Yani senden önceye dayanan bir arkadaşlıkları var, samimilerdi önceden. Sen hayatına girince erkek arkadaşın görüşmeyi kesti. E kızın burda sana gıcık olması çok doğal cicim. Ben olsam ben de kızarım. Ki başıma gelmişliği var.
Biz ilişkiyi kesmedik keselim diye bişey de demedim hatta her buluşmamızda onları da çağır bak onlar seni hep çağırıyodu dedim o da biz birbirimizi tanıyalım başbaşa vakit geçirelim diye gitmek istemedi uzaklaştırdı e zaman geçince de ben görüşmek istemedim haliyle...Ki kendisi onların bi daha lafını açmadı ben senle hayat birleştiricem bilmem ne diye...
Biz ilişkiyi kesmedik keselim diye bişey de demedim hatta her buluşmamızda onları da çağır bak onlar seni hep çağırıyodu dedim o da biz birbirimizi tanıyalım başbaşa vakit geçirelim diye gitmek istemedi uzaklaştırdı e zaman geçince de ben görüşmek istemedim haliyle...
İlişkinin ilk zamanlarını başbaşa geçirmek çok normal canımcım. Ama belli bir süre sonra hala etrafınızda kimsecikler olmuyorsa sıkıntı yaratır. Özellikle evlendikten sonra birbirinizi bunaltırsınız.
Bu arada düşmanını kendine yakın tutman en güzel stratejidir.
Kaç defa dedim görüşelim hep kendim teklif ettim hatta pazar günü sadece kuzeni gelicekti ben dedim xi de çağırsın 4ümüz takılırız dedim tek görüşmesine karşıyım ben..
her an bogaz bogaza kavga edecek degilsiniz ya.. ara ara kucuk atışmalarda bile belli olur.. ben sana ayrıl demiyorum.. gözlemle, tart, dikkat et.. Allah'a sığın dogru kararı verebilmek için.. evliliği aceleye getirme şu an için..
her an bogaz bogaza kavga edecek degilsiniz ya.. ara ara kucuk atışmalarda bile belli olur.. ben sana ayrıl demiyorum.. gözlemle, tart, dikkat et.. Allah'a sığın dogru kararı verebilmek için.. evliliği aceleye getirme şu an için..