazmak istedim.

Evet canım bunları hep başımızdan geçirdik karışık ama güzel şeyler :)
Ayrıca siz tahlil yaptırmadınız mı_?

Evet canım bunları hep başımızdan geçirdik karışık ama güzel şeyler :)
Ayrıca siz tahlil yaptırmadınız mı_?

İşte dün ne yapacağımızı ve neler gerekli olduğunu öğrendik.Nişanlım ancak cuma günü izin alabilecek iş yerinden bende o gün izin alıcam iş yerinden tahlilleri de o gün halledeceğiz.Bakalım kısmet

Son düzenleme:
Hayırlısı olsun inşallah :34:

Peki bişey sormak istiyorum bu işlerin içinde oldugun için bilgi sahibi olmuşsunudur belki benim seneye kısmet olursa daha çok var ama merakımdan soruyorum :34:

Bizim sevgilim ve benim ikametlerimiz farklı şehirde biz ailemizin oldugu şehirde nikah yapmak istiyoruz nasıl olcak acaba bi fikrin var mı?

Hayırlısı olsun inşallah :34:

Peki bişey sormak istiyorum bu işlerin içinde oldugun için bilgi sahibi olmuşsunudur belki benim seneye kısmet olursa daha çok var ama merakımdan soruyorum :34:

Bizim sevgilim ve benim ikametlerimiz farklı şehirde biz ailemizin oldugu şehirde nikah yapmak istiyoruz nasıl olcak acaba bi fikrin var mı?

Sizinde hayırlısı olsun İnşallah, hiç birşey yapmanıza gerek yok nikahınızı nerede yapmak istiyorsanız oranın Nikah memurluğunu arayıp lazım olan evrakları sorun ve oraya teslim edin belgelerinizi.Lazım evrakları sorun dedim çünkü belediyeler arasında farklılık olabiliyor.Çoğu yerde 6-8 adet fotoğraf isterlerken bizden 3 adet istediler mesela.

Back