Karmakarışık bir erkek, ve sonunda üzülen ben..

Ah be güzelim.. Üzüldüm ayrilmis olmana ama "suan" en hayirlisi budur belkide. Basladiginda ne gibi hatalar yapmis bu adam emin degilim (eski bir iliskinin izlerini silmeden hazmetmeden yeni birseye atilmak gibi) ama dogru anladiysam okudugum kadariyla giderken düzgün gitmis sanki. Acik acik, dürüstce gitmis, kapris yapmadan trip atmadan. Kirmadan dökmeden. Bunu gör lütfen.

Iki hafta ver kendine. Vücudun yaralari iyilestirmesiyle ayni sürectir bu biliyor musun. 2-3 Hafta icerisinde vücut kendini, yaralarini onarir. Ruhun da ayni süreci kullanmasi ilginctir. Gece uyudugumuzde beyin kendini sifirlar. Uyku halinde beynimiz gün asiri birikmis bütün kirli, zararli bilgileri birer birer atmak icin yogun bir calismaya girer. Aslinda bilincimiz, vücudumuz ve ruhumuz yaratilis itibariyle kötüyü ve bize iyi gelmeyeni dislamakla proglanmis.

Biz kadinlar da altinci his denen birsey var. Onu bir dinlesek bu kadar canimiz yanmayacak. Neyin seline kapilarak unutmusuz yada gömmüsüz bu altin degerindeki güdüyü bende bilmiyorum.

Hissettiklerini cok iyi anlayabiliyorum ve cokta üzülüyorum senin icin. Cünkü bilirim o yanginin verdigi aciyi.

Üc gün evvel benimde 1 yillik iliskim bitti. Daha düne kadar icim disima cikti aglamaktan. Bugün biraz daha iyiyim.

Herseyden önce kendine saygili davran. Kendine iyi davran. Biz kadinlar bir erkegin pesinde sürüklenirken kendimizden uzaklasmayi cok iyi beceriyoruz, baskasinin yüreginde kaybolabiliyoruz hic düsünmeden. Yüregine dön kendine dön geri.

Sabret et.. Gececek emin ol.
Çok teşekkür ederim yazdığınız yazı için.. Elimden geleni yapıyorum ama pes de edemiyorum, içimdeki ses bana sakin kal diyor.. Tek yapmam gereken kendimi dinlemek, yenilenmek belki de.. Ara ara ağlıyorum ben hala, gözlerim doluyor, özlüyorum.. Bugüne kadar birçok şey aştım ama bu defa çok güçsüz hissediyorum kendimi, bir o kadar da güçlü..

o değil de,adamın dürüstlüğüne hem şaşırdım hem hoşuma gitti.
yani açıkça belirtmiş herşeyi.
buralarda çok denk gelmişsinizdir, önceleri çok sevip üstüne düşüp sonra hiçbir açıklama yapmadan kendini geri çeken karşı tarafı üzen,kızdıran,işkence eden odunsuları..
eminim ki üzülüyorsundur, ama geçecek ve daha mutlu oldugun biriyle mutlaka karşılaşacaksın
Çok doğru, zamanın ne göstereceği belli olmuyor.. Zamana bırakmayı düşünüyorum ben de.. Evet dürüst davrandı ama korkuları yüzünden geri çekti kendini, onu da biliyorum.. Önce o korkularını yenmeli kendisi ile.. Sonra ben yardım edebilirim ama kaçış olmamalı bunun çözümü..