Karmakarışık Bir Aşk Hikayesi :(

Sizce beni tekrar sever mi?

• Hayır

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    1
  • Anket Kapalı .

susxks

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2016
1
0
24
Merhabalar, ben 17 yaşında liseye giden bir gencim. Okulun başından beri aşk hayatım çok karmaşık ve en son size yazmakta buldum.
Yazın internetten biriyle tanışmıştım, birbirimizi dost olarak görüyorduk ve zor zamanımda bir kaç kere yanımda olmuştu. Onu tanıyanlar onun hakkında o kötü, ona güvenme gibi çok ağır sözler söylemişti ve kendiside kötü biri i*ne biriyim demişti bana. Ben umursamadım ve onunla olan arkadaşlığıma devam ettim. Ve tabi onun çok sevdiği bir kız vardı, zaten ilk konuşmamızda da o kız hakkında dertleşmişti bana. Benim telefonumda sorun oldu, 2 hafta konuşamadık sonra benim doğum günüm dolayısıyla biz buluşma kararı aldık daha doğrusu hediye olarak onunla buluşmak istedim. bana hediye almış sarıldık böyle 2 kez. Bana derdini anlattı o kızı anlattı, ailesiyle olan bir kaç problemini anlattı. Her şey güzeldi günde 5 saat konuşmaya başladık whatsapptan bir gün telefonda konuşurken benden hoşlanıyor musun diyip yüzüme kapattı evet yazdım. O da benden hoşlanıyormuş. Sevdiği kız vardı ya ona X diyelim." X'den sonra ilk defa başkasına karşı böyle seyler hissettim onca kızda değilde sende." dedi bana. Çıkmadan önce o kızı unuttun değil mi diye sormuştum. Evet demişti. Biz kısa süre sonra çıkmaya başladık. Her şey mükemmeldi. Hayatımın en güzel 2 haftasını yaşadım. Ve ilk sevgilimdi. İlk sarıldığım. İlk elini tuttuğum. İlk öptüğüm. Bir ara beni aramıştı sürekli X ile karşılaştırmıştı o senin tırnağın bile olamaz falan.
Her erkeğin yaptığı gibi soğudu birden. Her gün her gün neyin var dedim bir şeyim yok dedi. Bir gün öyle patladım ki 5 yıllık kardeşim dediğim ama aramızın bozuk olduğu bir çocuğa derdimi anlatmak ve barışmak amacıyla yazdım. Çocuğun tabi bir sevgilisi var, benden nefret ediyordu o sıra ne yaptıysa benden nefret eder hale gelmiş o da. Gitti erkek arkadaşımla bizi ayırdı kız. Tabi soğuk davranıyordu durur mu hiç bastı ayrılığı. 5 yıllık arkadaşımdan yediğim ihanet artı birde bu olunca kendime gelemedim. Sonradan X'i tekrar sevdiğini öğrendim eski erkek arkadaşımın. Acı çekiyordu, onun acısı benim acıma eklenince daha beter oldum. Yanında duruyum. Sen yine o kızı sev dedim. Hayır istemedi beni yanında. 2 hafta geçti o kızla arkadaş olarak barışmışlar snapte öğrendim direk ss aldım kız bana snapten eski sevgilim ise whatsapptan yazdı. Bir kez daha yıkıldım o gün. Seninle çıktığımızı o bilmeyecek dedi. Tehtid etti, hayatını s*kerim dedi. Ben karşı geldikçe o da tehtidlerine devam etti. O sırada kızla konuşuyordum ve diyemedim hiç bir şey. Gün sonunda mesaj attı özür dilerim öyle bir şey yapacak biri olmadığını biliyordum diye.
Etrafıma baktım beni üzenler beni yıkanlar hep mutluydu. Ağladım tüm gece, ben, bir şey yapmadım hiç bir kötülük onlar beni üzdüler ama mutluydular. Yavaş yavaş unutmaya başladım, ilkti ya nefret edemiyordum işte. Affetmiştim hep. Bi gece mesaj attı, neler yaptığımı merak etmiş, beni merak etmiş. O sırada bende X'le samimi olmuştum nasıl diyim eski sevgilimi sevmediğini 3 yıl boyunca başkasını sevdiğini söylemişti bana. Zaten kızla konuşurken hep tedirgindim öğrenirse ne olur daha da mı nefret eder benden diye. Mesaj attığı gün söyledim. X ile konuşuyorum ben diye. Ben çıktığımızı dedim X'e dedi. Ertesi gün kız bana da ona da s*ktir çekti. Mesaj attı eski sevgilim yine hiçbir şey olmamış gibi en sonunda sordum X ile ne oldu diye. Boşver başka konu mu kalmadı dedi ve benle buluşmak istediğini söyledi kabul ettim başta tüm yaptıkları için özür diledi affettim dedim barışmak istedi. X yanımdayken geri sana döndüm dedi. Gidip kızla konuşurum tekrar sizi barıştırırım dedim. Hayatımın tekrar bok olacağını o kadar iyi biliyordum ki. En sonunda şans verdim beni kendine güvendirecekti çabalayacaktı. 