şimdi seni arayıp bir arkadaş gelecek dediğinde
seninle olan programını iptal edip kuzen arkadaş v.s. ile mi takılacak
yoksa önce onları sonra seni mi alacak
eğer programı iptal etmiyorsa bir sorun göremedim ben
adam belki doldurdu bir şekilde benzini
fazla sıkıyorsunuz gibi geldi bana birbirinizi
sence yapar mı böyle bişeyHayır benle görüşmedi kuzeni ve bi arkadaşıyla görüşecegini söyledi o da erkek kuzenin sevgilisi kendini ekleyince ben onunla görüştüğünü düşündüm..
daha once de konusmustuk.. nisanlin huzur vermeyen bi tip..
Rutinlerinizi kırmalısınız. Böyle yok her cumartesi gelirdi bu hafta gelmedi, haftada 3 kez buluşurduk, bu hafta buluşmadık falan çok sıkıcı ve geresiz dertler edinmenize yol açar. Bir hafta görüşmeyiverin ya da bir gün akşam iş çıkışı görüşün. Değişiklik yapın biraz.Nişanlımla cuma günü çok güzel giden bir ilişkimiz vardı yani bayağı iltifatlar özledimler falan ta ki cumartesi öğlene kadar..
Cumartesi günleri benden erken çıkıyor beni almaya gelecekti msjlaşırken akşam gelemeyeceğini söyledi nedenini sordum babasını alıp eve gidecekmiş tabi sonrasında gelebilir aslında ama benim cnm sıkıldı bişey demedim tmm dedim şaka yapıyor sandım iş çıkışına gelir diye ama gelmedi...
Bende eve gidince bi daha tutmayacağın söz verme olur mu dedim ben sana söz vermedim dedi gelicem dedin daha nasıl bir söz olacaktı dedim hiç anlamıyosun değil mi istesem babamı bıraktıktan sonra da gelebilirim ama cebimde para yok benzin az gelsem bi yere gidemeyeceğiz beni biraz anla dedi (ve normalde parasal sorunlarını söyler)bende bu şekilde söylesen benim cnm sıkılmazdı bende biliyorum babanı bıraktıktan sonra gelebileceğini gelmediğin için sıkıldım dedim..
Bugün konuşmasak olur mu dedi ortada hiç bi sorun yoktu bende neden konuşmuyoruz konuşalım dedim sıkıntlarım var ne anlamak istiyosun falan deyince yazmadım gece 11buçukta teyzemlerdeyiz bitanem yazmış sonra eve gelince de evdeyiz aşkım..
Sabah uyandım iyi bari bi sorun yok kafasını dinlemiş soğuk yazmadığına göre tartışmayı sürdürmeyeyim dedim günaydın canım yazdım uyandı biraz konuştuk falan o günde görüşecektik görüşecek miyiz dedim bilmiyorum dedi ve cumadan bana kuzeniyle konuştuğunu onunda gelip gelmemesinin sıkıntı olup olmadığını sordu bende sıkıntı yok dedim (kuzenin sevgilisine uyuz oluyorum çünkü nişanlıma karşı çok vıcık hareketleri var ve nerdeyse pek hatta hiç görüşmeyiz 1 2 defa dışında o yüzden soruyor)
Bilmiyorum deyince onlarla görüşecek beni istemiyo diye düşündüm onlarla mı görüşeceksin dedim yok dedi sonra aradı kahvaltımı yaptım cnm ben çıkıyorum dedi (bende sandım ki yanıma geliyor) x aradı çağırdı bi arkadaş daha olacak dedi bende hani benzin para yoktu onlara gelince var mı dedim sen böyle ettiğin sürece var dedi peki dedim kapattım..
Hava da güzeldi cnm sıkıldı kardeşlerimi aldım gezmeye çktık sinemaya falan gittik yine kendine haber ettim nerdesin dedim ayrıldık şimdi arkadaşlarla teyzemlere gidiyorum dedi bende istersen sende gel dedim yok dedi yine bişey demedim ama normal konuşuyoruz daha dğrusu o askım hayatım bitanemli konuşuyor bende cnm falan diyorum ama bi soğukluk var..
Gece facesine girdim baktım o kuzenin sevgilisi eklemiş(daha önce engellemişti nişanlımı)o ekleyince ben görüşmede onun olduğunu düşündüm içime doğuyodu onu görünce kesin dedim içimden sordum kendisine yoktu dedi yine cnmlı cicimli konuşuyodu benim aklıma takıldı sonra eve geldikten sonra başladı bu güvensizlik ne ben seni aldattım mı yalan mı söyledim herşeyi söylediğim için mi böyle yapıyosun falan bayağı bi yazdı..
Bende sadece merak ettiğimi söyledim ki görüştüm dese ne diyeceğimi bilmiyodum kuzeniyle buluştuktan sonra kuzeni xde seni çağırıyor beraber gidelim demiş ama gitmemiş (ben emin değilim ama)
Biliyorum çok uzattım ama elimden geldiğince kısaltmaya çalıştım ama şimdi ne yapacağımı bilmiyorum..Sabah soğuk yazdı geceden çünkü şimdi uyuyalım ama bu konuyu çözmedik dedi bende soğuk bi günaydın yazdım sonra bu soğuk savaş ne zaman bitecek dedim bilmiyorum dedi dükkandayım cnm yazdı sonra bende o öyle yazınca öyle yazdım ...
