karmakarışığım..

Yengeye "9 kadindan sonra sana donduydu ok sen de genisliginden bunu kabul ettiydin anliyorum ama niye bunu marifet gibi anlatiyosun" diyeydin de bi daha insan icinde bu kepazilikle gurulanmayaydi

düğün eşya konusunu da konuştum tabi ben orayı anlamamışım vs dedi yani sen bana küçük bir salon tutalım çok istiyorsun düğün madem diyebilirdin dedim o da sen beğenmezsin ki seçiçisin dedi,nerden biliyorsun da konuşuyorsun belki ben kabul edecektim dedim.sana ben bana zaman ver dediğimde sana zaman veremem diye söyledin dediğimde ben öyle bişey hatırlamıyorum dedi. biraz sabret şu zamanda diye söyle her şey yoluna koyacağım dedi dedim bir tek sorun yüzük değil ki senin ailenle ben yapamam yani bir tek seninle evlenmiyorum aile önemli dedim.

akıllı kızssın böle akıllılar kendine ve ailesine uygun olanı buluyor çevremde bunu gördüm.çocuklarımada çevremdeki genç kızlarada şimdiden söylüyorum gidip elin burun kıvırıp varmadığına varmayın elin kızları akıllı sizde akıllı olun.

son yorumunuza çok güldüm :) allah hepimizi doğru , iyi insanlarla karşılaştırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…