Karmakarışığımmm

Biz ilişkiyi kesmedik keselim diye bişey de demedim hatta her buluşmamızda onları da çağır bak onlar seni hep çağırıyodu dedim o da biz birbirimizi tanıyalım başbaşa vakit geçirelim diye gitmek istemedi uzaklaştırdı e zaman geçince de ben görüşmek istemedim haliyle...Ki kendisi onların bi daha lafını açmadı ben senle hayat birleştiricem bilmem ne diye...

İlişkinin ilk zamanlarını başbaşa geçirmek çok normal canımcım. Ama belli bir süre sonra hala etrafınızda kimsecikler olmuyorsa sıkıntı yaratır. Özellikle evlendikten sonra birbirinizi bunaltırsınız.
Bu arada düşmanını kendine yakın tutman en güzel stratejidir.

Kaç defa dedim görüşelim hep kendim teklif ettim hatta pazar günü sadece kuzeni gelicekti ben dedim xi de çağırsın 4ümüz takılırız dedim tek görüşmesine karşıyım ben..

Ama işte normal zamanda hiç bişeyi yok arada böyle ufak tartışmalar da gözüme batmıyo ama korkuyorum da...
her an bogaz bogaza kavga edecek degilsiniz ya.. ara ara kucuk atışmalarda bile belli olur.. ben sana ayrıl demiyorum.. gözlemle, tart, dikkat et.. Allah'a sığın dogru kararı verebilmek için.. evliliği aceleye getirme şu an için..

Yok zaten belli değil 1 seneden fazla sürecek gibi devamli dua ediyorum abla hayırlısı olsun diye daima :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…