*Şimdi benim içimde evet süphe var ama bi yalanını bi yanlış hareketini ters bişeyini görmedim
*Bu konuyu çözümlememiz gerek ama inanın ne yazacağımı bilmiyorum
*Kafam karmakarışık ruh gibiyim şu an lütfen yardımcı olun
*Yaşlarımız 23 bu arada...
sence yapar mı böyle bişey
kızdan hoşlanmadığını bile bile görüşür mü yine de
eğer öyle bişey yaptıysa er geç çıkar dert etme
kız cıvık bişey olmasınEn sevdiği kişinin üstüne yemin etti görüşmedim diye görüşmemiştir biliyorum ama o kız niye ekliyo tmm kabul etmedi nişanlım ama çok sinir oluyorum devamlı arıyor nişanlımı hal hatır sormaya engelledim tlfdan ama yüzsüz bişey deli olcammm...
Rutinlerinizi kırmalısınız. Böyle yok her cumartesi gelirdi bu hafta gelmedi, haftada 3 kez buluşurduk, bu hafta buluşmadık falan çok sıkıcı ve geresiz dertler edinmenize yol açar. Bir hafta görüşmeyiverin ya da bir gün akşam iş çıkışı görüşün. Değişiklik yapın biraz.
Bir de böyle ufak şeyleri dert ederseniz bile tribe girmeden önce nedenini öğrenin. Nişanlısınız artık, biraz daha olgun davranmalısınız.
Ortada hiç bir şey yokken güvensizliğiniz had safhada. Kuzeniyle ya da nişanlısıyla görüşse ne olur? Karşınızdaki insana güvenseniz ona alenen asılan bir kadın bile umurunuzda olmazdı, onun yüz vermeyeceğini bilirdiniz. İlişkilerde güven eksikliği en büyük sorunlardan biridir. Temeli sağlam olmayan bir ilişki yaşıyorsunuz ve bu ilişkiyi evliliğe taşıyorsunuz demektir.
sonucta tartismalar karsimizdaki kisinin karakteri hakkinda cok ipuclari veriyor bize.. tartisilan konu, kisinin iletisime acik/kapali olmasi, empati kurup kurmamasi, anlayip anlamamasi vs.. bunlara dikkat etmelisin, tartisma sıklıgından once..Geçen tartışmamız dışında hiç bişey yoktu şimdi yine yok sadece benim şüphelerimden dolayı canı sıkılıyor biliyorum ama elimde değil daha önceler de içime ne doğduysa hepsi doğru çıktı(nişanlımla alakalı değil eski arkadaşlıklarımda) bu yüzden korkuyorum...
kız cıvık bişey olmasın
nişanlın kesin ve net bir şekilde uzaklaştıracak ama böyle ama şöyle
Takmışsın ama takmaaa... Kuzenin nişanlısı sonuçta, yarın öbür gün ikiniz de evleneceksiniz, mecburen bir araya geleceksiniz. Gerek yok böyle gerginliklere huzursuzluklara.Evet haklısınız aslında , ortada gerçekten bişey yok ama o kızın konusu açılınca ben ister istemez uyuz oluyorum başka kimseye karşı böyle bişeyim yok sadece bu kıza karşı böyle ve aylardır lafı yoktu bi lafı açıldı aramız soğudu böyle...
Ne kadar suredir berabersiniz peki.
sonucta tartismalar karsimizdaki kisinin karakteri hakkinda cok ipuclari veriyor bize.. tartisilan konu, kisinin iletisime acik/kapali olmasi, empati kurup kurmamasi, anlayip anlamamasi vs.. bunlara dikkat etmelisin, tartisma sıklıgından once..
Takmışsın ama takmaaa... Kuzenin nişanlısı sonuçta, yarın öbür gün ikiniz de evleneceksiniz, mecburen bir araya geleceksiniz. Gerek yok böyle gerginliklere huzursuzluklara.
ben bu konu icin degil, genel konusuyorum.. nisanlilik tanima/tartma donemidir.. ve bence bi insanin nasil tartistigi cookk onemlidir..6 ay biliyorum çok kısa ama cocukluğumdan beri tanıyorum...
Anlatmaya çalışıyor görüşmedim dedi ona inaıyorum ama ben şüpheliyim diye tepkili bana ne yapıcam bilmiyorum..
Nişanlısı değil kız arkadaşı ben hayatında yokken bunlar buluşurlarmış 3ü takılırmış kız çok vıcık birisi bizim ilişki başladıktan sonra nerdeyse hiç görüşmedik 1 defa rast geldik sadece 1 defa da tanışma kuzeniyle isteme söz nişan fotoğraf hep yanımızdaydı ama ondan bile kıskandı beni...
ben bu konu icin degil, genel konusuyorum.. nisanlilik tanima/tartma donemidir.. ve bence bi insanin nasil tartistigi cookk onemlidir..
Yani senden önceye dayanan bir arkadaşlıkları var, samimilerdi önceden. Sen hayatına girince erkek arkadaşın görüşmeyi kesti. E kızın burda sana gıcık olması çok doğal cicim. Ben olsam ben de kızarım. Ki başıma gelmişliği var.6 ay biliyorum çok kısa ama cocukluğumdan beri tanıyorum...
Anlatmaya çalışıyor görüşmedim dedi ona inaıyorum ama ben şüpheliyim diye tepkili bana ne yapıcam bilmiyorum..
Nişanlısı değil kız arkadaşı ben hayatında yokken bunlar buluşurlarmış 3ü takılırmış kız çok vıcık birisi bizim ilişki başladıktan sonra nerdeyse hiç görüşmedik 1 defa rast geldik sadece 1 defa da tanışma kuzeniyle isteme söz nişan fotoğraf hep yanımızdaydı ama ondan bile kıskandı beni...
ben de bunu kastediyordum iste, bi anda elli tane sey carpiyor yuzune.. ben korkarim boyle insandan..Evet haklısın ablacım ortada bişey yokken bir anda konu nerelere geliyor bi dediği lafla anlam veremiyorum ikizler çift karakter olur derlerdi de inanmazdım...