2 hafta bekledim yapmadı bir şey. İşine gelmeyince yemek yiyorum 'aşkım'lara dönüyordu her şey. En sonunda kendine iyi bak temalı uzun bir mesaj attım kendisine bana dediği tek şey şuan meşgulüm başımda bela var hafta sonu buluşalım oldu. Haftasonuna kadar herşeyi hazırladım bir defter vardı onu vericektim upuzun bir konuşma hazırlamıştım içimdeki her şeyi dökücektim sonra biticekti benim için. O gün geldi hastalandı akşam bir 20 dakika buluşma olasılığı bulduk ama söyleyemedim, ne biliyim hastaydı içim el vermedi. Sarıldım 3 haftadır görmüyordum onu. Sonra öptü beni dudağımdan. Napıyorsun, beni kullanma dedim. Biz senle şuan neyiz dedim. Barışmış iki sevgili dedi. Bana romantizm istemediğini söyledi sadece sev ve mutlu et yeter dedi kıskanma dedi karışma dedi. Dün de berbattı işte. Telefonla aradım, şu sevgilisi ile arkadaşım olan varya kız resmimi snapte paylaşıp çirkin ve or*spu olmak yazmış. Gören sanki ben onların hayatina tekrar karıştım, onlara bir şey yaptım intikam almaya çalışıyor sanacak. Ki sandılar da sevgilim sandı. Sen rahat durmazsın biliyorum dedi bir şey yapmadan neden bir şey yapsınlar dedi. Sonra dediki kendini şeytan sanıyorsun ama kimseye kötülük yapamıyorsun dedi evet öyleyim dedim güldüm bu insanlara çok itici geliyor iğreniyorum bu huyundan dedi. 21 dk olmuştu konuşalı ama 2 saat gibi gelmiş ona kapattı telefonu. Kıza mesaj attım geçenki olayın intikamıymış. O kardeşim dediğim çocuk ona güvenip anlattığım her şeyi anlatmış o kıza kız hepsini teker teker yüzüme vurdu. Neye uğradığımı şaşırdım. Erkek arkadaşımı aradım meşgule attı o attıkça aradım meşgulüm işim var diyip yüzüme kapattı. En sonunda bu mu yani? Dedim. Senin en ufak sorununda yanında oldum bi kötü zamanımda olamıyorsun dedim işine bak sen dedim amcamla konuşuyordum tamam o zaman kapatıyorum dedi ve kapattı. Whatsapptan işim var arama yazmış.
[13/12 17:36] ben: İşinin benden daha önemli olması şaşırtmadı her zamanki gibi
[13/12 17:37] o: Amcam senden daha onemli
[13/12 17:37] o: Amcamla konusuyorum
[13/12 17:37] o: Ve arayip duruyosun
[13/12 17:37] ben: Çünkü kendimi kötü hissediyorum
[13/12 17:37] o: Amcamin suratinami kapatayim
[13/12 17:38] o: Deli ettin beni
[13/12 17:38] o:
[13/12 17:39] ben: Çünkü kendimi kötü hissettim
[13/12 17:39] ben: İşin bitince yazarsın
[13/12 17:39] o: Bugun konusmayalim mumkubse
[13/12 17:39] o: Amcama rezil oldum senin yuzunden
[13/12 17:39] ben: Evet....
[13/12 17:41] ben: Amcan için kusura bakma sadece sevdiğim çocuğun yanımda durmasını istedim burda benim karakterime laf atılıyorda o sadece gözlemci

Sonra görüldü attı işte. Ne yapacağımı hiç bilmiyorum sadece beni eskisi gibi sevsin önemsesin istiyorum. Benim ona verdiğim sevgiyi değeri biliyor. Bu kadar şey yaptı vazgeçemedim ondan lütfen vazgeç demeyin ne yapayım ne yaparsam önemser sever beni

Karmakarisik degil.
Henüz 17 yasindasin ve yanlis bir iliskinin icinde kendine hayat bulmaya calismissin.öncelikle hayatina düzen getirmek icin ugras. mesela agzina küfür asla yakismiyor. biraz daha sana yakisan sekilde davranabilirsin.

O adamla iliskini tamamen birakip üniversite hayatina odaklanıp iyi bir gelecegin peşine düş.